LG BX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η υπέρταση-πτωση τάσης δεν καλύπτεται με ένα πολυπριζο ασφαλειας;

Οκ τελικά τί προτείνετε?
Εγώ σκεφτομουν την προνομιακή αλλα σκέφτομαι οτι την πήρα 715. Άλλα 215 για εγγύηση? Ξέρω γω? Ενώ η φθηνή έχει 160.

Οκ τελικά τί προτείνετε?
Εγώ σκεφτομουν την προνομιακή αλλα σκέφτομαι οτι την πήρα 715. Άλλα 215 για εγγύηση? Ξέρω γω? Ενώ η φθηνή έχει 160.
Αν δεν έχεις παιδιά στο σπίτι κάνε την απλή

• Like
Reactions: teachertza
Οκ τελικά τί προτείνετε?

Ε την πήρες που την πήρες τιμή χώμα,κλεψιά σκέτη,δώσε ένα 50αρικο παραπάνω και κάνε την premium.

Ήθελα να το γράψω ότι τις πήρατε τσάμπα και γκρινιάζετε από πάνω αλλά κρατήθηκα.

• Like
Reactions: teachertza
Ήθελα να το γράψω ότι τις πήρατε τσάμπα και γκρινιάζετε από πάνω αλλά κρατήθηκα.

Να φανταστείς λόγω του ότι δεν είχα πιστωτή της εθνικής για την επιστροφή,την πλήρωσα 1150 από 1450-300 prepaid lg,η οποία ακόμα αγνοείται... και είμαι ευχαριστημένος με τα χρήματα που έδωσα.Ειχα πει θα χτυπήσω ξανά όταν θα βρω 65αρα 4k oled με ποσό στο χιλιάρικο κοντά,μετά από σχεδόν 8 χρόνια.Αν την έπαιρνα 700 τόσο,θα νόμιζα ότι μου την είχανε χαρίσει,πραγματικά!Οποτε ένα 50 επιπλέον για την premium,είναι οκ θεωρω.

Επίσης βλέπω οτι η LG δέν προσφέρει δόσεις με πιστωτική... Τί δίνει? δικές της δόσεις? Δέν το πιάνω...

Προσωπικά πάντως δέν "πιστεύω" στην καλή τιμή. Οκ καλή είναι για σήμερα. Εφόσον μία φορά πήγε στα 700 θα ξαναπάει. Μπορεί σε 2 μήνες σε 3. Αλλα εκεί θα παίζουν απο δώ και πέρα.
Ίσως και παρακάτω.

Επίσης βλέπω οτι η LG δέν προσφέρει δόσεις με πιστωτική... Τί δίνει? δικές της δόσεις? Δέν το πιάνω...

Προσωπικά πάντως δέν "πιστεύω" στην καλή τιμή. Οκ καλή είναι για σήμερα. Εφόσον μία φορά πήγε στα 700 θα ξαναπάει. Μπορεί σε 2 μήνες σε 3. Αλλα εκεί θα παίζουν απο δώ και πέρα.
Ίσως και παρακάτω.
Είναι σαν συνδρομή φαντάσου.

Τραβάει το ποσό κάθε 3 μήνες.

• Like
Reactions: Lobo10
Είναι σαν συνδρομή φαντάσου.

Τραβάει το ποσό κάθε 3 μήνες.
Οκ, εμένα πχ μου βγάζει 215 ευρώ η εγγύηση ή 20,97 το τρίμηνο.

20,97 x 4 τρίμηνα x 5 χρόνια κάνει 419,40.
Διπλή τιμή βγαίνει? Πλάκα κάνουν?

Ίσως και παρακάτω.

Μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα,δεν πιστεύω να ξαναδούμε τέτοιες τιμές σε oled τηλεοράσεις.Ηταν ειδικές οι συνθήκες τώρα με τα μαγαζιά και την αγορά κλειστά και θέλανε να δώσουν σούπερ προσφορές να φύγει όσο το δυνατόν το περσινό στοκ.

Νομίζω πως διαλέγεις εσύ τις δόσεις στο τελευταίο στάδιο της πληρωμής.

Δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που βγάζει στην αρχή είναι ενδεικτικό νομίζω.

3 χρόνια είπαμε είναι οι δόσεις, εκτός και αν διάβασες κάπου κάτι άλλο.

Άρα 20,97 χ 4 τρίμηνα χ 3 χρόνια = 251,64 ευρώ

Έντοκες είναι μάλλον...
Αν κάνεις την απλή μάζεψε τα χρήματα να την πληρώσεις μετρητά σε κανένα χρόνο.

Μπα με βλέπω για την premium εφάπαξ χωρίς δόσεις.... Νομίζω προς τα εκεί θα πάω.

Στα τελευταία ποστ είστε εκτός θέματος του παρόντος νήματος.

Τα νήματα συγκεκριμένων μοντέλων με τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', στην κατηγορία με τις "LCD/Plasma/OLED" έχουν δημιουργηθεί για την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με την λειτουργία της συσκευής.

Μην ξεχνάμε και τους φίλους που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο μοντέλο και παρακολουθούν το νήμα της τηλεόρασης τους για να λύσουν κάποιες απορίες τους ή για να ενημερώσουν με κάποια νέα πληροφορία.