LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά !Την έχω έχω αγοράσει και εγω την εν λόγω τηλεόραση πριν ενα μήνα απο κωτσοβολο με πιστωτική ατοκες δόσεις ...αρχικα την εκανα κρατηση γιατί ηταν τελευταία κομματια και μετα απο 2 εβδομαδες που μ ήρθε η πιστωτική την αγόρασα στα 1300 ...στην κράτηση μ είπαν ειναι καινούργια τ κουτιού απλα δεν έχει magic remote ενω στην παραλαβή μ εδωσαν εκθεσιακή με
Magic remote και όλα μεσα ...μαλωσα λίγο με τον υπάλληλο τηλεφωνικα γιατί αλλα μου ειχε πει ...εν τέλει την αγόρασα γιατί την ήθελα και παρατήρησα οτι έχει burn in στο κεντρο της τηλεόρασης οπου φαίνεται μονο σε χαμηλό φωτισμό σκουρο κοκκινο και σκούρο μπλε κλπ ...σε φωτεινή εικόνα δεν φαίνεται κάτι ...η εγγύηση καλύπτει το burn in?επισκευαζεται? Αντικατασταση αν το καλύπτει η εγγύηση παιζει? γιατί νομιζω εξαντλήθηκαν τα αποθέματα...και αν τ αφήσω ετσι παίζει να χειροτερέψει?ευχαριστώ!

δεν καταλαβα..
γιατι να τρεχεις με εγγυησεις..??
θα πας στον πωλητη που σου εδωσε εκθεσιακη αντι για σφραγισμενη και θα απαιτησεις αλλαγη απο το καταστημα..

Πόσες ημέρες έχουν περάσει από την αγορά; Αν είναι μέχρι 14 τότε έχεις δικαίωμα να της επιστρέψεις και χωρίς άλλες διαδικασίες να ζητήσεις άλλη.

οπως και να εχει,απο την στιγμη που ζητησε σφραγισμενη και παρελαβε ανοιγμενη,επρεπε εξ αρχης να μην την παρει.
τωρα κατοπιν εορτης δεν ξερω κατα ποσο θα βρει το δικιο του αλλα για εμενα ας παει εστω και τωρα για αλλαγη απο το μαγαζι.
εγγυησεις burnin γνωριζουμε πολυ καλα οτι δεν υπαρχουν,οποτε ή θα την φαει στην μαπα,ή θα παει να του την αλλαξουν.

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα δεν τον εκανα στην παραλαβή αυτο θα το κανω τώρα μετα απο 1 μηνα ?και αν τ κάνω τ πιο σίγουρο νομιζω ειναι να μου δώσουν τα λεφτά πισω και όχι αλλη τηλεόραση ...oled τουλαχιστον ..

Πόσες ημέρες έχουν περάσει από την αγορά; Αν είναι μέχρι 14 τότε έχεις δικαίωμα να της επιστρέψεις και χωρίς άλλες διαδικασίες να ζητήσεις άλλη.

πέρασε ενας μηνας δυστυχώς

οπως και να εχει,απο την στιγμη που ζητησε σφραγισμενη και παρελαβε ανοιγμενη,επρεπε εξ αρχης να μην την παρει.
τωρα κατοπιν εορτης δεν ξερω κατα ποσο θα βρει το δικιο του αλλα για εμενα ας παει εστω και τωρα για αλλαγη απο το μαγαζι.
εγγυησεις burnin γνωριζουμε πολυ καλα οτι δεν υπαρχουν,οποτε ή θα την φαει στην μαπα,ή θα παει να του την αλλαξουν.

μάλλον βλέπω να την τρώω στη μάπα γιατί και απο εκεί στο μαγαζί στα 1300 ευρώ π την πήρα δεν τους είδα διατεθειμενους να την αλλάξουν ήταν τελευταιο μοντέλο ..μάλλον τα λεφτά πίσω θα επαιρνα

δεν καταλαβα..
γιατι να τρεχεις με εγγυησεις..??
θα πας στον πωλητη που σου εδωσε εκθεσιακη αντι για σφραγισμενη και θα απαιτησεις αλλαγη απο το καταστημα..

