LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οταν σκεφτομουν και συζηταγα με τους πωλητες πριν απο δυο βδομαδες για το αν πρεπει να κανω τωρα την αγορα ή να περιμενω την BF, το μονο που ακουσα ιδιο απο ολους ειναι πως στο BF δεν θα γινουν παζαρια-δωρα! Ειναι αυτο που λες ''τοσα ψαρια στη θαλασσα'' εκεινη την ημερα !
Η τιμη μου ελεγαν (και ειχαν δικιο καθως φαινεται) μπορει να πεσει λιγο αλλα δεν προκειται να κυμανθει στο (εικονικο εστω) επιπεδο των 1200 ευρω που βγαινει αν αφαιρεσεις τα 200 ευρω της δωροεπιταγης που πηρα εγω ή της 32αρας των Public που πηραν οι περισσοτεροι, και το 200ευρω της 5ετης εγγυησης...
Το παζάρι θελει την ηρεμία του. Να μιλήσεις με τον πωλητη, να ρωτήσει ....

Ή παιρνεις τωρα σε αυτή την τιμή ή περιμενεις ( οπως εγω, καλώς κακός θα διξει) για πριν τα Χριστούγεννα ή αρχες 2018 που θα βγουν τα νεα μοντέλα. Πέρυσι υπήρχε μεγαλο στοκ τοτε. Φετος θα δείξει.

Εσυ την πηρες ήδη, γενικα μιλαω για την προσφορα που γίνεται.

Θάθελα να ρωτήσω τους κατόχους.
Ο buit in media player, τι δυνατότητες έχει;
Αν βάλω δηλαδή ταινία 4K H.265 της τάξης των 60-70GB θα την παίξει;
Γενικά, έχει καλό bitrate?
Γιατί θα είναι χαζομάρα να δώσουμε 1.500 και να χρειάζεται να πάρουμε μετά και Android Box...

Να ρωτισω κατι σε οσους το εχουν αντιμετωπίσει. Ενα καμενο πιξελ ποσο ορατο ειναι? Την ωρα παρακολουθησης ενοχλει ή το βλεπεις αν βαλεις παγομενη μονοχρομη εικονα?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρτάται από το σημείο. Εμένα (hot pixel) το έκανε κάτω δεξιά και παρακολουθώντας ταινία είχα μια λευκή/πράσινη κουκκίδα στο απόλυτο μαύρο.
Φαντάζομαι, το καμένο (μαύρο) μπορεί να είναι πιο ανεπαίσθητο.
Γενικά πάντως, όλες οι περιπτώσεις είναι πιο ορατές στους ενιαίους τόνους.

Θάθελα να ρωτήσω τους κατόχους.
Ο buit in media player, τι δυνατότητες έχει;
Αν βάλω δηλαδή ταινία 4K H.265 της τάξης των 60-70GB θα την παίξει;
Γενικά, έχει καλό bitrate?
Γιατί θα είναι χαζομάρα να δώσουμε 1.500 και να χρειάζεται να πάρουμε μετά και Android Box...

ο ενσωματωμενος Player κανει δουλεια στα περισσοτερα αρχεια 4κ.
Στα 10 που εχω κατεβασει, παιζει τα 7-8.
Καποια που δεν επαιζαν (κυριως θεμα ηχου) ειτε τα μετατρεπεις, ή κατεβαζεις αλλα!

Για γενικη χρηση ειναι καλος, αλλα να ξερεις οτι δεν θα εχεις απολυτη συμβατοτητα με ολα τα φορματ.

ο ενσωματωμενος Player κανει δουλεια στα περισσοτερα αρχεια 4κ.
Στα 10 που εχω κατεβασει, παιζει τα 7-8.
Καποια που δεν επαιζαν (κυριως θεμα ηχου) ειτε τα μετατρεπεις, ή κατεβαζεις αλλα!

Για γενικη χρηση ειναι καλος, αλλα να ξερεις οτι δεν θα εχεις απολυτη συμβατοτητα με ολα τα φορματ.

Μπορώ να πω ότι με "χάλασε" αυτό που μου είπες.
Δεν νοείται εν έτη 2017, τηλεόραση που στην αρχή του έτους έκανε 3 χιλιάρικα, να μην παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έστω και αν χρειάζεται software update. Όταν το hardware για να παίξει ένα android box, 4K, είναι της χονδρικής αξίας των $20.

Ήθελα επίσης να ρωτήσω, τι "dead pixel policy" έχει η LG.
Κάποτε στα μόνιτορ είναι '0' zero... Φαντάζομαι δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο στις TVs

ουτε τα android box των 20-και 50 ευρω παντως τα παιζουν αυτα, το εχω δοκιμασει.
Θελεις σιγουρα κατι σαν το zidoo x9s για να εισαι καλυμμενος.

Μπορώ να πω ότι με "χάλασε" αυτό που μου είπες.
Δεν νοείται εν έτη 2017, τηλεόραση που στην αρχή του έτους έκανε 3 χιλιάρικα, να μην παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έστω και αν χρειάζεται software update. Όταν το hardware για να παίξει ένα android box, 4K, είναι της χονδρικής αξίας των $20.

