LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εξωτερικούς υπότιτλους βλέπει το player της τηλεόρασης ;

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σε εμένα τους είδε αλλά δεν ξέρω πως βλέπω εσωτερικούς και το ίδιο για τον ήχο.

Σε τι μορφή ήταν οι εξωτερικοί υπότιτλοι ;

Srt δεν τους βλέπει .
Τους εσωτερικούς τους βλέπει και επιλέγεις κανονικά .

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε εμενα το αναποδο.

Με usb3 στο πλαϊ. 55 C7v

Επισης καποιος έλεγε για πλαισιο στους υπότιτλους. Σε εμένα δεν ειχε.

Οι ενσωματωμένοι ήταν PGS

Last edited:

Με usb δεν εχω δοκιμάσει .
Η B7 βλέπει τον σκληρό ενός media player που εχω κουμπωμένο στο δίκτυο .

Μόλις δοκίμασα με USB .
Έχεις επιλογή και για εξωτερικούς .
Τους βλέπει κανονικά .

Επισης για καποιο λογο απο οπτικη στελνει σε ενισχυτή μονο 2 καναλια και οχι 5.1

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγάζει 5.1 .
Απενεργοποίησε το Dolby atmos και για εξοδο ήχου επέλεξε τα ηχεία της τηλεόρασης μαζί με την οπτική ίνα.
Επελεξε μετά αυτόματη έξοδο ήχου όχι PCM .

Οκ αυτο ηταν. Ευχαριστω

Τι σου ειπαν τελικα ? (Απλα περιέργεια)

Μίλησα με τον ίδιο πωλητή από τον οποίο την αγόρασα.

Δεν θυμάται την συζήτηση που κάναμε για 0 πιξελ. Ισχυρίζεται ότι δεν το είπε καθώς ποτέ το κατάστημα δεν είχε τέτοια υπηρεσία. Οκ Black Friday ήταν θα είχε μιλήσει με τόσο κόσμο αλλά κάναμε εκτενή συζήτηση και με αρκετά τεχνικούς όρους, με επίμονες ερωτήσεις σε σημείο πριξιματος και έλπιζα ότι θα θυμόταν.

Το μόνο που πήρα σαν “υπόσχεση“, εννοείται προφορικά, είναι ότι αν βγάλει πρόβλημα (που ελπίζω να μην βγάλει ποτέ) να πάω να τον βρω μήπως γίνει κάτι κατ εξαίρεση. Δύσκολο έως απίθανο το κόβω. Ο υπεύθυνος καταστήματος δεν ήταν διατεθιμενος να δώσει την παραπάνω υπόσχεση γραπτά.

Δικό μου λάθος που δεν διάβασα αυτά που υπογραψα. Αν το έκανα, δεν θα την αγοραζα από εκεί. θα την έπαιρνα από κοτσοβωλο που δίνει 0 πιξελ έστω και με πιο ακριβη επέκταση εγγύησης.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Μήπως έχετε βρει τρόπο να παίζεις ένα βίντεο στην εφαρμογή του Youtube και να απενεργοποιείς την οθόνη από το Eco μενου, ώστε να ακούς μόνο τον ήχο; Παλιά γινόταν, όμως στις τελευταίες ενημερώσεις του Youtube app κάθε φορά που μπαίνεις στο μενού της τηλεόρασης γίνεται παύση στο βίντεο...

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με usb δεν εχω δοκιμάσει .
Η B7 βλέπει τον σκληρό ενός media player που εχω κουμπωμένο στο δίκτυο .

πως βλεπει τον σκληρο;

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως έχετε βρει τρόπο να παίζεις ένα βίντεο στην εφαρμογή του Youtube και να απενεργοποιείς την οθόνη από το Eco μενου, ώστε να ακούς μόνο τον ήχο; Παλιά γινόταν, όμως στις τελευταίες ενημερώσεις του Youtube app κάθε φορά που μπαίνεις στο μενού της τηλεόρασης γίνεται παύση στο βίντεο...
Δεν σου δινει λιγα δευτερολεπτα πριν κλεισει η οθονη στο φουλ eco, ωστε να προλαβεις να πατησεις παλι play. ?

Παντως εγω στη δικη μου 910v 1080p oled που το δοκιμασα μολις τωρα (εκανα πρωτα αναβαθμιση στο youtube οπου υπηρχε αναβαθμιση app) το youtube ΔΕΝ εκανε pause οταν μπηκα στο μενου για να απενεργοποιησω την οθονη απο το εκο.

Re: Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν σου δίνει λίγα δευτερόλεπτα πριν κλείσει η οθόνη στο φουλ eco, ωστε να προλαβεις να πατησεις παλι play. ?

Όταν επιλέγω απενεργοποίηση οθόνης βγαίνει μια αντίστροφη μέτρηση 5,4,3... και η μόνη επιλογή που έχω είναι να πατήσω το κουμπί "Ακύρωση". Δεν έχω βρει τρόπο να επιστρέψω άμεσα στο Youtube και να πατήσω play.