LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια που λες για plex και σημερα την πάτησα και το έψαχνα μια ώρα.

Ξαφνικά είχα σπασιματα σε 4k remux HDR και δεν άναβε και το HDR.

Reset/Reboot όλο το δίκτυο, πάλι τα ίδια.

Παρατηρώ ότι ο LG Plex client δεν μου δίνει επιλογή την ώρα που παίζει για original video και ο Plex server (synology) είναι στο 98% CPU και κάνει transcoding 4k HEVC σε 4k H264. Καμιά ελπίδα για να παίξει σωστά αυτό.

Ψάχνω επιλογες στο server τίποτα περίεργο. Ψάχνω στον LG Plex client και βλέπω ότι είχε απενεργοποιηθεί το HD audio (το έκανα εγώ, το έκανε κάποιο update δεν ξέρω).

Ουσιαστικά επειδή έβλεπε ως πρώτο ήχο τον HD ξεκινούσε το transcoding το πανέξυπνο ...

Το επανέφερα και όλα καλά. Ο client βγάζει πλέον play to original σε αυτά και παίζουν με HDR χωρίς σπασίματα.

Με έσωσες και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, ενεργοποίησα το HD και όλα καλά αλλά μόνο σε 1080 σε 4Κ δεν παίζει από το PC μέσο wifi , μάλλον λόγο ταχύτητας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αντικατάστασης και πλέον έχω στα χέρια μου μια B8 κατασκευής 08/2018.

Όποτε θα πάρω το BFI μου και θα πάω σε διπλανό τοπικ. :D

Μήπως γνωρίζει κάποιος με τη ταχύτητα πρέπει να τρέχει το internet για να μπορείς να δεις 4K ταινίες μέσα από wifi στο plex

Την local wifi συνδεση εννοείς μαλλον.

Ή εξωτερική ταχυτητα δεν παίζει ρόλο.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αυτήν γιατί συνδέω την tv και με καλώδιο ethernet στο ρούτερ και κολλάει σε 4Κ ταινίες ενώ σε 1080 παίζει μια χαρά 🤔🤔

Με καλωδιο κολαει ή wifi ;

Μήπως οταν κολλάει κανει transcode ;

Αν ναι δεν φταίει η συνδεση μαλλον αλλα το transcode.

Μην βάζεις τον plex να κάνει upscale. Ασε την tv.

Εμένα με 7.75 mbs μου έδειχνε 2100 ανάλυση

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω κάνει δίκτυο pc + tv και βλέπω της ταινίες μέσο plex αλλά αυτές που είναι 4k κολλάνε ενώ 1080 τις παίζει χωρίς. Είτε μέσο wifi είτε μέσο ethernet

Βαλε μια να παιζει απο αυτες που κολανε.

Πηγαίνε στον plex server πατα σε αυτή που παιζει τωρα πανω δεξια και δες τι κάνει.

Δες και cpu.

Είχα την υποψία ότι έφταιγε αυτό TP-LINK RE200 v2 που είχα δίπλα στην tv αλλά με καλώδιο ethernet έχω ξανά κόλληματα

Δες αυτα που σου λεω για να καταλαβεις τι φταιει. Το plex πρωτα για να δεις αν κανει transcode.

Τελικά δεν έχω την γνώση.....Γνωρίζει κανείς κάποιων ειδικό, η εταιρεία που να αναλάβει την όλοι διαδικασία

Την τηλεόραση την πήρε το service την Παρασκευή.. Μου είπαν ότι θα την κοιτάξουν την Δευτέρα.. Οπότε σήμερα τους πήρα τηλέφωνο..

Είναι στο service Μανωκοπουλος.. Μου λέει η LG λέει ότι η τηλεοράση είναι από stockhouse και λόγω κακής χρήσης έχει burn in.. Ωραία λέω και τα κολλημένα pixel που είναι και κέντρο πως προήλθαν? Γιατί έχει μου λέει κολλημένα pixel? Το χαρτί λέω με τις βλάβες δεν το διαβάσατε? Γιατί το παληκαρι λέω μπροστά μου το έγραψε και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα μου..

Όχι λέει δώστε μου δύο μέρες ακόμα.. Λίγο πριν κλείσει λέω.. Η πολιτική ακόμα και στο ένα κολλημένο pixel λέει αλλαγή.. Αν κάποιος λέω σας πει κάτι διαφορετικό.. Ότι τα κολλημένα pixel είναι από κακή χρήση.. Δεν ξέρω με ποιον μιλάτε.. UK.. De.. Μην μου πείτε απλά ένα μας είπανε.. Σε έγγραφο επώνυμα με το σειριακό αριθμό της συσκευής..την γνωμάτευση..

Τελικά δεν έχω την γνώση.....Γνωρίζει κανείς κάποιων ειδικό, η εταιρεία που να αναλάβει την όλοι διαδικασία

χλωμό.

γιατί δεν βλέπεις αυτό που σου λέω.

αρχικά βάλε μια ταινία που κολλάει και στον server δες την κατάσταση. σε εμένα το έχει στο web interface πάνω δεξιά. Ένα εικονίδιο σαν καρδιογράφημα. Θα πρέπει να λέει 1 και αν πατήσεις πάνω θα σου δώσει λεπτομέρειες.

μου εμφανίζει το εξώφυλλο της ταινίας αριστερά και γράφει επάνω (buffering) και απο κατω αργή σύνδεση