Ήθελα επίσης να ρωτήσω, τι "dead pixel policy" έχει η LG.
Κάποτε στα μόνιτορ είναι '0' zero... Φαντάζομαι δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο στις TVs

Πες ότι έκανε 3.020 Ευρώ η TV, σε χαλάει;

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ουτε τα android box των 20-και 50 ευρω παντως τα παιζουν αυτα, το εχω δοκιμασει.
Θελεις σιγουρα κατι σαν το zidoo x9s για να εισαι καλυμμενος.

Και από το Zidoo μάλιστα έχει πολύ καλύτερο Netflix app.

Μόλις παρέλαβα σήμερα την b7v 55".Καμία χρήσιμη πληροφορια στην αρχή κτλ.Τι setttings να βάλω για βέλτιστη εικόνα π.χ.ειδα υπάρχουν κάτι βίντεο στον youtube σχετικά...Γενικά οτιδήποτε πληροφορία θα μου είναι χρήσιμη σχετικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδιά για το να πάρω το δώρο 3μηνες netflix πρέπει να δηλώσω κάρτα χρέωσης?

πηγαίνω εκεί που λέει start your free month ετσι?

οκ το έκανα....πρέπει να βρεις το banner και να το κάνεις από εκεί....οι οδηγίες της LG σε μπερδεύουν....ελεος ευτυχώς πρόλαβα γιατί τελειώνει η προσφορά νομίζω σήμερα!!!

Τι setttings να βάλω για βέλτιστη εικόνα π.χ.ειδα υπάρχουν κάτι βίντεο στον youtube σχετικά...

Αν θέλεις απλά να μείνεις στα default picture modes (κάτι που δεν το προτείνω), τα πιο ακριβή είναι τα ISF expert (για φωτεινό και σκοτεινό περιβάλλον θέασης). Αν θέλεις να πειραματιστείς μπορείς να πατήσεις πάνω σε αυτά τα 2 και να φτιάξεις τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς τις θέλεις.

Να θυμάσαι ότι κάθε input "θυμάται" τις δικές του ρυθμίσεις, κάτι που βρίσκω εξαιρετικά βολικό. Εννοώ ότι μπορείς να βλέπεις πχ κανάλια της Digea, ή ταινία από στικάκι, ή Netflix, ή Βluray χρησιμοποιώντας πάντα πχ το Cinema mode, αλλά με ξεχωριστές ρυθμίσεις για την κάθε πηγή.

Κατοχος και εγω απο σημερα ελεω black friday η αγορα εγινε 2 μηνες νωριτερα σε σχεση με τον αρχικο προγραματισμο!
Καλες μας θεασεις!!

Κατοχος εδω κ 2 ημερες, κ σημερα ενωσα εναν σκληρο δισκο με μια ταινια με ηχο dolby truehd, κ την τηλεοραση με οπτικη ινα με εναν denon, αλλα δεν μπορουσε να παιξει τον ηχο, κ εγραφε δεν αναγνωριζει το συγκεκριμενο φορματ.Ενα western digital player που εχω δεκαετιας συνδεδεμενο με τον ιδιο ενισχυτη παιζει κανονικα κ αναγνωριζει τον συγκεκριμενο ηχο, απλα δεν ειναι 4k o συγκεκριμενος player.Oποτε παμε για player αμα θελουμε να ακουμε τετοιον ηχο. Εχεις κανεις το ιδιο θεμα?

Κατοχος εδω κ 2 ημερες, κ σημερα ενωσα εναν σκληρο δισκο με μια ταινια με ηχο dolby truehd, κ την τηλεοραση με οπτικη ινα με εναν denon, αλλα δεν μπορουσε να παιξει τον ηχο, κ εγραφε δεν αναγνωριζει το συγκεκριμενο φορματ.Ενα western digital player που εχω δεκαετιας συνδεδεμενο με τον ιδιο ενισχυτη παιζει κανονικα κ αναγνωριζει τον συγκεκριμενο ηχο, απλα δεν ειναι 4k o συγκεκριμενος player.Oποτε παμε για player αμα θελουμε να ακουμε τετοιον ηχο. Εχεις κανεις το ιδιο θεμα?
Απο οπτική δεν περναει trueHD. Μονο 5.1.

Edit: το μήνυμα το εβγαλε η tv η ο ενισχυτής.

Last edited:

καλημερα κατοχος και εγω εδω και μια εβδομαδα στα 1600 με δωρο 32αρα και το soundbar sj4 και μεχρι στιγμης ολα πολυ καλα....αλλαγη απο samsung 7000 46 ιντσων μοντελο του 2015 και πραγματικα η διαφορα ειναι μεγαλη....θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με την ενεργοποιηση του νετφλιξ γιατι αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με τον etien 4 σχετικα με την πιστωτικη...αν βρει καποιος το χρονο να γραψει 2-3 οδηγιες σχετικα με το πως παρακαμπτω στο step 3 οπου μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης θα του ημουν ευγνωμων...ευχαριστω εκ των προτερων