Η υπέρταση ναι. Η πτώση θέλεις ups. Η ζημιά από υπέρταση συνήθως προκαλείται.Η υπέρταση-πτωση τάσης δεν καλύπτεται με ένα πολυπριζο ασφαλειας;
Αν δεν έχεις παιδιά στο σπίτι κάνε την απλήΟκ τελικά τί προτείνετε?
Εγώ σκεφτομουν την προνομιακή αλλα σκέφτομαι οτι την πήρα 715. Άλλα 215 για εγγύηση? Ξέρω γω? Ενώ η φθηνή έχει 160.
Η υπέρταση ναι. Η πτώση θέλεις ups. Η ζημιά από υπέρταση συνήθως προκαλείται.

Οκ τελικά τί προτείνετε?
Εγώ σκεφτομουν την προνομιακή αλλα σκέφτομαι οτι την πήρα 715. Άλλα 215 για εγγύηση? Ξέρω γω? Ενώ η φθηνή έχει 160.

Ήθελα να το γράψω ότι τις πήρατε τσάμπα και γκρινιάζετε από πάνω αλλά κρατήθηκα.
![]()
Είναι σαν συνδρομή φαντάσου.Επίσης βλέπω οτι η LG δέν προσφέρει δόσεις με πιστωτική... Τί δίνει? δικές της δόσεις? Δέν το πιάνω...
Προσωπικά πάντως δέν "πιστεύω" στην καλή τιμή. Οκ καλή είναι για σήμερα. Εφόσον μία φορά πήγε στα 700 θα ξαναπάει. Μπορεί σε 2 μήνες σε 3. Αλλα εκεί θα παίζουν απο δώ και πέρα.
Ίσως και παρακάτω.
Οκ, εμένα πχ μου βγάζει 215 ευρώ η εγγύηση ή 20,97 το τρίμηνο.Είναι σαν συνδρομή φαντάσου.
Τραβάει το ποσό κάθε 3 μήνες.
Επίσης βλέπω οτι η LG δέν προσφέρει δόσεις με πιστωτική... Τί δίνει? δικές της δόσεις? Δέν το πιάνω...
Προσωπικά πάντως δέν "πιστεύω" στην καλή τιμή. Οκ καλή είναι για σήμερα. Εφόσον μία φορά πήγε στα 700 θα ξαναπάει. Μπορεί σε 2 μήνες σε 3. Αλλα εκεί θα παίζουν απο δώ και πέρα.
Ίσως και παρακάτω.
Οκ, εμένα πχ μου βγάζει 215 ευρώ η εγγύηση ή 20,97 το τρίμηνο.
20,97 x 4 τρίμηνα x 5 χρόνια κάνει 419,40.
Διπλή τιμή βγαίνει? Πλάκα κάνουν?
3 χρόνια είπαμε είναι οι δόσεις, εκτός και αν διάβασες κάπου κάτι άλλο.Οκ, εμένα πχ μου βγάζει 215 ευρώ η εγγύηση ή 20,97 το τρίμηνο.
20,97 x 4 τρίμηνα x 5 χρόνια κάνει 419,40.
Διπλή τιμή βγαίνει? Πλάκα κάνουν?
Άρα 20,97 χ 4 τρίμηνα χ 3 χρόνια = 251,64 ευρώ3 χρόνια είπαμε είναι οι δόσεις, εκτός και αν διάβασες κάπου κάτι άλλο.
Αν κάνεις την απλή μάζεψε τα χρήματα να την πληρώσεις μετρητά σε κανένα χρόνο.Άρα 20,97 χ 4 τρίμηνα χ 3 χρόνια = 251,64 ευρώ
Έντοκες είναι μάλλον...
Και καλά θα κάνειςΜπα με βλέπω για την premium εφάπαξ χωρίς δόσεις.... Νομίζω προς τα εκεί θα πάω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.