LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατοχος εδω κ 2 ημερες, κ σημερα ενωσα εναν σκληρο δισκο με μια ταινια με ηχο dolby truehd, κ την τηλεοραση με οπτικη ινα με εναν denon, αλλα δεν μπορουσε να παιξει τον ηχο, κ εγραφε δεν αναγνωριζει το συγκεκριμενο φορματ.Ενα western digital player που εχω δεκαετιας συνδεδεμενο με τον ιδιο ενισχυτη παιζει κανονικα κ αναγνωριζει τον συγκεκριμενο ηχο, απλα δεν ειναι 4k o συγκεκριμενος player.Oποτε παμε για player αμα θελουμε να ακουμε τετοιον ηχο. Εχεις κανεις το ιδιο θεμα?

Κι εγω ειχα θεμα με καποια αρχεια, και αναγκαστηκα να τα μετατρεψω στον υπολογιστη.
Γι αυτο ειπα και παραπανω, οτι καλο ειναι να παρει καποιος ενα εξωτερικο player αν δε θελει να μπλεκει με μετατροπεσ κλπ

σωστο αυτο που λες, αλλα ο denon 1909 ειναι 1080p αρα εαν παρω καποιο player 4κ δεν θα μπορω να δω απ το home cinema ταινια η οποια θα ειναι 4k, οποτε?

ειτε βγαζεις τον ηχο απο οπτικη στον ενισχυτη και hdmi στην TV (ετσι το εχω εγω), ειτε παιρνεις καποιο splitter....

ο player της τηλεορασης δεν αναγνωριζει dolby truehd οποτε βαζοντας κ εσυ την οπτικη ινα απο την tv στον denon δεν εχεις κανενα αποτελεσμα πλεον, αφου η πηγη LG δεν παιζει τετοιο φορμα ηχου...

Ποτε δεν συνάντησα προβλημα με την 910v που εχω σε αρχεία h265 ούτε σε h265 10bit . Αν κατεβάζετε απο επώνυμους αρχεια δεν θα εχεις προβλήματα. Καλα και χρυσά τα εξωτερικά mediaplayer αλλα έχεις εξτρα καλώδια, εξτρά τηλεκοντρόλ και φυσικά δεν ξέρεις τι ποιότητα βγαζει στον βίντεο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

A oκ τωρα αρχιζω να καταλαβαινω Γιαννη τι μου λες, να παρω ενα player κ να ενωσω την εξοδο με hdmi του player κατευθειαν στην tv, κ ταυτοχρονα να παρω οπτικη ινα απο το player κ να την βαλω στον denon, κ να βλεπω αρχεια 4κ κατευθειαν απ το player στην tv, κ τον ηχο να τον ακουω απο το home cinema που εχει dolby truehd, σωστα?

ουτε εγω εχω θεμα με τα αρχεια, με ηχο dolby truehd εχω, εσυ ακους τετοιο φορμα ηχου, η γενικα μιλας για dolby dts κλπ?

οπτική ίνα μόνο 5.1, δεν υποστηρίζει TRUE-HD, DTS-MA

Αν καταλαβα καλα απο νετφλιξ ή απο τον player της B7v για να ακουσεις hd-dts,atmos κτλ φορμά και να δεις 4Κ με hdr, vision κτλ υλικο πρεπει να εχεις ενισχυτη που να ειναι 4Κ passthrough, να υποστηριζει hdr, vision κτλ και να υποστηριζει και τα hd-dts,atmos κτλ φορμά ηχου.
Η συνδεση πρεπει να γινει με hdmi και μονο γιατι απο την οπτικη ΔΕΝ περνανε τα hd-dts,atmos κτλ φορμά ηχου ΑΛΛΆ μονο τα απλα οπως dts, dolby 5.1 .
Aρα ο ενισχυτης θα πρεπει να εχει ΗDMI που να υποστηριζει και ARC και μαλιστα οχι απλο ARC αλλά το eARC !!!!!!
Σωστα?????????

