LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως μπήκε σε λειτουργία κάποια προστασία οθόνης αφού έπαιζες για πολλές ώρες συνεχόμενα; Στο https://www.cnet.com/news/oled-screen-burn-in-what-you-need-to-know αναφέρει New for LG's 2018 TVs is an additional burn-in prevention feature called "Logo Luminance Adjustment." It's designed to automatically detect a static on-screen logo and, after two minutes, start decreasing its brightness over about a minute and a half, after which the logo should be 20 percent dimmer.

Μήπως μπήκε σε λειτουργία κάποια προστασία οθόνης αφού έπαιζες για πολλές ώρες συνεχόμενα; Στο https://www.cnet.com/news/oled-screen-burn-in-what-you-need-to-know αναφέρει New for LG's 2018 TVs is an additional burn-in prevention feature called "Logo Luminance Adjustment." It's designed to automatically detect a static on-screen logo and, after two minutes, start decreasing its brightness over about a minute and a half, after which the logo should be 20 percent dimmer.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου. Τι να πω. Μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Την έσβησα για κάποιες ώρες και μου φαίνεται καλύτερα.

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλα ο ενας εχει tv του 2017 και ο αλλος αναφερει ενα αρθρο που αφορα μια νεα λειτουργια logo detection and dimming οπου αφορα τις lg oled του 2018.

Είμαι περίεργος να δω την τιμή της 65B8 ... δεν θα μου κάνει έκπληξη να είναι κάτω από 3000.

Σημερα περιμενω το απογευμα αργοτερα τον αγαπητο Μανωλη για καλιμπραρισμα της 65Β7 μου. Εντυπωσεις το βραδακι!!!

Είμαι περίεργος να δω την τιμή της 65B8 ... δεν θα μου κάνει έκπληξη να είναι κάτω από 3000.

Δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψουμε αλλά σε site βρήκα αυτές ως starting και λέει ότι είναι χαμιλότερες από τις αντίστοιχες 7
C8 Series
77-inch C8: $9,999.99
65-inch C8: $3,999.99
55-inch C8: $2,999.99

B8 Series
65-inch B8: Price not yet announced
55-inch B8: Price not yet announced

amazon OLED55C8PLA
£2,999.00
Usually dispatched within 2 to 3 days.

αυτή η ευκολία που τα $ γίνονται και λίρες με ξεπερνά. Τι τις θέλουμε τις ισοτιμίες τότε ?

https://www.amazon.co.uk/LG-Electronics-OLED55C8PLA-55inch-SMART/dp/B07C7Y8Q4Y?SubscriptionId=AKIAILMN4KCSLXDLYLTA&tag=whhifi-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07C7Y8Q4Y&retsolclick=5ae21aedb569fa0a00d3622d

Μια ερώτηση για τους κατόχους. Έχετε βρει φιλμάκι στο youtube που να ενεργοποιεί το Dolby Vision της τηλεόρασης. HDR έχω βρει παρα πολλά Dolby Vision κανένα.

Μια ερώτηση για τους κατόχους. Έχετε βρει φιλμάκι στο youtube που να ενεργοποιεί το Dolby Vision της τηλεόρασης. HDR έχω βρει παρα πολλά Dolby Vision κανένα.

To Dolby Vision θέλει να έχεις δικαιώματα για να το χρησιμοποιήσεις. Για αυτό βλέπεις μόνο HDR10.

Netflix είναι η απάντηση.

To Dolby Vision θέλει να έχεις δικαιώματα για να το χρησιμοποιήσεις. Για αυτό βλέπεις μόνο HDR10.

Netflix είναι η απάντηση.

OK δεν το ήξερα αυτό. Έχω Netflix αλλα ψάχνω κάτι σαν Demo του Dolby Vision.
Βασικά τα HDR demo του youtube φαίνονται απίστευτα στην TV και ήθελα να συγκρίνω με Dolby Vision.

Ο Μανωλης εκανε τα μαγικα του και πλεον απολαμβανω πραγματικο hdr και πραγματικο full hd. Με το μαυρο οσο πρεπει, να μην χανω λεπτομερειες ειδικα σε σκοτεινα πλανα, gamma εκει που πρεπει οπως πρεπει. Μανωλη ευχαριστω και παλι!!!

Τις τελευταίες μέρες βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα περισσότερο με την TV. Από εικόνα είναι φανταστική με τον ήχο πρέπει να κάνω κάτι. Τι λένε τα Soundbars? Η είναι καλύτερα home theater? Αυτό που θα πάρω πρέπει να έχει Dolby Atmos? Τι έχετε εσείς?

Ο Μανωλης εκανε τα μαγικα του και πλεον απολαμβανω πραγματικο hdr και πραγματικο full hd. Με το μαυρο οσο πρεπει, να μην χανω λεπτομερειες ειδικα σε σκοτεινα πλανα, gamma εκει που πρεπει οπως πρεπει. Μανωλη ευχαριστω και παλι!!!
Επειδή δεν ξέρω ποιος είναι ο Μανώλης και τι ακριβώς κάνει. Δεν έχω διαβάσει ολο το νημα, καθ όσον ειναι πολλές σελίδες , και ειμαι σχετικά νέος στην tv.
Μήπως μπορείς να με ενημερώσεις?
Είδες μεγάλη διαφορά στην τηλεόραση? Μπορούμε να κάνουμε και εμείς τις ρυθμίσεις? Είναι μόνο Αθήνα? Μπορεί με κάποια πληρωμή , να μας στείλει τις ρυθμίσεις?
Φαντάζομαι επαγγελματίας θα είναι ο άνθρωπος!

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο Μανωλης Καστρουνης θα ερθει στον χωρο σου θα κατσει καποιες ωριτσες και θα σου δωσει το 100% απο την τηλεοραση σου.

Αν ειχα καμια σοβαρη τηλεοραση θα τον φωναζα αλλα εσεις με τις oled πρεπει να τον καλεσετε.

Πάντως μετά από plasma η oled είναι ο απόλυτος αντικαταστάτης, χαίρεσαι να απολαμβάνεις το μαύρο της
και την εξαιρετική κίνηση.

Σήμερα ανακάλυψα το πιο ενοχλητικό feature της τηλεόρασης.
Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αλλάξεις από Aerial Tuner σε Satellite Tuner.
Πρέπει να πατήσεις guide, μετά την πάνω αριστερά επιλογή, μετά επιλογή Satellite.
Αίσχος

Αφού έχεις προφανώς συνδέσει και δορυφορικό σήμα στην τηλεόραση, να αποτολμήσω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις. DiSEqC υποστηρίζει; Το tuning του δέκτη είναι εύκολο και καλό (καλά, δεν φαντάζομαι να έχει blind scan); Έχει δυνατότητα να σώσεις κατηγορίες με favorites (π.χ. HD, sports, news);

Last edited: