LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλά νόμιζα ότι λέγαμε για DTS-HD για αυτό το μαύρισα (εμπερδεύτειν)

Το ασπρισες θες να πεις...χαχαχα
Στα παραπανω που εγραψα μπορει καποιος να τα επιβεβαιωσει?

Τελικά αποφάσισα να ΜΗΝ την πάρω την τηλεόραση...τουλάχιστον όχι ακόμα.

Όχι, δεν είναι ότι περιμένω να πέσει κι άλλο...
Απλά αυτή η ταυτόχρονη πτώση σε όλα τα μαγαζιά, που είναι καταφανέστατα οδηγούμενη από την μαμά εταιρία LG, δεν μου "κάθεται" καλά.

Κάποιοι θα πουν "Το κάνει για να ανοίξει χώρο για τα μοντέλα του 2018"
Αλλά πόσο αλήθεια είναι αυτό, ή και να είναι, πότε ξανά έγινε παρόμοια κίνηση μήνες ΠΡΙΝ καν ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα;

Δεν υποστηρίζω ότι είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά σκεφτείτε λίγο. Αν ήσασταν η LG και για κάποιο δικό σας λόγο θέλατε να φύγει όλο το στοκ ενός συγκεκριμένου μοντέλου, το ίδιο δεν θα κάνατε; Ποιός είναι αυτός ο λόγος άραγε;

Κάτι, κάτι δεν μου κάθεται καλά.... Ναι, οκ, και να βγουν τα μοντέλα του 2018, εννοείται ότι πάλι θα είναι με αρχική τιμή στα 3.000 , αλλά μήπως η LG ετοιμάζεται για κάτι δραστικά ρηξικέλευθο που θα καταστήσει τα προηγούμενα μοντέλα...."αστεία"?

Μήπως τελικά ανακάλυψε ότι αυτή η σειρά έχει κάποιο "θεματάκι" και βιάζεται να την ξεφορτωθεί;

Μην πέσετε να με δείρετε, ιδίως αυτοί που την πήραν. Ξαναλέω, μπορεί μέχρι το τέλος του έτους να ψηθώ και εγώ, αλλά .... αναρωτιέμαι...

Φιλε μου πολλα ερωτηματα θετεις και ξερεις οτι δεν υπαρχουν απαντησεις....
Ακου τα ''guts'' σου που λενε και οι φιλοι αμερικανοι και ετσι θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου...
Αν δεν σου βγαινει να κανεις κινηση μην την κανεις, το μελλον θα σου δειξει αν εκανες σωστα ή λαθος.
Εμενα τα ''guts'' μου 2 βδομαδες πριν οταν εμαθα οτι το public την δινει στα 1600 με 48 ατοκες με δωρο 32αρα και 5ετη εγγυηση τα ακολουθησα και σημερα μια μερα μετα το BF νιωθω απολυτα δικαιωμενος. :smash:

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εδώ εγώ την πήρα 1800 πριν 1,5 μήνα και δεν ξενέρωσα πολύ με την πτώση τιμής. Είναι τόσο αστέρι η Β7.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν καταλαβα καλα απο νετφλιξ ή απο τον player της B7v για να ακουσεις hd-dts,atmos κτλ φορμά και να δεις 4Κ με hdr, vision κτλ υλικο πρεπει να εχεις ενισχυτη που να ειναι 4Κ passthrough, να υποστηριζει hdr, vision κτλ και να υποστηριζει και τα hd-dts,atmos κτλ φορμά ηχου.
Η συνδεση πρεπει να γινει με hdmi και μονο γιατι απο την οπτικη ΔΕΝ περνανε τα hd-dts,atmos κτλ φορμά ηχου ΑΛΛΆ μονο τα απλα οπως dts, dolby 5.1 .
Aρα ο ενισχυτης θα πρεπει να εχει ΗDMI που να υποστηριζει και ARC και μαλιστα οχι απλο ARC αλλά το eARC !!!!!!
Σωστα?????????
απορω ποιος τα λεει αυτα εγω εχω νετφλιξ και βλεπω και ακουω bolby vision και το dolby atmos τα αλλα δεν με νοιαζουν γιατι σαν το νεφλιξ

παντα με ιντριγκαραν τετοιου είδους σκέψεις όπως του φίλου aXer πιο πάνω γι αυτό και του γράφω τη γνώμη μου...οπως έγραψα και χθες είμαι κατοχος της τηλεορασης εδώ και 1 εβδομάδα και απόλυτα ικανοποιημένος μιας και είδα πολύ σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την samsung 7000 του 2014-5 που είχα....θα προσπαθήσω να σε προσεγγίσω με ανάλογο τρόπο
1)σε μια τηλεόραση που όπως έχουμε δει σε όλα τα review έχει το ίδιο πανελ και επεξεργασία εικόνας με τα θεωρητικά ανώτερα μοντέλα της εταιρίας τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στοχοποιεί η εταιρία την Β7 και όχι πχ την Ε7...γιατί να μην κάνει μια γενναία μείωση στο ακριβό μοντέλο να ξεστοκάρει και εκεί...επιπρόσθετα με την λογική αυτή αφου η 65αρα c7 βγήκε στην αγορα με 2699 σε σχέση με την b7 στα 3199 μάλλον και αυτή τα θεματάκια της θα είχε
2)όπως επίσης έγραψα εκτός της τηλεόρασης είχα πάρει δώρο την σαουντμπαρ sj4 αξίας 148 σε προσφορά(αρχική τιμή 280 ευρώ) προκειμένου να αναβαθμίσω το μικρό ψεγάδι της τηλεορασης τον ηχο....χτες λοιπόν η sj9 αρχικής αξίας 1100 έπεσε στα 499...εφαγα τον τόπο και τελικά την βρήκα εκθεσιακό κομμάτι μεν αλλα στα 450 σε κατάστημα της θεσσαλονικης....δηλαδη χτές η ακριβότερη μπαρα της lg πουλιότανε κατω η σε ανάλογη τιμή με θεωρητικά πολύ φτηνότερα μοντέλα της ίδιας εταιρίας...θέλω να σου πω ότι προσφορές πάντα θα υπάρχουν και θα μας βάζουν σε σκέψεις.
3)περί αναμονής για τις φετινές τηλεοράσεις αυτό αποτελεί φαύλο κύκλο...δηλαδή θα ξεκινήσουν όντως απο 3-4000...που σημαίνει ότι θα περιμένεις την ανάλογη εποχή για να αγοράσεις Νοέμβριο ή Φλεβάρη του 2018-9...τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα έχεις ανάλογα ερωτήματα σχετικά με πιθανές σημαντικές αναβαθμίσεις για τα μοντέλα του 2019 που θα κάνουν του 2018 να φαίνονται αστεία όπως είπες...και εν τέλη σημασία όταν αγοράζεις κάτι είναι να είσαι ικανοποιημένος και απ ότι φαίνεται όλοι οι κάτοχοι είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένοι απο τήν ποιότητα της εικόνας τους που είναι και η ουσία...την τεχνολογία την απολαμβάνεις στην εποχή της γιατί αν πχ τώρα λες θα περιμένω να πάρω μια φτήνη oled σε 2-3 χρόνια μπορεί τότε να έχουν βγει οι SuperOLED 8K και να θεωρείσαι τότε ξεπερασμένος(απόλυτο προιόν δεν υπάρχει πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο)
4)και έχω και εγώ ένα τελευταίο ερώτημα να κάνω.... φέτος για εμένα η εταιρία έκανε ένα τεράστιο ατόπημα προσέφερε την ίδια εικόνα και επεξεργασία σε όλα τα μοντέλα της...αποτέλεσμα η Ε7 πχ να απαξιωθεί(καταναλωτικά πάντα)...τι σε κάνει να πιστεύειες ότι του χρόνου θα γίνει κάτι ανάλογο και η επόμενη Β7 θα είναι ανάλογη της Ε7....γιατί αν δεν είναι τότε τα 3000-4000 θα φαντάζουν λίγα του χρόνου για την ανώτερη ποιότητα εικόνας

