Έχουμε κάποιες ψιλό στάνταρ τιμές για το equaliser; Ηχομπάρα δεν προβλέπεται γιατί ποτέ δε βάζω τη τηλεόραση πάνω από το 15-20 να παίζει (λόγω παιδιού και διαμερίσματος).
Ναι μεν μου φτάνει ο ήχος της C1, περισσότερο με προβληματίζει η τεράστια διαφορά ανάμεσα στα modes και το ΑΙ. Όπως επίσης στο Standard mode ο ήχος ακούγεται ψηλό κενός, χωρίς βάθος.
Επειδή είδα ότι το black level το ανέφερες και σε προηγούμενο ποστ, ξέχασα να γράψω ότι μου το έχει στο Auto και είναι greyed και δε μπορώ να το πειράξω (επισυνάπτω screenshot).
Στο βραδινό expert mode είχα βάλει κι εκεί το gamma στο 2.2 από το ΒΤ.1886 που είχε default και ουσιαστικά η μόνη διαφορά με το day expert mode έχω κατεβάσει το OLED brightness και το screen brightness.
Προτείνεις και το OLED brightness στο 20 μαζί με το screen brightness για το συγκεκριμένο βραδινό mode;
Πάντως, ακόμη και σήμερα το warm 50 δε το έχω συνηθίσει. Κάθε φορά που ανοίγω τη τηλεόραση καταλαβαίνω αισθητά την κιτρινίλα.
Who is “lobo 10”?
Καλορίζικη και καλοθέατη! Κοίτα να δεις, σαν χθες θυμάμαι το 2018 που είχαμε πάρει πάλι σχεδόν παρέα την Q7F και τα λέγαμε στο insomnia. Και τώρα πάλι με τη C1. Αυτό πάντως με τα μαύρα μου το λέγανε και δε το πίστευα. Βάζω να δω The Grey Man στο Netflix, σοκ με εικόνα και ήχο, αλλά επειδή η 65αρα είναι μεγάλη και το φως πήγαινε στο δωμάτιο που κοιμόταν η σύζυγος με το παιδί κάτσε να λέω να πάω να συνεχίσω τη ταινία στο iPad. Και τρώω τέτοιο ξενέρωμα με το μαύρο που είναι γκρι από την οθόνη του iPad…και μιλάμε για iPad Pro M1 11’’ 2021. Λογικό από τη μία επειδή δεν έχει OLED οθόνη, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις σε τόσο μεγάλο μέγεθος μαύρο μαύρο!
Sent from my iPad using Tapatalk
Επειδή δε μπορώ να κάνω πλέον edit το ποστ μου.
Στη standard εικόνα το χρώμα το έχει το έχει στο cold 20 by default.
Sent from my iPhone using Tapatalk