LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν βλέπω ανταπόκριση :drummer:

Έχω ψηθεί πάντως να προχωρήσω στην αγορά.. μάλλον θα το κάνω σήμερα.
Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τι ακριβώς παίζει με την προέκταση εγγύησης και γιατί υπάρχουν τέτοιες διαφορές;;
το public δίνει δώρο (κοστίζει 55ευρω) τα 5 χρόνια εγγύηση στις τηλεοράσεις άνω των 1000ευρώ ενώ ο Κωτσόβολος την έχει στα 260 ευρώ (ζήτησα δώρο αλλά δεν..) -
απ ότι βλέπω προσφέρουν και οι 2 τα ίδια πράγματα
Και φυσικά σκέφτομαι να πάω public γιατί είναι 260ευρώ διαφορά..
Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιες διαφορές και αν θα έπρεπε να με ανησυχεί.

ευχαριστώ.

Δεν βλέπω ανταπόκριση :drummer:

Έχω ψηθεί πάντως να προχωρήσω στην αγορά.. μάλλον θα το κάνω σήμερα.
Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τι ακριβώς παίζει με την προέκταση εγγύησης και γιατί υπάρχουν τέτοιες διαφορές;;
το public δίνει δώρο (κοστίζει 55ευρω) τα 5 χρόνια εγγύηση στις τηλεοράσεις άνω των 1000ευρώ ενώ ο Κωτσόβολος την έχει στα 260 ευρώ (ζήτησα δώρο αλλά δεν..) -
απ ότι βλέπω προσφέρουν και οι 2 τα ίδια πράγματα
Και φυσικά σκέφτομαι να πάω public γιατί είναι 260ευρώ διαφορά..
Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιες διαφορές και αν θα έπρεπε να με ανησυχεί.

ευχαριστώ.
Λοιπόν από εγγυήσεις δε γνωρίζω αλλά είναι τηλεορασαρα. Από ότι λένε είναι η καλύτερη TV γιατί βγάζει ισάξια εικόνα αν όχι καλύτερη με πολύ ακριβότερες. Στο rtings την έχει στην κορυφή της βαθμολογίας με 8.9 και βάζει στο καινούριο μοντέλο c9 9.0 λόγω hdmi 2.1 που προς το παρόν δε βοηθάει πουθενά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προχθες εστειλα την C8 στην lg λογω του κολλημενου πιξελ δεν ξερω ακομα τι θα γινει

Την πήρα! Το unboxing όμως θα γίνει αύριο γιατί δεν πρόλαβα έπρεπε να πάω δουλειά! Ελπίζω να είναι ολα καλα εχω ενα άγχος μέχρι να τη δω να δουλεύει.
Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποια βαση για τον τοίχο δοκιμασμένη..;

Ευχαριστώ

Την πήρα! Το unboxing όμως θα γίνει αύριο γιατί δεν πρόλαβα έπρεπε να πάω δουλειά! Ελπίζω να είναι ολα καλα εχω ενα άγχος μέχρι να τη δω να δουλεύει.
Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποια βαση για τον τοίχο δοκιμασμένη..;

Ευχαριστώ
Καλοθεατη Και καλορίζικη! Δε γνωρίζω για βάση τοίχου γιατί την έβαλα τελικά στην βάση της. Και εγώ για τοίχο σκεφτόμουν αλλά τελικά μόλις είδα πόσο όμορφη είναι η βάση της άλλαξα γνώμη. Άσε που έτσι κρύβει όλα τα καλώδια και τους ενισχυτές που έχω.

Καλοθεατη Και καλορίζικη! Δε γνωρίζω για βάση τοίχου γιατί την έβαλα τελικά στην βάση της. Και εγώ για τοίχο σκεφτόμουν αλλά τελικά μόλις είδα πόσο όμορφη είναι η βάση της άλλαξα γνώμη. Άσε που έτσι κρύβει όλα τα καλώδια και τους ενισχυτές που έχω.

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ρε γαμωτο η βάση ειναι τέλεια! Κ γω στη βάση θα ήθελα να την αφήσω..
Αλλα έχω μωρό στο σπίτι ενός έτους κ δε λεει να το ρισκάρω, Οσο πιο μακριά τόσο πιο καλά..
Επίσης εχω το κεντρικό ηχείο απο κάτω στο επιπλο..

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ρε γαμωτο η βάση ειναι τέλεια! Κ γω στη βάση θα ήθελα να την αφήσω..
Αλλα έχω μωρό στο σπίτι ενός έτους κ δε λεει να το ρισκάρω, Οσο πιο μακριά τόσο πιο καλά..
Επίσης εχω το κεντρικό ηχείο απο κάτω στο επιπλο..
Και εγώ έχω μωρό 8 μηνών και σιγά σιγά θα αρχίσει να περπατάει. Για αυτό όπως βλέπεις στις φώτο την έχω δέσει στον τοίχο με γαντζακια. Μπορώ να σου πω λεπτομέρειες αν θέλεις. Επίσης θα βάλω το τραπεζάκι του σαλονιού ακριβώς μπροστά στην tv ώστε να να μην μπορεί να πλησιάσει εύκολα.
a50d996d5b0fbfe0f806b1a8ef640f2b.jpg
708ba318adf36102d14bd4f0cc8ad14b.jpg
7ce656884bd8b28258d598fca51548b4.jpg

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ έχω μωρό 8 μηνών και σιγά σιγά θα αρχίσει να περπατάει. Για αυτό όπως βλέπεις στις φώτο την έχω δέσει στον τοίχο με γαντζακια. Μπορώ να σου πω λεπτομέρειες αν θέλεις.

