LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Sorry, λάθος μου. Νόμιζα ότι το αρχικό link πήγαινε σε μόνο σε "Eurobank Επιστροφή" προϊόντα. Κρίμα...

Εχεις κανεις αλλος προβλημα με τον 5.1 ηχο απο Netflix?Ενω επαιζε κανονικα στο home cinema μεσω οπτικης ινας και μετα τις οδηγιες απο ενα φιλο εδω,σημερα δεν βγαζει καθολου ηχο,ουτε καν στερεο.Μονο με το ηχειο της τηλεορασης!Μου ερχεται να το σπασω...

Δες τις ρυθμισεις

Ηχο σε ηχειο και οπτικη. Ηχος ψηφιακος.

Σε εμενα οταν ενεργοποιώ τα Bluetooth ακουστικα. Οταν τα κλεινω με γυρναει στο ηχο σε tv μονο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αφου έχεις βάλει 5 χρόνια εγγύηση στο φίλτρο και σου την βγαζει για αυτό. Δεν είναι και σωστά τα φίλτρα τους (παίζουν με "ή" και όχι με "και").

δεν βλέπεις διαφορά σε αυτά που φέρνει ?

4 με επιστροφή 4 με 5ετη.

Λοιπόν έκανα ερώτηση γραπτώς στο publik συγκεκριμένα για την lg oled 55b7v και μου απάντησαν τα εξής :

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Public.gr.

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι η ενέργεια 20% πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές laptop, smartphone και τηλεοράσεων αξίας εκάστου αυτών από 499 και άνω έκαστο, που θα πραγματοποιηθούν από 10/03 έως και 23/03/2018 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστροφή. Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, Microsoft Surface και τα Samsung Galaxy S9 & S9+.

Περισσότερα αναφορικά με την ενέργεια μπορείτε να δείτε εδώ .
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Τί συμπέρασμα βγάζετε ;

Δες τις ρυθμισεις

Ηχο σε ηχειο και οπτικη. Ηχος ψηφιακος.

Σε εμενα οταν ενεργοποιώ τα Bluetooth ακουστικα. Οταν τα κλεινω με γυρναει στο ηχο σε tv μονο.

Δεν παιζει 5.1 με καμια ρύθμιση.Παιζει να εχει προβλημα η οπτική της τηλεόρασης?

Λοιπόν έκανα ερώτηση γραπτώς στο publik συγκεκριμένα για την lg oled 55b7v και μου απάντησαν τα εξής :

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Public.gr.

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι η ενέργεια 20% πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές laptop, smartphone και τηλεοράσεων αξίας εκάστου αυτών από 499 και άνω έκαστο, που θα πραγματοποιηθούν από 10/03 έως και 23/03/2018 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστροφή. Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, Microsoft Surface και τα Samsung Galaxy S9 & S9+.

Περισσότερα αναφορικά με την ενέργεια μπορείτε να δείτε εδώ .
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Τί συμπέρασμα βγάζετε ;
Σου απαντησε η γιαγια της ξαδερφης μου βασει excel με απαντησεις.

Δεν παιζει 5.1 με καμια ρύθμιση.Παιζει να εχει προβλημα η οπτική της τηλεόρασης?
Δεν σου δινει καθολου ηχο ή δινει στέρεο?

Δεν δίνει καθολου ήχο πλέον απο το home cinema.Ουτε καν στέρεο.Μηπως χρειάζεται αναβάθμιση,νέο firmware?

Last edited:

Και εχεις επιλεξει ηχειο + οπτικη?

Μολις την ανοιξα και εγκατεστησε το 4.70.65

Με γυρισε σε pcm. Το εβαλα 'αυτοματο' και παιζει κανονικα. Τα απλα καναλια ακουω κανονικα stereo.

Μηπως εχεις αλλαξει κατι στον ενισχυτή ?