LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για το ίδιο θεμα;έρχονται και τη παιρνουν;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ακριβώς... αν δεις λίγα ποστς παραπάνω, θα δεις τις δικές μου φωτό... η δικιά μου γραμμή ήταν πολύ πιο λεπτή και έφευγε μετά το pixel refresh ή μετά από πολύωρο stand by...

Έρχονται και την παίρνουν από το σπίτι! Μαζί με τη βάση μάλιστα, οπότε δε χρειάζεται να βιδώνεις-ξεβιδώνεις...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι.. Δεν αλλοιώνει κάτι στην εικόνα ...απλά φαίνεται η λωρίδα που κάνει πιο αχνο το χρώμα.. δε το χα παλιά τώρα εμφανίστηκε..

Όχι.. Δεν αλλοιώνει κάτι στην εικόνα ...απλά φαίνεται η λωρίδα που κάνει πιο αχνο το χρώμα.. δε το χα παλιά τώρα εμφανίστηκε..

Αν είσαι στην εγγύηση... πήγαινε την στο service... κρίμα είναι! Θα σου δώσουν μάλιστα άλλα δυο χρόνια εγγύηση στο νέο πάνελ!

Εμένα μου είπαν 5 εργάσιμες... ελπίζω να τηρηθεί...

Φίλε Βασίλη εγω αύριο θα στείλω mail στο service, να μου απαντήσουν γραπτά. Πλέον το μιλητό το καταργώ και ειδικά στις περιπτώσεις αυτές .

Φίλε Βασίλη εγω αύριο θα στείλω mail στο service, να μου απαντήσουν γραπτά. Πλέον το μιλητό το καταργώ και ειδικά στις περιπτώσεις αυτές .

Πολύ καλά θα κάνεις! Έτσι από περίεργεια, πες μας τι θα σου απαντήσουν!

Εγώ από σκρουτζομαγαζο με απόδειξη βουλγαρική.. δε νομίζω να χω κάνα θέμα ετσι;Δε καταλαβαίνω γρι
1b718e3442042327783e1f29c10fec3f.jpg

Δε στελνεται και το mail..του service?ευχαριστω συμφοριτες!

[email protected]

Ωστόσο από ότι κατάλαβα είναι 2-3 οι εταιρίες που κάνουν σέρβις στην LG! Πάρε τηλ την lg Hellas και αν σου πουν ότι θα έρθει ο Μανωλόπουλος, τότε στείλε στο παραπάνω email!

Εγώ από σκρουτζομαγαζο με απόδειξη βουλγαρική.. δε νομίζω να χω κάνα θέμα ετσι;Δε καταλαβαίνω γρι
1b718e3442042327783e1f29c10fec3f.jpg

Θοδωρή, δε θέλω να σε αγχώσω αλλά μπορεί και να έχεις κάποιο θεματάκι... πάρε lg επιτόπου ! Δουλεύουν 24/7!

Νεότερα απο εμένα. Μετά απο mail στο service, μου απάντησαν οτι έχουν προβεί σε παραγγελία οθόνης , η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό, και θα την έχουν στα χέρια τους 20-21/5. 5-6 εργάσιμες δεν ακούγονται πολλές. Στείλτε mail στο service που έχετε πάει την τηλεόραση καθώς τα γραπτά μένουν. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Να θέσω και ακόμα μια ερώτηση στους φίλους του forum. Όσοι έχουν εμπειρία και γνώσεις σχετικά με την αλλαγή panel σε μια oled, ας μας απαντήσουν αν χρειάζεται ειδική ρύθμιση. Αν μπορεί δηλαδή το κάθε service να κάνει την δουλειά που γίνεται εργοστασιακά.