-Τέλος θέλω να ρωτήσω αν είναι και κάποιος άλλος κάτοχος της σαουντμπαρ sj9 για να μου πει εντυπώσεις ξέρω ότι σε ήχο δεν είναι αυτό που θα λέγαμε το απόλυτο εργαλείο αλλά για εμένα που τα ηχοσυστήματα με πολλαπλά εξαρτήματα είναι αποκρουστικά η μπάρα αποτελούσε μονόδρομος και τα 450 που ξόδεψα μου το κάνανε πιο εύκολο...
-Δεύτερον αν σε τηλεοπτικό προιόν από κοσμοτε και κυρίως σε επαναλήψεις αγώνων κυρίως ΝΒΑ(στο live δεν το έχω προσέξει) βλέπει μερικά πιξελιάσματα στην εικόνα του...

Last edited:

τέλος μπήκα στο σαιτ της lg για να κάνω την επέκταση της εγγύησης και βλέπω ότι για τιμή απο 1000-1500 είναι 186ευρώ και απο 1500-2000 286....δηλαδή με τις τρέχουσες προσφορές η εγγύηση είναι 186 ευρω ή πρεπει να σκάσουμε τα 286?

Εξαρτάται που ειναι η ανισότητα :)
Πλάκα κανω γιατι το εβλεπα και εγω εχτες.

Εχει ενα τηλεφωνο κατω, παρ' τους για σιγουρια.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το τηλεοπτικο σημα δες αν εχει το τελευταιο update. Νομιζω εχει ειπωθει πιο πριν εκτος και θυμαμαι βλακιες παλι :)

Για το τηλεοπτικο σημα δες αν εχει το τελευταιο update. Νομιζω εχει ειπωθει πιο πριν εκτος και θυμαμαι βλακιες παλι :)

εχω κανει ναι την αναβαθμιση....η πλακα ειναι οτι γινεταια αντιληπτό μονο όταν βλεπω αγωνες σε επανάληψη και όχι στο λαιβ(σε 3-4 παιχνιδια μεχρι τωρα)...αν δεν ηταν αυτο που δεν ξερω καν που μπορει να οφείλεται θα έβαζα 10 στην εικόνα της..δεν ξερω αν ειναι θεμα της επεξεργασιας στη γρηγορη εναλλαγη των καρε μιας και οι μπασκετικοι αγωνες ειναι απο τους πιο απαιτητικούς η κατι άλλο αλλα από την άλλη αν ηταν θεμα επεξεργασίας θα το καταλαβαινα και στο λαιβ...αν εχει παρατηρησει κάποιος κάτι αντίστοιχο ας ενημερώσει

Το γεγονός οτι περσινά μοντέλα δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν σας βάζει καθόλου σε σκέψεις;
Αν κάποιος πχ για τον Α ή Β λόγο δεν γουστάρει να δώσει τα 1500 (και σε προσφορά μάλιστα) για να πάρει μια φετινή OLED και του είναι αρκετό ας πούμε το περσινό μοντέλο
ή το προπέρσινο , στα 800 ή 1000 ευρώ , που μπορεί να την βρει να την πάρει; Πουθενά.
Ήμουν στο αμήν να την πάρω αλλά τελικά δεν ενέδωσα.Όχι γιατί δεν είχα τα χρήματα ή θα μου έλειπαν από κάπου αλλού αν την αγόραζα αλλά για το γαμώτο.
Δεν μου αρέσει αυτή η ετσιθελική νοοτροπία των εταιριών να σε τραβάνε ουσιαστικά να καταναλώσεις αυτό που αυτές γουστάρουν.
Παλιά αυτό το κακό δεν γινόταν.Σε όλα σχεδόν τα καταναλωτικά αγαθά έβρισκες και περσινά μοντέλα.Τώρα αυτό το ξεχνάς.Κάθε πέρσι και καλύτερα.
Πείτε μου πόσα χρόνια είναι που ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζικά οι OLED τηλεοράσεις στην αγορά και εαν και πότε η τιμή τους έχει κατέβει κάτω από το 1000άρικο.
Η κλασική δικιολογία αύξησης της τιμής σε ετήσια βάση είναι οτι σου βάζουν και άλλες "τεχνολογίες" πάνω για να πληρώσεις αυτό το παραπάνω που πολλές φορές δεν χρειάζεσαι.
Πείτε μου πόσοι πήραν 3D τηλεοράσεις μόνο και μόνο επειδή το απλό μοντέλο χωρίς 3D που ήθελαν δεν έβγαινε.Τη φάγαμε και τη φόλα του 3D , γιατί φόλα αποδείχτηκε οτι ήταν.
Τώρα ,μπήκαμε σε άλλο τρυπάκι.Δεν θα βγάζουν πλέον FullHD αλλά 4Κ και πάει λέγοντας λες και είμαστε Ιαπωνία που έχουν 4Κ ή 8Κ εκπομπές και πρέπει να αναβαθμήσουμε.