Μα δεν τον εκανα στην παραλαβή αυτο θα το κανω τώρα μετα απο 1 μηνα ?και αν τ κάνω τ πιο σίγουρο νομιζω ειναι να μου δώσουν τα λεφτά πισω και όχι αλλη τηλεόραση ...oled τουλαχιστον ..

Χωρίς τηλεκοντρολ δεν θα ήταν σφραγισμένη

Μήπως επισκευασμενη ?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στην ερώτηση π τους εκανα επειδή την εκανα κράτηση απο ενα καταστημα και την παρέλαβα από άλλο δεν ήξεραν να μ απαντήσουν

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος αγοράζει κάτι καινούργιο και όταν πάει να το πάρει του λένε πως δεν έχει τηλεκοντρόλ και μετά παίρνει εκθεσιακό μοντέλο? Φίλε μου συγνώμη αλλά εσύ φταις και δυστυχώς τώρα μετά από ένα μήνα δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος αγοράζει κάτι καινούργιο και όταν πάει να το πάρει του λένε πως δεν έχει τηλεκοντρόλ και μετά παίρνει εκθεσιακό μοντέλο? Φίλε μου συγνώμη αλλά εσύ φταις και δυστυχώς τώρα μετά από ένα μήνα δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκανα κράτηση σε καινούργια τηλεοραση κουτιού χωρίς τηλεκοντρόλ ..ηταν τα τελευταια κομματια 3 oled τηλεοράσεων σε 3 διαφορετικους κοτσωβολους στα 1300 ευρώ ....τα 2 απο αυτά ηταν εκθεσιακά ενω τ ενα ηταν άθικτο μ όπως μ είπαν απλα δεν έχει τηλεκοντρόλ ..εντάξει λεω τηλεκοντρόλ θα βρω ...κάντε μ την κράτηση για αυτήν την τηλεοραση ... Και μετα απο 2 εβδομαδες που μ ήρθε η πιστωτική κάρτα πήγα στο καταστημα π είχε αυτήν την τηλεοραση π εκανα κράτηση και μ εδωσαν μια εκθεσιακή με τηλεκοντρόλ και όλα μέσα της ...εκανα παράπονα πηρανε τηλ τον υπάλληλο τ αλλου καταστηματος π εκανα την κράτηση τον Μίλησα και μ είπε δεν μπορω να ξέρω το κάθε καταστημα τ κανει ...εννοείται εκείνη τη στιγμη θα μπορουσα να μην την πάρω και να πάρω τα λεφτά μ πίσω ...αλλά ήξερα οτι στα 1300 ευρώ δεν θα έβρισκα αλλη τηλεοραση ίδια και την ήθελα άμεσα ...οποτε έτσι και την πήρα ...δεν μ πειράζει τόσο δεν είναι παρα πολύ τ πρόβλημα δεν φαίνεται παρα μονο σε χαμηλό φωτισμό συγκεκριμενων χρωμάτων ...απλα μην χειροτερέψει φοβάμαι

οτι μια καινουργια τηλεοραση δεν εχει τηλοεκοντρολ δεν σε προβληματισε?
και αφου-κακως-το δεχτηκες,γιατι προχωρησες σε αγορα αφου γνωριζες οτι τελικα δεν ειναι σφραγισμενη?
και τι σημαινει οτι ηταν ευκαιρια στα 1300 ευρω απο την στιγμη που την πηρες τελικα με κουσουρι?
τεσπα-το φταιξιμο ειναι καταρχην δικο σου και κατα δευτερον του πωλητη.
εαν καταφερεις να παρεις αντικατασταση καλως.αλλιως προσαρμοζεσαι σε αυτο γιατι εγγυηση για Burnin απλα δεν υπαρχει..

