LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά τα νέα σήματα καταλληλότητας που μπήκαν στο τηλεοπτικό από κει που πίστευα ότι θα ήταν πιο OLED friendly έχουν γίνει πιο εκνευριστικά. Καταρχάς δεν φεύγουν ποτέ. Εμφανίζονται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε ταινίας και εκτός απ' αυτό, δε μας έφτανε μόνο η σήμανση, τώρα έχουμε και εξειδίκευση για "βία", "σεξ" κτλ. Εκτός του θέματος με το burn in πιάνει αρκετό χώρο στην οθόνη και αν συνυπολογίσεις τα διάφορα "πρώτη προβολή" ή # που βάζουν τα κανάλια όλο το πάνω μέρος της οθόνης καταλήγει με άχρηστα πράγματα!

Re: Απάντηση: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά τα νέα σήματα καταλληλότητας που μπήκαν στο τηλεοπτικό από κει που πίστευα ότι θα ήταν πιο OLED friendly έχουν γίνει πιο εκνευριστικά. Καταρχάς δεν φεύγουν ποτέ. Εμφανίζονται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε ταινίας και εκτός απ' αυτό, δε μας έφτανε μόνο η σήμανση, τώρα έχουμε και εξειδίκευση για "βία", "σεξ" κτλ. Εκτός του θέματος με το burn in πιάνει αρκετό χώρο στην οθόνη και αν συνυπολογίσεις τα διάφορα "πρώτη προβολή" ή # που βάζουν τα κανάλια όλο το πάνω μέρος της οθόνης καταλήγει με άχρηστα πράγματα!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, βέβαια εσείς ως κάτοχοι OLED LG ξέρετε ότι σε περίπτωση burn in θα έχετε αντικατάσταση, εν αντίθεση με εμένα που είμαι κάτοχος Sony Oled, όπου η λένε «αντικατάσταση» φαντάζει άγνωστη για την εταιρεία της Sony !!!

Ούτε στην LG γίνεται αντικατάσταση για burn in. Ότι είναι πιο δεκτικό το service σε άλλες περιπτώσεις και αντικαθιστά το panel ναι, αυτό ισχύει, αλλά για burn in δε νομίζω να πέτυχε κανείς αντικατάσταση.

Οι περισσότεροι έχουμε και Netflix και απ' όλα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε βλέπουμε και τηλεοπτικό. Εσύ θες να μου πεις δηλαδή ότι δε βλέπεις ποτέ ειδήσεις, κανένα ματσάκι ή καμιά ταινία στην τηλεόραση?

Ταινία στην τηλεόραση πλέον με όλα αυτά τα σήματα, όχι δεν βλέπω. Ποδόσφαιρο κτλ. αθλητικά σε καφετέρια, πρωιναδικα καθόλου , λείπουμε δουλειά , κάτι παιδικά κτλ στη δεύτερη τηλεόραση. Ειδήσεις καθολου. Ιντερνετικά μονο. Αυτά....

Το θέμα δεν είναι εγώ τι κανω! Το θέμα είναι ότι και εγώ θεωρώ απαράδεκτα όλα αυτά τα σήματα να φαινονται στην τηλεόραση. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Πήρα την Creative Stage 2.1 που την βρήκα σε προσφορά στο e-shop στα 80 καθώς είναι η φθηνότερη και με καλές κριτικές ηχόμπαρα με HDMI ARC. Θέλω να ρωτήσω το εξής, ο έλεγχος της έντασης όταν η ηχόμπαρα είναι συνδεδεμένη με HDMI ARC γίνεται από το κοντρόλ της τηλεόρασης ή αυτό γίνεται μόνο σε ηχόμπαρες της LG? Δε ρωτάω για το άνοιγμα/κλείσιμο της ηχόμπαρας γιατί αυτό ξέρω ότι γίνεται μόνο στις LG, μόνο για τον έλεγχο της έντασης θέλω να μάθω.

Re: Απάντηση: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήρα την Creative Stage 2.1 που την βρήκα σε προσφορά στο e-shop στα 80 καθώς είναι η φθηνότερη και με καλές κριτικές ηχόμπαρα με HDMI ARC. Θέλω να ρωτήσω το εξής, ο έλεγχος της έντασης όταν η ηχόμπαρα είναι συνδεδεμένη με HDMI ARC γίνεται από το κοντρόλ της τηλεόρασης ή αυτό γίνεται μόνο σε ηχόμπαρες της LG? Δε ρωτάω για το άνοιγμα/κλείσιμο της ηχόμπαρας γιατί αυτό ξέρω ότι γίνεται μόνο στις LG, μόνο για τον έλεγχο της έντασης θέλω να μάθω.

Θα έπρεπε να τα κανει και τα δυο (άνοιγμα/κλείσιμο και αυξομείωση έντασης), εφόσον είναι με ARC. Πρέπει στην LG να είναι ενεργό το simplink, νομίζω...
Ρώτα και στην κατηγορία audio/video...

Έχει κανείς πληροφόρηση αν η LG πρόκειται να υποστηρίξει με την μορφή app, την νέα υπηρεσία streaming της Disney+ ??

Έχει κανείς πληροφόρηση αν η LG πρόκειται να υποστηρίξει με την μορφή app, την νέα υπηρεσία streaming της Disney+ ??

Τι να το κάνουμε το app αν η υπηρεσία έρθει Ελλάδα μετά από μια δεκαετία. Στην Αγγλία διάβαζα προχτές ίσως το 2021.

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι να το κάνουμε το app αν η υπηρεσία έρθει Ελλάδα μετά από μια δεκαετία. Στην Αγγλία διάβαζα προχτές ίσως το 2021.

Apple TV+ app υπάρχει;

Δεν ξέρω για σένα, εγώ σκοπεύω να την έχω και τότε την TV
:)

Παιδιά έχει κανείς αυτό το πρόβλημα? Αν βέβαια μπορώ να το πρόβλημα γιατί δεν ξέρω την σωστή ωρολόγια για να το πω και να μπορέσω να ψάξω στο Google? Είναι από παιχνίδι στο PS4 pro. Καμία φορά το βλέπω και στις ταινίες στα σκοτεινά σημεία

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχει κανείς αυτό το πρόβλημα? Αν βέβαια μπορώ να το πρόβλημα γιατί δεν ξέρω την σωστή ωρολόγια για να το πω και να μπορέσω να ψάξω στο Google? Είναι από παιχνίδι στο PS4 pro. Καμία φορά το βλέπω και στις ταινίες στα σκοτεινά σημεία

Βάζω και φωτό αλλά δεν ξέρω αν ανέβηκε γιατί δεν βλέπω κατι
aa5030fd11adb4d7349a09abd51791fd.jpg

Είχα βάλει σε pc mode την πηγή για πιο φωτεινό hdr αλλά από ότι βλέπω αυξάνει πολύ το grading.

Παιδιά αν και έχω την τηλεόραση 1,5 χρόνο ποτέ δεν το είχα παρατηρήσει στις ταινίες το φαινόμενο αυτό. Έτσι είναι η συγκεκριμένη τβ ή έχει κάποιο πρόβλημα η δικιά μου?
34c938ab0d93bca1d996ffb82147cc52.jpg

Είναι από τον media player της τβ από 4κ σειρά. Απλά σε άλλες ταινίες είναι ποιο έντονο σε άλλες λιγότερο.