Το γεγονός οτι περσινά μοντέλα δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν σας βάζει καθόλου σε σκέψεις;
Αν κάποιος πχ για τον Α ή Β λόγο δεν γουστάρει να δώσει τα 1500 (και σε προσφορά μάλιστα) για να πάρει μια φετινή OLED και του είναι αρκετό ας πούμε το περσινό μοντέλο
ή το προπέρσινο , στα 800 ή 1000 ευρώ , που μπορεί να την βρει να την πάρει; Πουθενά.
Ήμουν στο αμήν να την πάρω αλλά τελικά δεν ενέδωσα.Όχι γιατί δεν είχα τα χρήματα ή θα μου έλειπαν από κάπου αλλού αν την αγόραζα αλλά για το γαμώτο.
Δεν μου αρέσει αυτή η ετσιθελική νοοτροπία των εταιριών να σε τραβάνε ουσιαστικά να καταναλώσεις αυτό που αυτές γουστάρουν.
Παλιά αυτό το κακό δεν γινόταν.Σε όλα σχεδόν τα καταναλωτικά αγαθά έβρισκες και περσινά μοντέλα.Τώρα αυτό το ξεχνάς.Κάθε πέρσι και καλύτερα.
Πείτε μου πόσα χρόνια είναι που ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζικά οι OLED τηλεοράσεις στην αγορά και εαν και πότε η τιμή τους έχει κατέβει κάτω από το 1000άρικο.
Η κλασική δικιολογία αύξησης της τιμής σε ετήσια βάση είναι οτι σου βάζουν και άλλες "τεχνολογίες" πάνω για να πληρώσεις αυτό το παραπάνω που πολλές φορές δεν χρειάζεσαι.
Πείτε μου πόσοι πήραν 3D τηλεοράσεις μόνο και μόνο επειδή το απλό μοντέλο χωρίς 3D που ήθελαν δεν έβγαινε.Τη φάγαμε και τη φόλα του 3D , γιατί φόλα αποδείχτηκε οτι ήταν.
Τώρα ,μπήκαμε σε άλλο τρυπάκι.Δεν θα βγάζουν πλέον FullHD αλλά 4Κ και πάει λέγοντας λες και είμαστε Ιαπωνία που έχουν 4Κ ή 8Κ εκπομπές και πρέπει να αναβαθμήσουμε.

Δηλαδη θα προτιμουσες να εχουν τωρα την Β6 στα 1200-1400 και την Β7 στα 2 χιλιαρικα κολλημενη για να παρεις την Β6 ?????????????????????
Οσο για τις τεχνολογιες ανεκαθεν ηταν, ειναι, και θα ειναι τρυπακι....
Ειναι απολύτως λογικο και φυσιολογικο να συμβαινει αυτο.
Άλλο τοσο λογικο και φυσιολογικο ειναι και το να μπεις ή το να ΜΗΝ μπεις στο τρυπακι!!!
Με αυτο το σκεπτικο που εχεις να υποθεσω οτι η τηλεοραση σου ειναι απλά hd ready ???????

