LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κανει και σε μενα,αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι θεμα αρχειου,ειδικα σε streaming απο kodi κτλ.4k σε Netflix ειναι αψογο...

Όντως το τσεκαρω και με άλλα αρχεία 4κ και δεν το κάνει. Απλά έτυχε που έκανα τα τεστ με το PS4 και με ρύθμιση εισόδου με όνομα pc και το έκανε έντονα και στην συνέχεια ξεκίνησα το impulse που και εκεί το έκανε έντονα. Λέω και γω 1.5 χρόνο έχω την τβ και δεν το είχα παρατηρήσει?

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τηλεχειριστηριο της b7v δεν λειτουργει πλεον,σαν να νεκρωσε.Κρατουσα πατημενο το δεξι βελακι για να προχωρησω μια σειρα στο netflix και μαλλον το κολλησα.Εχει συμβει σε καποιον αλλο?Με ποιο τροπο το επαναφερω?

Δοκίμασες να βγάλεις τις μπαταρίες προφανώς έτσι? Στην τηλεόραση κάτω από σήμα της LG έχει κάποια κουμπιά. Δες αν μπορείς από εκεί να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις πάλι το setup για τη σύνδεση με το τηλεχειριστήριο.

Επανήλθε αφού κράτησα πατημένα ταυτόχρονα τα κουμπιά back και recents.Τωρα έχω άλλο παράδοξο:Δεν λειτουργεί με νέες μπαταρίες παρά μονο με τις παλιές με τις οποίες βγάζει ένδειξη ότι θέλουν αλλαγή!Οτι να’ναι...

Εγώ γενικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με το τηλεχειριστήριο.
Το νιώθω σαν να μπαίνει σε sleep mode, και για να ξυπνήσει, αν πχ είμαι Youtube και θέλω να πατήσω back, πρέπει να πατήσω το back 3-4 φορές.
Αν είμαι σε Netflix και θελω να πατήσω Pause με το κεντρικό κουμπί, πατάω μία, τίποτα, πατάω 2, κάνει pause-unpause.

Έχει κανείς ζευγαρώσει την τηλεόραση με την Soundbar LG SL8Y που βγάζουν όλοι σαν προσφορά με 350 ?
Ψήνομαι.

Σε εμενα το τηλεχειριστήριο στην C7 μια φορά μου έκανε κονξα θυμαμαι και με βγαλσιμο πρίζας έστρωσε.

Οι νέες μπαταριες ειναι καλές;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμενα το τηλεχειριστήριο στην C7 μια φορά μου έκανε κονξα θυμαμαι και με βγαλσιμο πρίζας έστρωσε.

Οι νέες μπαταριες ειναι καλές;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι.

Καλώς τα δέχτηκα.
Αυτό δεν υπήρχε το μεσημέρι.
Τι είναι ρε παιδιά; Burn in? Δεν έχει καν συγκεκριμένο σχήμα. Σαν να έριξε κάποιος υγρό είναι, από την μέσα μεριά του panel... Και φαίνεται σε ολα τα inputs, στις σκοτεινές σκηνές.

Την έκλεισα για 1', την ξανάνοιξα και ήταν πάλι ετσι.

Την έκλεισα για 10', και οταν την ξανάνοιξα, είχε εξαφανιστεί τελείως.
Το βράδυ θα το βάλω να κάνει αναναίωση píxels, και βλέπουμε.

Σε 2 βδομάδες κλείνω 2 χρόνια..

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την έκλεισα για 1', την ξανάνοιξα και ήταν πάλι ετσι.

Την έκλεισα για 10', και οταν την ξανάνοιξα, είχε εξαφανιστεί τελείως.
Το βράδυ θα το βάλω να κάνει αναναίωση píxels, και βλέπουμε.

Σε 2 βδομάδες κλείνω 2 χρόνια..

Δεν είναι για να το ρισκάρεις.

Άνοιγε την μέχρι να ξαναεμφανιστεί και στείλτην έτσι κατευθείαν για service.

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι είναι ρε παιδιά; Burn in?

Όχι, επειδή..

Δεν έχει καν συγκεκριμένο σχήμα.

EDIT

Από τα μηνύματά σου στο νήμα υποθέτω ότι την είχες πάρει Δεκέμβρη του 2017, οπότε είσαι οριακά για την διετή εγγύηση, αν είχες κάνει 5ετή επέκταση έχεις καιρό ακόμα.

Περιμένεις (και παρακαλάς) να το ξανακάνει για να καλέσεις το service, όπως είπε και ο superf.

Re: Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι έχω την 5ετή από τα Public, αλλά φαντάζομαι, όπως στα αυτοκίνητα, αυτές οι "επεκτάσεις" δεν είναι "εργοστασιακές" και έχουν άλλους όρους....

στο κεντρο της οθονης και λιγο πανω δεξια, φαινονται και 6 λευκες φωτεινες κουκιδες.

Κατω αριστερα στο μεγαλο σημαδι, μηπως σε αυτο το σημειο την χτυπουσε φως ηλιου ή κατι αλλο που την θερμανε τοπικα. ?