LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το σπεκ λεει 220 read 120 write. Mb/s.

Θα του κανω μια μέτρηση στο pc.

Το περιεργο ειναι οτι εγγραφη κανει.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το σπεκ λεει 220 read 120 write. Mb/s.

Θα του κανω μια μέτρηση στο pc.

Το περιεργο ειναι οτι εγγραφη κανει.

δοκιμασε καποιο συγχρονο φλασακι με μεγαλυτερη ταχυτητα.

ποιες ειναι οι διαφορές απο τις LG B6V του 2016;
ευχαριστώ

ποιες ειναι οι διαφορές απο τις LG B6V του 2016;
ευχαριστώ

Καλύτερη ομοιομορφία στην απεικόνιση γκρι <5%, υψηλότερη φωτεινότητα σε full field και καλύτερη επεξεργασία εικόνας η Β7...

Πως μπορω να βγάλω τον 5.1 ήχο που δίνει η εφαρμογή Netflix της τηλεόρασης στο home cinema?ποια η συνδεσμολογία?
Ας βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά...

ή με οπτική ή με HDMI ARC αν έχει το home cinema σου
Οπτική απο την τηλεόραση στο home Cinema και ειμαστε κομπλέ?πρεπει να ρυθμιστεί κάτι αλλο,όπως πχ το ηχείο της τηλεόρασης να ειναι κλειστό?

home cinema: επιλέγεις την οπτική είσοδο
tv: ήχο σε ηχείο και οπτική, τύπο ψηφιακός (όχι PCM).

http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/w17_mr/dvb/Apps/w3.5_mr_e01/e_gre/settings.html

> Χρήση του Ενσωματωμένο ηχείο τηλεόρασης + έξοδος ήχου (Optical)
ΑΡΧΙΚΟ ΜΕΝΟΥ > Εικονίδιο ρύθμισης > Εικονίδιο [Όλες οι ρυθμίσεις] > Ήχος Έξοδος ήχου Ενσωματωμένο ηχείο τηλεόρασης + έξοδος ήχου (Optical)
Ο ήχος αναπαράγεται ταυτόχρονα μέσω των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης και της συσκευής ήχου που είναι συνδεδεμένη στην ψηφιακή οπτική θύρα εξόδου ήχου.

Καλησπέρα στην παρέα. Βλέπω ότι η τιμή της 65αρας εχει πέσει αρκετά απο την αρχική τιμή και αναρωτιέμαι αν αξίζει τώρα η αγορά της ή να περιμένω για το νεότερο μοντέλο της σειράς;

Για να πω την αλήθεια Θέλω να παρω oled αλλά φοβάμαι κιόλας για οσα ακούω περι burn in κτλ. Η χρήση θα είναι για τα πάντα. Τηλεοραση, Netflix, PS4.
Θελω να αντικαταστήσω την αρχαια πλεον C8000 40αρα της Samsung που την είχα ακριβοπληρωσει (2200 ευρω) οταν ειχε πρωτοκυκλοφορήσει την οποια της εχω πιει το αίμα και ειναι βράχος. Εννοειτε οτι θα παει σε αλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το προηγούμενο ήταν
USB 3 της ADATA UE700/128GB

και τώρα δοκίμασα το
USB 3 της Trancend JF780/32GB

Τα ίδια. Εγγραφή αλλά όχι time shift.

Ξανακανω τις ακολουθες ερωτησεις,αν γνωριζει κανεις...

1) Αν η τηλεοραση δουλευει συνεχομενα με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας,υπαρχει καποιο θεμα ;

2) Αν δουλευει συνεχομενα με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας πιθανον να ειναι καλυτερα για την "υγεια" της τηλεορασης και για την αποφυγη ενδεχομενων προβληματων ;

3) Το coating της οθονης ειναι λιγο "βρωμικο" και καπως "κυματειδες" ; Σιγουρα δεν ειναι οι καταλληλες λεξεις αυτες απλα δεν μου φαινεται πολυ καθαρο κοιτωντας το με σβηστη την τβ. Επειδη ειναι anti-glare μου φαινεται ετσι ή υπαρχει καποιο θεμα ;

4) Εχει παρατηρησει κανεις ενα "σπασιμο" (ισως υπαρχει καλυτερη λεξη) στους υποτιτλους απο τηλεοπτικους σταθμους ; Σαν μια οριζοντια γραμμη πανω στους υποτιτλους που τους "πιξελιαζει",δεν υπαρχει συνεχομενα αλλα μπορει να φανει ειτε με το πεφτουν οι υποτιτλοι,ειτε με το που φευγουν.Δεν με ενοχλει αν ειναι θεμα σταθμου-σηματος,απλα θελω να δω μηπως εχει καποιο προβλημα η τηλεοραση.

Last edited:

Στο public έβγαλε πάλι 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank. Τώρα την δίνει κοντά στα 1.700 οπότε έχει επιστροφή γύρω στα 340 . Το σουπερμάρκετ του μήνα που λέει ο λόγος (αν και 'γω τρώω παραπάνω :) ) που θα το πλήρωνες έτσι κι αλλιώς, στο δίνει η τηλεόραση. Ααα και με 5ετή εγγύηση... (δεν δουλεύω στα public)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Οχι στη c7 b7. Σε αλλα μοντελα.
Οποτε σε πιστεύουμε οτι δεν δουλευεις εκει :)

Και όμως ισχύει και για τις b7 c7! Από εδώ στο "Δες εδώ όλα τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια" εγώ βλέπω αυτό.

Μόνο που δεν έχω ούτε λογαριασμό στην Eurobank :-(

στο 2ο link που έστειλες, φίλτραρε αριστερά με "Eurobank Επιστροφή"

θα μείνουν 3 και όχι οι συγκεκριμένες.