Στα Spec πάντως βλέπω
Audio Codec: AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X

Και τελευταία μπήκε και atmos decoding.

καλημερα κατοχος και εγω εδω και μια εβδομαδα στα 1600 με δωρο 32αρα και το soundbar sj4 και μεχρι στιγμης ολα πολυ καλα....αλλαγη απο samsung 7000 46 ιντσων μοντελο του 2015 και πραγματικα η διαφορα ειναι μεγαλη....θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με την ενεργοποιηση του νετφλιξ γιατι αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με τον etien 4 σχετικα με την πιστωτικη...αν βρει καποιος το χρονο να γραψει 2-3 οδηγιες σχετικα με το πως παρακαμπτω στο step 3 οπου μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης θα του ημουν ευγνωμων...ευχαριστω εκ των προτερων
Πάτα home και δες εκεί που έχει περισσότερα σου λέει την προσφορά εάν ισχύει ακομα....πατα εκεί και θα το βρεις.γιαννα παίξει νετφλιη πρεπει να βάλεις το τελευταίο update στην TV.αλλιως κολλάνε στο 20% οι σειρές

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα Spec πάντως βλέπω
Audio Codec: AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X

Dolby truehd δεν παιζει φιλε μου...

Τελικά αποφάσισα να ΜΗΝ την πάρω την τηλεόραση...τουλάχιστον όχι ακόμα.

Όχι, δεν είναι ότι περιμένω να πέσει κι άλλο...
Απλά αυτή η ταυτόχρονη πτώση σε όλα τα μαγαζιά, που είναι καταφανέστατα οδηγούμενη από την μαμά εταιρία LG, δεν μου "κάθεται" καλά.

Κάποιοι θα πουν "Το κάνει για να ανοίξει χώρο για τα μοντέλα του 2018"
Αλλά πόσο αλήθεια είναι αυτό, ή και να είναι, πότε ξανά έγινε παρόμοια κίνηση μήνες ΠΡΙΝ καν ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα;

Δεν υποστηρίζω ότι είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά σκεφτείτε λίγο. Αν ήσασταν η LG και για κάποιο δικό σας λόγο θέλατε να φύγει όλο το στοκ ενός συγκεκριμένου μοντέλου, το ίδιο δεν θα κάνατε; Ποιός είναι αυτός ο λόγος άραγε;

Κάτι, κάτι δεν μου κάθεται καλά.... Ναι, οκ, και να βγουν τα μοντέλα του 2018, εννοείται ότι πάλι θα είναι με αρχική τιμή στα 3.000 , αλλά μήπως η LG ετοιμάζεται για κάτι δραστικά ρηξικέλευθο που θα καταστήσει τα προηγούμενα μοντέλα...."αστεία"?

Μήπως τελικά ανακάλυψε ότι αυτή η σειρά έχει κάποιο "θεματάκι" και βιάζεται να την ξεφορτωθεί;

Μην πέσετε να με δείρετε, ιδίως αυτοί που την πήραν. Ξαναλέω, μπορεί μέχρι το τέλος του έτους να ψηθώ και εγώ, αλλά .... αναρωτιέμαι...

Το αστειο χθες σε γνωστή αλυσίδα ηταν διπλα διπλα
55b7v απο 2000 -> 1500
55b6v 2200 χωρις καμια έκπτωση

Όποιον πιάσουν. Ποια στοκ. Οτι να ναι. Αν ηθελαν να ξεστοκαρουν θα εβαζαν την b6 στα 1000 και πιο κατω.

Ότι και να ετοιμάζει, ότι και να έχει η τηλεόραση, σ αυτή τη τιμη ειναι ευκαιρεια.
Κάνεις δε ξέρει αν θα πέσει κι άλλο...

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Στα Spec πάντως βλέπω

Ποια specs της τηλεορασης λες?