LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ και πάλι Μιχάλη για τα επεξηγηματικά posts. Πλέον, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι μπαίνω για τα καλά στον κόσμο των OLED. Ακολούθησα και τις τιμές σου ανά κατηγορία (τα υπόλοιπα τα έχω φτιάξει από Rtings). Είδα και δύο ταινιούλες με Dolby Vision από Netflix, ειδικά το The Gray Man είναι εντυπωσιακό.
Αν βρω κάποια άλλη απορία τις προσεχείς μέρες εδώ είμαστε. :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχουμε κάποιες ψιλό στάνταρ τιμές για το equaliser; Ηχομπάρα δεν προβλέπεται γιατί ποτέ δε βάζω τη τηλεόραση πάνω από το 15-20 να παίζει (λόγω παιδιού και διαμερίσματος).
Ναι μεν μου φτάνει ο ήχος της C1, περισσότερο με προβληματίζει η τεράστια διαφορά ανάμεσα στα modes και το ΑΙ. Όπως επίσης στο Standard mode ο ήχος ακούγεται ψηλό κενός, χωρίς βάθος.

Επειδή είδα ότι το black level το ανέφερες και σε προηγούμενο ποστ, ξέχασα να γράψω ότι μου το έχει στο Auto και είναι greyed και δε μπορώ να το πειράξω (επισυνάπτω screenshot).
Στο βραδινό expert mode είχα βάλει κι εκεί το gamma στο 2.2 από το ΒΤ.1886 που είχε default και ουσιαστικά η μόνη διαφορά με το day expert mode έχω κατεβάσει το OLED brightness και το screen brightness.
Προτείνεις και το OLED brightness στο 20 μαζί με το screen brightness για το συγκεκριμένο βραδινό mode;

Πάντως, ακόμη και σήμερα το warm 50 δε το έχω συνηθίσει. Κάθε φορά που ανοίγω τη τηλεόραση καταλαβαίνω αισθητά την κιτρινίλα.
fd3d38be1ceb606edb2ca756e9518a39.jpg

Who is “lobo 10”?
Καλορίζικη και καλοθέατη! Κοίτα να δεις, σαν χθες θυμάμαι το 2018 που είχαμε πάρει πάλι σχεδόν παρέα την Q7F και τα λέγαμε στο insomnia. Και τώρα πάλι με τη C1. Αυτό πάντως με τα μαύρα μου το λέγανε και δε το πίστευα. Βάζω να δω The Grey Man στο Netflix, σοκ με εικόνα και ήχο, αλλά επειδή η 65αρα είναι μεγάλη και το φως πήγαινε στο δωμάτιο που κοιμόταν η σύζυγος με το παιδί κάτσε να λέω να πάω να συνεχίσω τη ταινία στο iPad. Και τρώω τέτοιο ξενέρωμα με το μαύρο που είναι γκρι από την οθόνη του iPad…και μιλάμε για iPad Pro M1 11’’ 2021. Λογικό από τη μία επειδή δεν έχει OLED οθόνη, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις σε τόσο μεγάλο μέγεθος μαύρο μαύρο!

Επειδή δε μπορώ να κάνω πλέον edit το ποστ μου.

Στη standard εικόνα το χρώμα το έχει το έχει στο cold 20 by default.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα , ενα παιδι απο εδω μου ειπε καποιες τιμες συμβουλες για προφιλ ρυθμισεις κτλ

Ναι το θυμαμαι ρε ειχαμε παρει παλι την ιδια tv τοτε χαχα Ραντεβου παλι σε 4-5 χρ να δουμε τι θα χτυπησουμε τοτε ☺️ Δεν εχω παραπονο παντως κ απο την qled απλα ηρθε το 2.1 κ τωρα πχ κ στο series x δινει πονο η lg c1 με τα 120fps κ γενικα εχει αψογη εικονα κ στο gaming.
Ενταξει εισαι τωρα την εφερες στα γουστα σου ;
Εγω ακομα μερικες φορες μενω με ανοικτο το στομα με την ποιοτητα της εικονας κ την αντιθεση !!

• Like
Reactions: Lobo10
Καλημερα , ενα παιδι απο εδω μου ειπε καποιες τιμες συμβουλες για προφιλ ρυθμισεις κτλ

Ναι το θυμαμαι ρε ειχαμε παρει παλι την ιδια tv τοτε χαχα Ραντεβου παλι σε 4-5 χρ να δουμε τι θα χτυπησουμε τοτε ☺️ Δεν εχω παραπονο παντως κ απο την qled απλα ηρθε το 2.1 κ τωρα πχ κ στο series x δινει πονο η lg c1 με τα 120fps κ γενικα εχει αψογη εικονα κ στο gaming.
Ενταξει εισαι τωρα την εφερες στα γουστα σου ;
Εγω ακομα μερικες φορες μενω με ανοικτο το στομα με την ποιοτητα της εικονας κ την αντιθεση !!
Ναι, ναι, όλα εξαιρετικά. Έχω φάει άπειρες ώρες στο YouTube να βλέπω βίντεο σεταρίσματος κι επεξηγήσεων. Πραγματικά, να βλέπεις καρφωμένα τα 120 FPS στο Series X είναι χάρμα οφθαλμών και fluidity.

