Προερχόμενος απο την lg oled 910 στο hdmi που ειχα το ps4 pro το ειχα ονομάσει pc για να εχω λιγοτερο input lag. Εκανα το λαθος και ειχα βαλει το ιδιο με την b7 και ετσι οταν έπαιζα game με hdr τα χρωματα ήταν κουκουρουκου. Οταν βαζεις pc στην b7 αφαιρεί καθε φίλτρο και επεξεργασία οποτε θελει προσοχή. Μα λεω και εγω ολοι λενε οτι διχνει σουπερ σε hdr gaming η δικια μου πως διχνει ετσι.
Τωρα ελπιζω στο επόμενο update της b7 να διορθώσουν και το game mode hdr και να το κανουν λιγο πιο ζωηρό.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως μπορώ να τσεκάρω αν εχει προβλημα; Μονο αν βρω καποιον αλλο που να εχει την b7 με pro . στο game mode hdr δεν ειναι σκοτεινό εσενα; Αν μπορείς να ανεβάσεις καποιες φωτο και σε τη ρυθμίσεις εχεις την τβ στο hdr για να μπορεσω να συγκρίνω. Αυτο το μου πεφτουν τα σαγόνια στο hdr gaming ουτε με σφαίρες.
Ακομα και σε ταινιες προσπαθω να μην εχω καθαρισμένα τα μαυρα αλλα να μην μου ξεθωριάζει ομως και το μαυρο σε hdr παντα. Ακομα το παλεύω να βρω τις σωστες ρυθμίσεις
Αυτα τα ειχα κανει. Αλλα λογο του οτι ειχα pc την ονομασία του hdmi τα χρωματα ηταν χάλια. Ηταν οπως αν παιξεις ταινια hdr σε pc που αν ο player δεν κανει σωστη αποκωδικοποίηση σου τα δειχει ξεθωριασμενα και πρασινοπακοιταξε εαν εχεις ενεργοποιημενο το deep color απο την τηλεοραση αλλα και το Hdr απο το sony.
Πως μπορώ να τσεκάρω αν εχει προβλημα; Μονο αν βρω καποιον αλλο που να εχει την b7 με pro . στο game mode hdr δεν ειναι σκοτεινό εσενα; Αν μπορείς να ανεβάσεις καποιες φωτο και σε τη ρυθμίσεις εχεις την τβ στο hdr για να μπορεσω να συγκρίνω. Αυτο το μου πεφτουν τα σαγόνια στο hdr gaming ουτε με σφαίρες.
Ακομα και σε ταινιες προσπαθω να μην εχω καθαρισμένα τα μαυρα αλλα να μην μου ξεθωριάζει ομως και το μαυρο σε hdr παντα. Ακομα το παλεύω να βρω τις σωστες ρυθμίσεις
Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Μόνο αγγλικούς.. Αλλά αν βάλεις κάτι στην αναζήτηση σε greeklish σου βγάζει αποτελέσματα στα ελληνικαΤο πληκτρολογιο απο το Youtube μπορει να αλλαξει στα ελληνικα ή υπαρχουν μονο λατινικοι χαρακτηρες ;
Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Μόνο αγγλικούς.. Αλλά αν βάλεις κάτι στην αναζήτηση σε greeklish σου βγάζει αποτελέσματα στα ελληνικα
Το live playback ειναι το time-shift?
Γιατι ενω εχω usb πανω, κανει εγγραφη σε αυτο αλλα το live playback μου λεει οτι αυτη η συσκευή δεν κανει και πρέπει να επιλεξω αλλη.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επίσης πηγαίνοντας εγγραφή στο PC βλέπω για κάθε εγγραφή ένα φάκελο με μια σειρά αρχείων. Υπάρχει περίπτωση να παίζουν σε υπολογιστή ή να ενωθούν ?
...
000000010000000aIDX
000000010000000aSTR
000000010000000bIDX
000000010000000bSTR
000000010000000cIDX
000000010000000cSTR
...
έχει διαβάσει κάποιος κάτι ?
Το time shift σας παιζει? Θελει διαφορετικό stick? Από την εγγραφη.
Ποια η διαφορα αφου στο στικ κανει εγγραφη και αναπαραγωγή. Το τιμε σιφτ λεει οτι η συσκευη δεν κανει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.