Δηλαδη θα προτιμουσες να εχουν τωρα την Β6 στα 1200-1400 και την Β7 στα 2 χιλιαρικα κολλημενη για να παρεις την Β6 ?????????????????????
Οσο για τις τεχνολογιες ανεκαθεν ηταν, ειναι, και θα ειναι τρυπακι....
Ειναι απολύτως λογικο και φυσιολογικο να συμβαινει αυτο.
Άλλο τοσο λογικο και φυσιολογικο ειναι και το να μπεις ή το να ΜΗΝ μπεις στο τρυπακι!!!
Με αυτο το σκεπτικο που εχεις να υποθεσω οτι η τηλεοραση σου ειναι απλά hd ready ???????

Μάλον δεν πολυκατάλαβες το σκεπτικό μου.
OLED κάτω από 1000 ευρώ και ας μην είναι 4Κ.Το είπα ξεκάθαρα νομίζω.Το χιλιάρικο για μένα είναι ψυχολογικό όριο για τηλεόραση.
(BTW Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι η Panasonic P50ST60).

Φιλε μου η τηλεοραση που εχεις αν δεν χαλάσει θα εχει εικονα που ομοίως καλη με τις oled του 15-16-17-18 και μαλλον του 19! Μονο το κουτι της τηλεόρασης σου δειχνει τα χρονια του.
Εχω την vt 30 μπηκα στον πειρασμο και εγω να παρω την β7 στην καλη προσφορα πριν την BF τοτε που την επαιρνες με 1380. Τελικα δεν προχώρησα δεν αξιζε τον κοπο. Η τιβι μου αν δεν χαλάσει και με αναγκάσει να αλλάξω θα εχει ανταγωνιστική εικονα για ακομα 2-3 χρονια. Τωρα αν εισαι tech freak και θες καθε 18 μηνες να εισαι στην αιχμή και σου περισσεουν 2 χιλιάρικα δλδ μπορεις να σπρώχνεις 110 ευρω τον μηνα(!) για τηλεόραση τοτε ναι βουρ να γυριζει και το χρημα και να τρωει και ο κοσμος ψωμάκι. Καντο χωρις τύψεις.

Last edited:

Άρχισε να παίρνει τα "πάνω της"
Πλαίσιο και Public την επέστρεψαν στα 1.999

Ναι απλά επειδη ολη η κοινωνία ειδε εδω και ενα μηνα οτι η τηλεοραση πουλιέται ως και +600 ευρω φθηνότερα απλα πλεον θα πουλαει μονο σε οσους δεν ψάχνουν καθολου τις τιμες. Δεν νομιζω ενεργός καταναλωτής που την ειδε να κατεβαίνει και κατω απο τα 1400 να παει να την αγοράσει στα 1800-1900 .

Ναι απλά επειδη ολη η κοινωνία ειδε εδω και ενα μηνα οτι η τηλεοραση πουλιέται ως και +600 ευρω φθηνότερα απλα πλεον θα πουλαει μονο σε οσους δεν ψάχνουν καθολου τις τιμες. Δεν νομιζω ενεργός καταναλωτής που την ειδε να κατεβαίνει και κατω απο τα 1400 να παει να την αγοράσει στα 1800-1900 .
Σωστός...εγώ εάν δεν την έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα κάποια άλλης σίγουρα αργότερα...δεν θα έδινα 1900-2000 με την καμία γτ θα ένιωθα μλκς που δεν την πήρα 2 φορές κάτω από 1500

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω υπαρχουν καταστηματα που την εχουν 3000. Δεν μπορω να καταλάβω τι τους συμβαίνει. Να τους βοηθήσουμε αν εχουν θέματα. :)

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν Apple κινητά....

Αυτοί προφανώς έχουν στοκ σε άλλες τιμές ή έχουν πλαφόν στο κέρδος 200%....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω υπαρχουν καταστηματα που την εχουν 3000. Δεν μπορω να καταλάβω τι τους συμβαίνει. Να τους βοηθήσουμε αν εχουν θέματα. :)

Καλα αυτες αν θα δεις ειναι κατόπιν παραγγελίας. Ειναι μαγαζια που ανοιξαν ενα κωδικό οταν κυκλοφόρησε το μοντελο δεν την πούλησαν ποτε η τιμη εμεινε στην πρωτη μερα κυκλοφοριας και απλα εχουν ξεχάσει να σβήσουν τον κωδικό.