Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Σκέφτομαι να αγοράσω την Sony af8 η χρήση της θα είναι κυρίως
1)gaming ξέρω ότι δεν είναι ιδανική λόγο του input lag αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα
2)Παιδικά για τον γιο μου
3)Ταινιες και σειρές Netflix και pc.
4)ποδόσφαιρο
Επειδή δεν έχω ιδέα για τον τρόπο που πρέπει να γίνεται η χρήση της τβ αν και αναφέρεις αρκετές λεπτομέρειες ποιο πάνω και κατάλαβα τι παίζει το μόνο που με φοβίζει είναι το burn in και η καθαρότητα από banding κυρίως του πάνελ. Να κάνω την κίνηση; αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος από μια Sony 50w705b
Επισης τι ρυθμό ανανέωσης έχουν οι oled;
Το κυριότερο όμως είναι το burn in αν και διάβασα ότι η Sony έχει μια προστασία που ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα για προστασία. Επίσης ο χώρος είναι σκοτεινός επόμενος θα παίζει με 35 45% φωτεινότητα.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, επειδή έχεις γνώση πάνω στο θέμα oled θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.Ολες οι oled τηλεορασεις πραγματοποιουν ενα compensation cycle οταν παιξουν για 3 ωρες. Τοτε, οταν την κλεισεις, θα πραγματοποιησει μονη της την επαναρυθμιση των πιξελς.
Τον χειροκινητο καθαρισμο θα τον χρησιμοποιεις αν π.χ. διαπιστωσεις οτι εχεις burn in που δεν φευγει με τον αυτοματο καθαρισμο.
Ο αυτοματος καθαρισμος διαρκει περιπου 8-10 λεπτα.
Αν ανοιξεις την τηλεοραση νωριτερα και δεν ολοκληρωθει, θα ξεκινησει την επομενη φορα που θα την κλεισεις.
Ο χειροκινητος καθαρισμος εκτελει αλλη λειτουργια πιο χρονοβορα που διαρκει περιπου μια ωρα.
Η μετακινηση εικονας ειναι μια εξτρα προστασια οπου ανα τακτα χρονικα διαστηματα μετακινει την εικονα 1-2 πιξελς κυκλικα.
Στις σειρες του 2018 υπαρχει και η ανιχνευση της στατικης εικονας (logo μπαρες κλπ) οπου υστερα απο 1-2 λεπτα, μειωνει κατα 20% τη φωτεινοτητα στη στατικη εικονα.
Υπαρχουν πολλες δικλειδες προστασιας για το burn in.
Αν την κλεινεις για ενα δεκαλεπτο οσο πιο κοντα στο τριωρο μπορεις, τοσο πιο δυσκολο ειναι να παθεις burn in.
Σκέφτομαι να αγοράσω την Sony af8 η χρήση της θα είναι κυρίως
1)gaming ξέρω ότι δεν είναι ιδανική λόγο του input lag αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα
2)Παιδικά για τον γιο μου
3)Ταινιες και σειρές Netflix και pc.
4)ποδόσφαιρο
Επειδή δεν έχω ιδέα για τον τρόπο που πρέπει να γίνεται η χρήση της τβ αν και αναφέρεις αρκετές λεπτομέρειες ποιο πάνω και κατάλαβα τι παίζει το μόνο που με φοβίζει είναι το burn in και η καθαρότητα από banding κυρίως του πάνελ. Να κάνω την κίνηση; αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος από μια Sony 50w705b
Επισης τι ρυθμό ανανέωσης έχουν οι oled;
Το κυριότερο όμως είναι το burn in αν και διάβασα ότι η Sony έχει μια προστασία που ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα για προστασία. Επίσης ο χώρος είναι σκοτεινός επόμενος θα παίζει με 35 45% φωτεινότητα.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk