δεν θα σου πω την γνωμη μου για την c7 γιατι δεν την εχω, αλλα περιμενω την c8 την επομενη εβδομαδα. αυτο που μπορω να σου πω ειναι η τραυματικη μου εμπειρια με την samsung, αν διαθετεις τα λεφτα παρε την c7 και μακρυα απο την samsung. 16 μηνες ταλαιπωρια, με μια αντικατασταση τηλεορασης, μια αλλαγη οθονης, συνολο 3 panel προβληματικα, ειμαι ενα μηνα τωρα χωρις τηλεοραση, και στο τελος μου εδωσαν πιστωση το ποσο αγορας γιατι ειναι τοσο καρμιρηδες που ουτε μια τηλεοραση δεν εδωσαν αντικατασταση, ουτε ενα συγγνωμη δεν ειπαν, αν ειναι ετσι οι πολυεθνικες εταιρειες να τις χαιρονται. εσυ ομως θα αποφασησεις τι θα παρεις, αν καταληξεις ομως σε samsung ποτε χωρις την 5ετη εγγυηση μην τραβας και εσυ τα μαλλια σου. τωρα απο τεχνολογια oled με qled ειναι ημερα με την νυχτα.Καλησπέρα,
Προερχόμενος από μια ταπεινή LG 42LW4500 του 2012, σκέφτομαι εδώ και καιρό τη μετάβαση σε μία πολύ καλή (σε λογικά πλαίσια) OLED και έχω "κλειδώσει" στην C7 αλλά έχω ακόμα κάποιες ερωτήσεις/απορίες:
1) Δεδομένης της διαφοράς 400 ευρώ (περίπου +25-30% κόστος) σε σχέση με την C8 στην αγορά που βρισκομαι, είναι η διαφορά στην απόδοση αντίστοιχη; Από λίγα reviews της C8 που έχω διαβάσει καταλαβαίνω πως αν και η C8 είναι ανώτερη, εντούτοις οι βελτιωσεις ειναι πολυ συγκεκριμενες και πως οι B7/C7 ήταν ήδη εξαιρετικές.
2) Έχω δει διάφορα random σχόλια για burn-in, banding, αντικαταστάσεις, και γενικά για ζητήματα που δε θα έπρεπε να αφορούν τηλεοράσεις ενός έτους με το ζόρι. Οκ, έτσι ειναι το ιντερνετ πλεον και ότι και να πατησεις στο Google search θα βρεις απαντηση για αυτο απλά προσπαθω να καταλάβω την έκταση των ζητημάτων.
Στο ίδιο πνεύμα, μη ώντας tv tech freak ώστε να αλλαζω τηλεορασεις καθε 2-3 χρόνια, η C7 θα ειναι μια μεγαλη επένδυση με οριζοντα 10ετίας που περα από το 4K, το HDR και το Smart χαρακτηρα που θα φέρει, θα καλυψει την αναγκη μας για μεγαλυτερο μεγεθος λογω νεου χωρου. Όλα αυτά τα προσφέρουν και άλλες τηλεοράσεις όμως. Θέλω να πω ότι δεν κυνηγάω την απόλυτη εικόνα εις βάρος πιθανώς της αξιοπιστίας. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως μια ελαφρώς χειρότερης απόδοσης αντίστοιχη επιλογή (Samsung 55" QLED 2017) θα ήταν σοφότερη επιλογη σε βάθος χρόνου; Μιλάμε για εντυπώσεις με βαση τα όσα είναι γνωστά, δε ζητάω εγγύηση από κανέναν για οτιδήποτε, απλά δεν έχω παρακολουθησει το συγκεκριμένο χώρο τόσο στενά ώστε να έχω καλύτερη άποψη πέρα από μερικά απλά reviews.
Ευχαριστώ
Τι τιμή τις βρίσκεις;
Σε παίρνει να περιμένεις black Friday;
Από C7 ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Και εγω την προηγούμενη την ειχα 10 χρόνια αν και αυτη, με την τεχνολογία να τρέχει, αν κρατησει 5-7 θα ειμαι πολυ χαρούμενος.
Τι χρήση ; τηλεοπτικό ; pc/παιχνίδια; ταινίες ;
Τι αναλογία θα έβαζες ;
δεν θα σου πω την γνωμη μου για την c7 γιατι δεν την εχω, αλλα περιμενω την c8 την επομενη εβδομαδα. αυτο που μπορω να σου πω ειναι η τραυματικη μου εμπειρια με την samsung, αν διαθετεις τα λεφτα παρε την c7 και μακρυα απο την samsung. 16 μηνες ταλαιπωρια, με μια αντικατασταση τηλεορασης, μια αλλαγη οθονης, συνολο 3 panel προβληματικα, ειμαι ενα μηνα τωρα χωρις τηλεοραση, και στο τελος μου εδωσαν πιστωση το ποσο αγορας γιατι ειναι τοσο καρμιρηδες που ουτε μια τηλεοραση δεν εδωσαν αντικατασταση, ουτε ενα συγγνωμη δεν ειπαν, αν ειναι ετσι οι πολυεθνικες εταιρειες να τις χαιρονται. εσυ ομως θα αποφασησεις τι θα παρεις, αν καταληξεις ομως σε samsung ποτε χωρις την 5ετη εγγυηση μην τραβας και εσυ τα μαλλια σου. τωρα απο τεχνολογια oled με qled ειναι ημερα με την νυχτα.
Στην LG οταν επιλέξεις optical out αλλαξε το PCM σε Auto.
Και δεν το κρατάει την επόμενη φορά που θα το αλλάξεις. Επειδή παίζω blue tooth & optical το βαζω καθε φορα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.