Βάζω και HDR βίντεο από το YouTube κάθε μέρα και με αφήνουν άφωνο με την ποιότητα της τηλεόρασης! Είναι και οι 65 ίντσες που βοηθάνε, και αναρωτιέμαι πολλές φορές πως σκατά κατάφεραν να δώσουν τέτοια εικόνα σε τόσο μεγάλο panel!!

Είδα και κάποιες ταινιούλες (The Gray Man, Beckett, The Guilty) στο Netflix που ενεργοποιείται το Dolby Vision και όλα κυλάνε εξαιρετικά! Και βράδυ με τα AirPods 3 στα αυτιά για να μην ενοχλώ σύζυγο και κόρη.

Ολα καλά με τη σειρά 1 της LG αλλά το να αλλάξεις aspect ratio είναι ολοκληρη ιστορία.

Θυμάμαι τις πλάσμα μου της Panasonic, το έκανες από το τηλεκοντρόλ τσακ τσακ.

Επίσης στην σειρά 8 ήταν πιο γρήγορο/εύκολο..

Ολα καλά με τη σειρά 1 της LG αλλά το να αλλάξεις aspect ratio είναι ολοκληρη ιστορία.

Θυμάμαι τις πλάσμα μου της Panasonic, το έκανες από το τηλεκοντρόλ τσακ τσακ.

Επίσης στην σειρά 8 ήταν πιο γρήγορο/εύκολο..

Πρόσθεσε το στις συντομεύσεις και θα αλλάζεις τσακ μπαμ.
06dd2f5b825205ba48b87296f99b1645.jpg

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Βλέπω F1 στο Ertflix. Βλέπω στα settings ότι γυρίζει την εικόνα αυτόματα στο standard. Έκανα μία δοκιμή και το γύρισα στο isf με τα κλασσικά settings μου. Η εικόνα παρουσιάζει πολλά stuttering, σαν να μην είναι ομαλή.
Προφανώς, το Ertflix είναι σεταρισμένο έτσι για να ζητάει το standard πρόγραμμα εικόνας;

Πρόσθεσε το στις συντομεύσεις και θα αλλάζεις τσακ μπαμ.
06dd2f5b825205ba48b87296f99b1645.jpg

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Βλέπω F1 στο Ertflix. Βλέπω στα settings ότι γυρίζει την εικόνα αυτόματα στο standard. Έκανα μία δοκιμή και το γύρισα στο isf με τα κλασσικά settings μου. Η εικόνα παρουσιάζει πολλά stuttering, σαν να μην είναι ομαλή.
Προφανώς, το Ertflix είναι σεταρισμένο έτσι για να ζητάει το standard πρόγραμμα εικόνας;

Στο Ertflix γίνεται να αφαιρεθεί η ηλικιακή διαβάθμιση που παραμένει ΜΌΝΙΜΑ πανω αριστερα σε ότι βλέπουμε;
Όσοι έχουμε oled απλά μακρια γιατι δεν έχει ίχνος διαφάνειας οπως ολα σχεδόν τα λογοτυπα πλεον.
Ακομα και του Αντ1 πλεον ειναι διαφανο.Παλαιοτερα οσοι ειχαμε plasma μας ειχε γινει εφιάλτης!!!

Παιδιά καλημέρα και καλές διακοπές σε όλου εύχομαι και καλές βουτιές. Έχει κανείς ps5 μαζί με τη C1;Έχω βάλει το Elden Ring και δεν μπορώ να βρώ καλές ρυθμίσεις για τα γραφικά του στο game optimiser.Εάν το βάλω στο Standard είναι πανέμορφο (Hdr λέμε πάντα) αλλά φοβάμαι ότι οι ρυθμίσεις του Standard Mode θα <<ζορίσουν>> πολύ την τηλεόραση σταδιακά με τη χρήση.Εάν κάποιος έχει κι αυτός Ps5 Θα μπορούσε να με βοηθήσει σχετικά με τις ρυθμίσεις;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και πάλι καλές βουτιές σε όλους.

Καλησπέρα σας,

Πριν λίγες μέρες προχώρησα σε αγορά της 55C11LB απο γνωστό κατάστημα στο Περιστέρι.

Who is “lobo 10”?
Εγώ είμαι φίλε έλειπα διακοπές και μου κάνει νερά το Tapatalk 😂😂.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των oled οι νέοι κάτοχοι. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός σε lcd.

Καλοθέατες!

Μπορείτε κανονικά να κάνετε επέκταση εγγύησης από το site της LG όσοι πήρατε από electroholic και eshop. Ευρωπαϊκά μοντέλα φέρνουν.

• Like
Reactions: gkpapad
Εγώ είμαι φίλε έλειπα διακοπές και μου κάνει νερά το Tapatalk .

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των oled οι νέοι κάτοχοι. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός σε lcd.

Καλοθέατες!

Μπορείτε κανονικά να κάνετε επέκταση εγγύησης από το site της LG όσοι πήρατε από electroholic και eshop. Ευρωπαϊκά μοντέλα φέρνουν.

