k.m.
Supreme Member
Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Ή παιρνεις τωρα σε αυτή την τιμή ή περιμενεις ( οπως εγω, καλώς κακός θα διξει) για πριν τα Χριστούγεννα ή αρχες 2018 που θα βγουν τα νεα μοντέλα. Πέρυσι υπήρχε μεγαλο στοκ τοτε. Φετος θα δείξει.
Εσυ την πηρες ήδη, γενικα μιλαω για την προσφορα που γίνεται.
Το παζάρι θελει την ηρεμία του. Να μιλήσεις με τον πωλητη, να ρωτήσει ....Οταν σκεφτομουν και συζηταγα με τους πωλητες πριν απο δυο βδομαδες για το αν πρεπει να κανω τωρα την αγορα ή να περιμενω την BF, το μονο που ακουσα ιδιο απο ολους ειναι πως στο BF δεν θα γινουν παζαρια-δωρα! Ειναι αυτο που λες ''τοσα ψαρια στη θαλασσα'' εκεινη την ημερα !
Η τιμη μου ελεγαν (και ειχαν δικιο καθως φαινεται) μπορει να πεσει λιγο αλλα δεν προκειται να κυμανθει στο (εικονικο εστω) επιπεδο των 1200 ευρω που βγαινει αν αφαιρεσεις τα 200 ευρω της δωροεπιταγης που πηρα εγω ή της 32αρας των Public που πηραν οι περισσοτεροι, και το 200ευρω της 5ετης εγγυησης...
Ή παιρνεις τωρα σε αυτή την τιμή ή περιμενεις ( οπως εγω, καλώς κακός θα διξει) για πριν τα Χριστούγεννα ή αρχες 2018 που θα βγουν τα νεα μοντέλα. Πέρυσι υπήρχε μεγαλο στοκ τοτε. Φετος θα δείξει.
Εσυ την πηρες ήδη, γενικα μιλαω για την προσφορα που γίνεται.