Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρει κανένας να με βοηθήσει πως κάνω εγγραφή προγράμματος από την τηλεόραση σε usb stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο; Ευχαριστώ
Σε οτι θεμα με ertflix,μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής λύνει καθε θεμαΈχω την 65C11 και την τελευταία εβδομάδα δεν μπορώ να δω ertflix. Ενώ μπαίνει στην εφαρμογή όταν επιλέγω να δω ενα επεισόδιο ή μια ταινία μαυρίζει η οθόνη και δεν υπάρχει και ήχος. Μόνο η μπάρα με το χρόνο που μετράει φαίνεται σαν να γίνεται προβολή, αν γυρίσω πίσω με το βελάκι και ξαναπροσπαθήσω εχω πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Στα άλλα κανάλια Mega, Open και οτι άλλο σε flix υπάρχει παίζει κανονικά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
Έχω την εντύπωση ότι κάνει ακριβώς το αντίθετο. Μειώνει το μπλέ και κάνει την εικόνα πιο θερμή.Παιδιά η τηλεόραση έβγαζε εδώ μαι λίγο καιρό κάποιο μνμ για λειτουργία ξεκούραστων ματιών. Σήμερα είπα να το δοκιμάσω. Από ότι κατάλαβα άλλαξε την ισορροπία τπυ λευκού και έκανε τα χρώματα λίγο πια ψυχρά. Κάνει κάτι άλλο?
Νομίζω ότι βλέπω μια αλλαγή και στην κίνηση στις γρήγορες σκηνές συν ότι νομίζω ότι οι φιγούρες κάνουν ποιο pop (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα) αυτό που μπορεί να οφείλεται?
Γενικώς τι άποψη έχετε για την συγκεκριμένη ρύθμιση?
Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω... Σαν εικόνα το έχω κανονικά στο Filmaker Mode και είναι ποιο θερμή η εικόνα. Πχ στις ασπρόμαυρες ταινίες η εικόνα είναι πιο κίτρινη, ενώ στο ξεκούραστα μάτια είναι πιο γκρι. Όσον αφορά το άλλο το pop που λέω όχι δεν το κάνει γενικώς. Στο Filmaker mode είναι ποιο soft η εικόνα ενώ στο Filmaker Mode είναι πιο crispy ποιο sharpΈχω την εντύπωση ότι κάνει ακριβώς το αντίθετο. Μειώνει το μπλέ και κάνει την εικόνα πιο θερμή.
Σύμφωνα με την φυσική το μπλέ κουράζει περισσότερο από το κόκκινο γιατί έχει μικρότερο μήκος κύματος, οπότε τα φωτόνια έχουν μεγαλύτερη ενέργεια.
Όσο για το εφέ που αναφέρεις δεν το γνωρίζω επειδή δεν χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη ρύθμιση. Εκτός αν στο κάνει γενικά όποτε αυτό σημαίνει πρόβλημα.
ΚαλημέραΚαλημερα εχω την c1 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.την ειχα συνδεμενη με το wifi και μολις αλλαξα τους κωδικους του δεν μπορω να μπω με τπτ.πως μπορω να το λυσω αυτο;αν κανω επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων θα φτιαξει;θα χαθουν ομως ολες οι ρυμθισεις που εχω κανει εως τωρα ;
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν παρατήρησα κάποια τρελή διαφορά να σου πω την αλήθεια.. Παραμένει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να ανοίξει ειδικά..το μενου κινειται καλυτερα?
...δεν υπάρχει περίπτωση...το μενου κινειται καλυτερα?
επειδη περασε απο το σαλονι μου η Α1 με τον Α7 για κανα μηνα,μπορω να σου πω με σιγουρια οτι το μενου της ηταν ταχυτατο....δεν υπάρχει περίπτωση...
...πρέπει νά ξαναγράψουνε το λειτουργικό...νά τό ελαφρύνουνε...οπότε ξέχνα το...
...διότι ο επεξεργαστής είναι ΓΤΠΚ...αργός...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.