LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και στις πληροφορίες του προγράμματος. Αν δεν χωράει με τα 2 χρώματα το πας πάνω κάτω.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατέβηκε ψες αυτόματα το νέο update. Δεν πρόλαβα όμως να ασχοληθώ..

Πέρασε αυτόματα το νεο firm.

Απενεργοποιεί το auto update και για να το ενεργοποιήσεις και να έχεις και όλες τις smart λειτουργίες πρέπει να κάνεις αποδοχή όρων και μεταφορά προσωπικών δεδομένων εκτός EOX και Ελβετίας.

Μου κάνει εντύπωση που δε δίνει τη δυνατότητα πολλών saved profiles, π.χ. cinema, tv series, sports, game κλπ όπου να έχω επέμβει στο καθένα profile χωριστά με τις δικές μου ρυθμίσεις.

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως διορθώνεται το shaka1001 error που μου βγάζει το plex όταν προσπαθώ να παίξω 4k υλικό;

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλεπω πλεον στο site της LG

DOLBY ATMOS: Η κινηματογραφική εμπειρία ήχου

Το Dolby Atmos αποδίδει μοναδικό ήχο σε κάθε αντικείμενο σε τρεις διαστάσεις για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

* Η τηλεόραση OLED της LG (μοντέλο 2017) προς το παρόν υποστηρίζει αναπαραγωγή Dolby Atmos, με το μεγαλύτερο ποσοστό
του περιεχομένου να αναπαράγεται μέσω του Dolby Digital Plus διαδικτυακά, καλωδιακά και μέσω USB. Προς το παρόν
δεν υποστηρίζεται αναπαραγωγή Dolby Atmos μέσω Dolby TrueHD σε Blu-ray. Η LG συνεργάζεται στενά με την
Dolby για να καταστήσει δυνατή την υποστήριξη Dolby TrueHD στις τηλεοράσεις OLED της LG.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά θέλω την άποψη σας. Επειδή κάποτε σε κάποια γκρίζα Menu όπως του Xbox η του Amazon Prime έβλεπα Vertical Banding είπα να το ψάξω λίγο. Στο βιντεάκι του youtube 5% grey βλέπω αυτό. Ποσο χαλια είναι? Να μιλήσω με την αντιπροσωπεία?

Attachments

• 30712676_1636260996427141_4609859033828950016_n.jpg
    30712676_1636260996427141_4609859033828950016_n.jpg
    34.6 KB · Views: 365
  • 30714556_1636258143094093_1271222908441591808_n.jpg
    30714556_1636258143094093_1271222908441591808_n.jpg
    34.2 KB · Views: 356
Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιλα μπας και σου αλλαξουν πανελ

Στα 5% όλοι κάτι παρόμοιο βλέπουμε... Αν δε το βλέπεις σε καθημερινή χρήση, μην άσχοληθεις.
Μπορει αυτή που θα σου δώσουν να είναι και χειρότερη....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Κι εγω τα ιδια βλεπω στο 5%. Αλλα σε νορμαλ περιεχομενο δεν φαινεται

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεις να κανεις εγκατασταση το Universal Media Server στον υπολογιστη και να βλεπεις οτι αρχεια εχεις μεσα απο την τηλεοραση και ειναι απο τα λιγα DLNA που υποστηριζει και υποτιτλους.
Έχεις δοκιμάσει μέσω αυτού του προγράμματος να παίξεις 4k υλικό; γιατί εγώ μέχρι 1080 κατάφερα.. Αν ναι τι ρυθμίσεις έχεις κάνει και πως;

Στα 5% όλοι κάτι παρόμοιο βλέπουμε... Αν δε το βλέπεις σε καθημερινή χρήση, μην άσχοληθεις.
Μπορει αυτή που θα σου δώσουν να είναι και χειρότερη....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Όχι δεν το βλέπω σε καθημερινή χρήση. Πρέπει να το ψάξεις να το δεις όπως πχ την επίμαχη σκηνή << 14:20 scene in Marco Polo (S01E02)>>.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχεις δοκιμάσει μέσω αυτού του προγράμματος να παίξεις 4k υλικό; γιατί εγώ μέχρι 1080 κατάφερα.. Αν ναι τι ρυθμίσεις έχεις κάνει και πως;

Ναι κανονικα μονο που δεν υποστηριζει η δεν το αναγνωριζει η τηλεοραση το HDR αλλα 4k και ηχο εχω στην Panasonic TX-40EX600 απλα εμενα ο υπολογιστης ειναι με καλωδιο στο ρουτερ και η τηλεοραση ασυρματα μηπως τα εχεις και τα δυο ασυρματα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι κανονικα μονο που δεν υποστηριζει η δεν το αναγνωριζει η τηλεοραση το HDR αλλα 4k και ηχο εχω στην Panasonic TX-40EX600 απλα εμενα ο υπολογιστης ειναι με καλωδιο στο ρουτερ και η τηλεοραση ασυρματα μηπως τα εχεις και τα δυο ασυρματα;
Έχω την τηλεόραση με καλώδιο κ το λαπτοπ ασύρματα.. Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την τηλεόραση με καλώδιο κ το λαπτοπ ασύρματα.. Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση;

Δοκιμασε να βαλεις και το φορητο με καλωδιο.

Καλημερα νεος στο φορουμ και κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης.ψαχνω να αγορασω μια ηχομπαρα.ειμαι αναμεσα στην https://www.skroutz.gr/s/11772604/Creative-Sound-BlasterX-Katana.html
και στην https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/175491-lg-sj7
Αν εχει καποιος να προτεινει καμια αλλη θα το εκτιμουσα παρα πολυ!

Παρόλο που είχα αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή την ποιότητα της εικόνας της Lg oled, όταν δοκίμασα πάλι την panasonic plasma g10 μου έκανε εντύπωση η χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο. Πίστευα ότι τον πρώτο ρόλο στην εικόνα θα είχε η ανάλυση του video αλλά τελικά η τεχνολογία (oled vs plasma) είναι πιο ουσιαστική.
Για παράδειγμα στο πρώτο επεισόδιο του Grace and Frankie στο Netflix η φωτιά στην παραλία φαινόταν στην plasma τελείως τεχνητή σε σημείο να θέλω να την πετάξω απ το παράθυρο 🤣.

Δοκιμασε να το δεις και σε lcd και πες μας...

Έχει κανείς εμπειρία με χρήση XBOX one X (όχι το S) με την τηλεόραση;
Έχω αρχίσει να ψήνομαι.
To XBOX αποκωδικοποιεί TrueHD κτλ από την τηλεόραση; Είδα ότι έχει HDMI-In
Πείτε εμπειρίες, αν έχετε...
Thanx