Ευχαριστούμε πολύ, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια για τις LCD πλέον. Ξεκινάω κάποια ταινία/σειρά σε Netflix/Disney+/Apple TV/Amazon Prime (γιατί έχουμε ξεσκιστεί και στα subscriptions), και μετά τη συνεχίζω σε iPad Pro M1 2021 11”. Και τρώω τέτοια ξενέρα με τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω που δεν είναι μαύρες που δε λέγεται..

Άλλο αν αξίζει και τι θα κάναμε εμείς στη θέση του. Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω αν το public μπορεί να του ακυρώσει την επέκταση και να του δώσει πιστωτικό. Καλό θα ήταν να ρωτήσει.
Άσχετο: Τρομερή ποιότητα εικόνας στα Disney+ και Apple TV.

δεν ξερω εαν μπορει να του το αλλαξει το Public Και δεν ξερω εαν η εγγυηση για θραυση μπορει να γινει απο καταστημα.
το apple το διεκοψα προχτες.ειδα το Greyhound και απλα εκλαψα με την εικονα και τον ηχο.
το disney ειναι επισης σε παρα πολυ καλα επιπεδα εικονας και ηχου.

τι κανει ρε συ?να πληρωσει διπλη επεκταση?τι λεμε τωρα?ας προσεξει λιγο παραπανω..

Άλλο αν αξίζει και τι θα κάναμε εμείς στη θέση του. Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω αν το public μπορεί να του ακυρώσει την επέκταση και να του δώσει πιστωτικό. Καλό θα ήταν να ρωτήσει.
Άσχετο: Τρομερή ποιότητα εικόνας στα Disney+ και Apple TV.

Εννοείται ότι δε μπαίνω στη διαδικασία να πληρώσω διπλή επέκταση εγγύησης. Πλήρωσα +200€ για την πενταετία στο Public, δε δίνω +320€ για να έχω μόνο τη θραύση. Δε μπαίνω σε διαδικασίες επιστροφής, πιστωτικού κτλ. γιατί την έχω κόψει τιμολόγιο στο όνομα της εταιρίας μου και μετά θα μπλεχτώ με τροποποιητικές Φ.Π.Α.

Βλέπω Netflix, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Videos. Θεωρώ την καλύτερη ποιότητα εικόνας την έχουν κατά σειρά Apple TV, Disney+, Netflix, Prime Videos. Αλλά και πάλι όχι με τεράστιες διάφορες μεταξύ τους. Στην 65αρα πάω πολύ κοντά στα λίγα εκατοστά για να παρατηρήσω τις διάφορες. Αν και στο Obi-Wan Kenobi στο Disney+ μπορώ να πω ότι δε με ικανοποίησε ιδιαίτερα η εικόνα.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Καλησπερα παιδες.
Εχω την Β1 αλλα η ερωτηση που εχω να κανω αφορα το WebOS οποτε φανταζομαι τα ιδια ισχυουν και για τη C1.
Εχει καταφερει κανεις να κανει sideload καποιο αππ στην TV?
Εχω βρει το παρακατω:

If you cannot find the app that you need on the LG content store, you might have to sideload the app to your TV.

Follow these steps:

• Download the APK file for the app on a USB drive.
  • Connect the drive to a USB port on the TV.
  • Go to the file manager and look for the file. Click on it.
  • You will be prompted to provide permission for installing apps from untrusted sources. Give it permission.
  • Wait for the app to install. Once the process is complete, the app will appear on the home page.

Αλλα δεν μπορω να βρω το file manager που λεει. Το μονο που υπαρχει ειναι το media player το οποιο φυσικα δεν αναγνωριζει τα apk αρχεια.

Εχει κανεις καμια ιδεα?
Ευχαριστω.

Οντως αφου λεει για apk αυτο ειναι αρχειο φoρματ για android . Ισως να βγαζει η lg και android tv παντως στο webos δεν γινετε αυτο.
Στο google chromecast 4k που εχω εκει γινετε να κανεις sideload apk αλλα αυτο ειχει android λειτουργικο.

• Like
Reactions: Geoav75
Μα κι εγω το ειδα ψαχνοντας κατι αλλο και λεω βρε λες.
Θεωρησα οτι και το WebOS στο android tv βασιζεται και γι'αυτο ισως να μπορουσε να εγκατασταθει το apk αλλα κι εγω δεν το ειχα ξανακουσει αυτο.

Μα κι εγω το ειδα ψαχνοντας κατι αλλο και λεω βρε λες.
Θεωρησα οτι και το WebOS στο android tv βασιζεται και γι'αυτο ισως να μπορουσε να εγκατασταθει το apk αλλα κι εγω δεν το ειχα ξανακουσει αυτο.

Το WebOS είναι το πρώην PalmOS που εξαγοράστηκε και βασίζεται στον kernel του Linux.

• Like
Reactions: Geoav75
Το WebOS είναι το πρώην PalmOS που εξαγοράστηκε και βασίζεται στον kernel του Linux.
Ναι το εψαξα μετα και το ειδα οτι ειναι λινουξοειδες και οχι android