LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο Marantz έχει επιλογη στα μενού του για το αν θα κάνει το overlay ανα είσοδο, νομίζω

Δεν ξέρω αν είναι αυτή η περίπτωση σου βέβαια

Μήπως έχουν τα μεγαλύτερα μοντέλα (6010 κλπ);
Γιατί το έχω ψάξει το manual και τις online ρυθμίσεις και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Καλησπερα,

Εχει περασει κανεις το τελευταιο update? Ψαχνοντας τις καταλληλες ρυθμισεις γι αυτο το update βρηκα τα παρακατω link τα οποια εχουν πολυ διαφορετικες ρυθμισεις για OLED Light.

Παλια το ειχα στο 60, τωρα το εβαλα στο 17.

Επισης σκοπευω να χρησιμοποιησω την τηλεοραση και για περιστασιακο gaming και διαβασα οτι πρεπει να χαμηλωσεις το OLED Light για να μειωσεις τις πιθανοτητες για burn in.

Χρησιμοποιει κανεις την τηλεοραση με PS4 PRO;

Ευχαριστω!

http://www.avsforum.com/forum/40-ol...rs-thread-no-price-talk-393.html#post55037420

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7-b7a-oled/settings

oled light στο 17; Πολυ χαμηλό μου φαίνεται. Βεβαια ο καθε χρηστης εχει διαφορετικες προτιμήσεις. Εγω παιζω ps4 pro στο mode παιχνιδι και oled light 100 αντίθεση 90 φωτεινοτητα 52. Η εικόνα τα σπαει λεμε. Βεβαια το hdr το θεωρώ σκοτεινό για τα γούστα μου αλλα δεν μπορω να πω πως δεν ειναι super.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ερωτηση.καλυτερα αναπαραγωγή 4κ μεσω hdd ή μεσω συνδεσης pc στην τβ?μιλαω γενικα θα εχω καλυτερη ποιοτητα χωρίς τα κολληματα σε σκηνες πχ γρηγορες ενναλαγες εικόνας ;

ερωτηση.καλυτερα αναπαραγωγή 4κ μεσω hdd ή μεσω συνδεσης pc στην τβ?μιλαω γενικα θα εχω καλυτερη ποιοτητα χωρίς τα κολληματα σε σκηνες πχ γρηγορες ενναλαγες εικόνας ;

Εγώ δοκίμασα 3 τρόπους:
1. Από το PC με HDMI. Η κάρτα Γραφικών μου όμως είναι 1080p οποτε δεν μπορώ να δω UHD/4K.
2. Με HDD ότι της έριξα το παίζει άψογα. Είναι όμως χρονοβόρο γιατί πρέπει να μεταφέρεις από το PC στον External 50+ GB για τα UHD/4K.
3. Cast το Device!!! Το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και νομίζω μου έλυσε τα χερια. Νομίζω είναι το πιο εύκολο και για να είμαι ειλικρινής δεν παρατήρησα να υστερεί σε ποιότητα από το HDD.

Παιδιά υπάρχει κάποιο λόγος να κάνω <<Καταχώριση προϊόντος>> στην ιστιοσελίδα της LG? Κερδίζω κάτι?

Παιδιά υπάρχει κάποιο λόγος να κάνω <<Καταχώριση προϊόντος>> στην ιστιοσελίδα της LG? Κερδίζω κάτι?

εχεις δηλωμενο το προιον σου και ανα πασα στιγμη μιλας μαζι τους για οτι χρειαστεις.

Εγώ δοκίμασα 3 τρόπους:
1. Από το PC με HDMI. Η κάρτα Γραφικών μου όμως είναι 1080p οποτε δεν μπορώ να δω UHD/4K.
2. Με HDD ότι της έριξα το παίζει άψογα. Είναι όμως χρονοβόρο γιατί πρέπει να μεταφέρεις από το PC στον External 50+ GB για τα UHD/4K.
3. Cast το Device!!! Το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και νομίζω μου έλυσε τα χερια. Νομίζω είναι το πιο εύκολο και για να είμαι ειλικρινής δεν παρατήρησα να υστερεί σε ποιότητα από το HDD.
Πολύ καλές πληροφοριες. Το cast to device , πως ακριβώς γίνεται?

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεις να κανεις εγκατασταση το Universal Media Server στον υπολογιστη και να βλεπεις οτι αρχεια εχεις μεσα απο την τηλεοραση και ειναι απο τα λιγα DLNA που υποστηριζει και υποτιτλους.

Έχει ήδη αναφερθεί από άλλους αλλά δεν μπορώ να μην πω κι εγώ την εντύπωση που μου έκανε η ποιότητα της εικόνας της σε υψηλής ανάλυσης υλικό. Εντάξει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι μέτρια αλλά δεν υπάρχει θέμα εφόσον δεν βλέπω :-).

Έχει ήδη αναφερθεί από άλλους αλλά δεν μπορώ να μην πω κι εγώ την εντύπωση που μου έκανε η ποιότητα της εικόνας της σε υψηλής ανάλυσης υλικό. Εντάξει σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι μέτρια αλλά δεν υπάρχει θέμα εφόσον δεν βλέπω :-).

Μιλάς για τα hd κανάλια της digea;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Μιλάς για τα hd κανάλια της digea;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Για τα κανάλια που βρήκε η ίδια η τηλεόραση, δεν είμαι σίγουρος τι είναι. Σε κάθε περίπτωση δεν με απασχολεί αφού έχω απεγκλωβιστεί από την εγχώρια τηλεόραση.:operator:

Online δεν μου το βγαζει στην τηλεοραση ακομα

εγω λεω να περιμενετε μεχρι να δοκιμαστει απο αλλους πρωτα.
οι κατοχοι της σειρας του 2016 καναμε το update του Δεκεμβριου και εχουμε θεμα με τα μαυρα σε αρκετες περιπτωσεις.

Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα ακόμη γι αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζει κάποιος:
Στο magic remote τα 4 χρωματιστά πλήκτρα τι κάνουν;
Βασικά ψάχνω για τίποτα shortcuts στο μενού του Netflix (π.χ. να πηγαίνω αυτόματα στη λίστα μου κλπ) αλλά μέχρι στιγμής πηγαίνω με τα βελάκια και ψιλο-χάνομαι στα αμέτρητα series/movies κλπ.

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mπορεις να περιηγηθεις στο ερτ hybrid.