οτι μια καινουργια τηλεοραση δεν εχει τηλοεκοντρολ δεν σε προβληματισε?
και αφου-κακως-το δεχτηκες,γιατι προχωρησες σε αγορα αφου γνωριζες οτι τελικα δεν ειναι σφραγισμενη?
και τι σημαινει οτι ηταν ευκαιρια στα 1300 ευρω απο την στιγμη που την πηρες τελικα με κουσουρι?
τεσπα-το φταιξιμο ειναι καταρχην δικο σου και κατα δευτερον του πωλητη.
εαν καταφερεις να παρεις αντικατασταση καλως.αλλιως προσαρμοζεσαι σε αυτο γιατι εγγυηση για Burnin απλα δεν υπαρχει..

Δεν ήξερα οτι θα έχει κουσουρι περίμενα να είναι καλη ...πρωτη μ αγορά είναι ...αλλα να σ πουλανε προβληματικο προιον ρε παιδι μου ...δυστυχώς κάνουν και λαμογιες ...

Re: Απάντηση: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ήξερα οτι θα έχει κουσουρι περίμενα να είναι καλη ...πρωτη μ αγορά είναι ...αλλα να σ πουλανε προβληματικο προιον ρε παιδι μου ...δυστυχώς κάνουν και λαμογιες ...

σου ειπα Μπιλι..
απο την στιγμη που εννοειται οτι αγοραζεις καινουργια,απαιτεις και καινουργια.
τα υπολοιπα ειναι λογικη επεκταση μιας εκθεσιακης τηλεορασης..

Καλησπερα,επειδη δεν το κατεχω το θεμα με την συνδεσιμοτητα,εχω εδω και πολλα χρονια ενα Sony DAV-DZ830W ,γνωριζει κανεις αν μπορει να αξιοποιηθει με καποιον τροπο απο την τηλεοραση (κυριως οσον αφορα τα ηχεια,το player δεν με ενδιαφερει) ; https://www.e-shop.gr/sony-dav-dz830w-p-PER.702738

p.s. Ή αν εχετε υπ'οψιν σας καποιον αλλον τροπο για να το χρησιμοποιησω,γιατι τοσα χρονια το εχω και καθεται και μου πιανει χωρο :p

Νομιζω πως εχει ψηφιακες εισοδους ηχου.
Αγοραζεις μια οπτικη ινα και συνδεεις το sony με την ψηφιακη εξοδο ηχου της tv. Ο ηχος απο τα τηλεοπτικα καναλια, καθως και απο τον player της Tv, θα αναπαραχθει στο sony. Και μιας και υποστηριζει και αποκωδικοποιηση DD/DTS θα ακους και 5.1 ηχο απο τις ταινιες.

Ευχαριστω και τους 2.Απο οτι καταλαβαινω μονο μεσω του player μπορει να γινει η συνδεση,ετσι ; Τα ηχεια να συνδεθουν μονα τους δεν γινεται.Γενικα θυμαμαι πως μονο σε mp3 cd ειχε καλη αποδοση,σε ταινιες και τηλεοπτικο δεν μου αρεσε καθολου,συν το οτι επρεπε να χρησιμοποιω και το remote του.Ισως δεν ειχα σωστα settings.Γενικα θα προτεινατε να δοκιμασω να το χρησιμοποιησω ή να κινηθω προς καποια ηχομπαρα ;

Ευχαριστω και τους 2.Απο οτι καταλαβαινω μονο μεσω του player μπορει να γινει η συνδεση,ετσι ; Τα ηχεια να συνδεθουν μονα τους δεν γινεται.Γενικα θυμαμαι πως μονο σε mp3 cd ειχε καλη αποδοση,σε ταινιες και τηλεοπτικο δεν μου αρεσε καθολου,συν το οτι επρεπε να χρησιμοποιω και το remote του.Ισως δεν ειχα σωστα settings.Γενικα θα προτεινατε να δοκιμασω να το χρησιμοποιησω ή να κινηθω προς καποια ηχομπαρα ;

δεν ειναι δυσκολο να το δοκιμασεις.
μια οπτικη ινα κοντα στα 3-4 ευρω,συνδεεις και εαν σου αρεσει το κρατας.
εαν οχι προχωρας σε αγορα ηχομπαρας.