Αγαπητέ φίλε tryf3, εκεί που σκέφτομαι να τοποθετήσω τη δική μου tv είναι σχετικά κοντά με πόρτα και έλεγα πως θα μπορούσα κάπως να την "ασφαλίσω" με τον τοίχο πίσω.Έχω κι εγώ ένα ενδιασμό μήπως κάποιος αγκώνας από απροσεξία την χτυπήσει και δεν είναι να παίζει κανείς ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής της τηλεόρασης!

Απ´οτι φαίνεται έκανες τρελό "κολπάκι" ! Πως βρήκες υποδοχές? Αυτά τα γαντζάκια πως τα τοποθέτησες στην πλάτη της tv?Γιατί κανονικά δεν νομίζω να έχει υποδοχές.Θα μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες πως ακριβώς έφτιαξες αυτή την ασφάλιση με τα γαντζάκια και τι αγόρασες?
Αν ενδεχομένως δεν είναι άμεσα σχετικό με το παρόν νήμα,μήπως θα μπορούσες να μου έλεγες σε pm σχετικά?

Επίσης θα ρωτήσω κι ένα άλλο φίλο στο νήμα των "τοποθετήσεων" πως τοποθέτησε ταινία-led γύρω γύρω στην tv και έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό ambilight,παρόμοιο με αυτό που έχουν οι τηλεοράσεις της philips! Ίσως σε ενδιαφέρει κι εσένα αν είναι να σου μεταφέρω με τη σειρά μου εφόσον μάθω κι εγώ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Λοιπόν. Για όποιον ενδιαφέρεται να στερεωσει την tv στον τοίχο. Θα πάει σε ένα μαγαζί με βίδες και θα συζητήσει 2 βίδες γαντζακια M6 με μήκος σπειρώματος 1εκ. Αν δεν έχει σε αυτό το μήκος να ζητήσει να του τις κόψουν. Θα χρειαστεί επίσης μια γωνία μικρή για τον τοίχο το αντίστοιχο upat και την αντίστοιχη βίδα. Έπειτα θα γίνει τρύπα στον τοίχο με το αντίστοιχο τρυπάνι στο ίδιο ύψος που είναι οι δύο πάνω τρύπες(αυτές που είναι για κρέμασμα σε βάση τοίχου) στο πίσω μέρος της tv και και στο μέσο της απόστασής τους. Εγώ τοποθέτησα ένα καλώδιο με σύρμα μέσα που είναι πολύ ανθεκτικό μεταξύ της γωνίας και των γαντζων σχηματίζοντας ένα τρίγωνο. Να φροντίσετε να είναι λιγο τεντωμένες οι απέναντι πλευρές του τριγώνου. Έτσι η tv σας δεν πάει πουθενά με κατά λάθος σπρώξιμο ή και σεισμό.

Καλημέρα,

Εγω τελικά την εβαλα στον τοίχο όπως ήταν το αρχικό πλάνο.. Γιατί δεν με βόλευε ο χώρος για κατι διαφορετικό, εχω και τα ηχεία.

Μια χαρά έκατσε νομίζω το μόνο αρνητικό ειναι οτι δεν εχω πρόσβαση στα connections ουτε στα πίσω ουτε στο πλάι, αλλά έτσι κ αλλιώς ολα πανε μέσω του ενισχυτή.
Άλλη μια φορά θα χρειαστεί να την ξεκρεμασω μόνο για να βάλω μια προέκταση USB και να κατεβάσω τα καλώδια ολα μαζι απ το κέντρο γιατί τώρα ειναι το ρεύμα ξεμπαρκο στην μια πλευρά.

Η τηλεόραση με το λίγο που είδα χθες είναι πραγματικά απόλαυση.. Αλλα δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Θέλω τώρα να βρω settings κτλπ.
Εσεις χρησιμοποιείται τα έτοιμα προφίλ που έχει;;

afb11970f19941c521fed127852dc44e.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

τελικα μου εγινε αντικατασταση πανελ και οχι αλλαγη τηλεορασης πεμπτη παρασκευη θα την εχω

τελικα μου εγινε αντικατασταση πανελ και οχι αλλαγη τηλεορασης πεμπτη παρασκευη θα την εχω

Αντε με το καλο να ερθει. Βλεπω οι αλλαγες panel πάνε αερα και ανησυχώ :/

Αυτα τα αναλαμβάνει όλα το σερβις; μεταφορες απο το σπιτι σου κτλπ;
Εγω ζορίστηκα τόσο να βρω πως θα έρθει σπιτι με ασφάλεια που ουτε να το σκέφτομαι δε θέλω. χαχα.
και τωρα εχω μείνει με μια κουτα 160cm x 100 και δε ξερω που να την αποθηκεύσω :chinscratch: .. γιατί απ ότι μου είπαν αν χρειαστείς το σέρβις για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να έχεις κρατήσει και την κούτα! (δεν ξέρω αν ισχύει όντως)

Εγω ζορίστηκα τόσο να βρω πως θα έρθει σπιτι με ασφάλεια που ουτε να το σκέφτομαι δε θέλω. χαχα.
και τωρα εχω μείνει με μια κουτα 160cm x 100 και δε ξερω που να την αποθηκεύσω :chinscratch: .. γιατί απ ότι μου είπαν αν χρειαστείς το σέρβις για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να έχεις κρατήσει και την κούτα! (δεν ξέρω αν ισχύει όντως)
Και εγω εχω κρατήσει την κούτα σε 65αρα κιόλας..Αλλά από ότι θυμάμαι σε ένα φίλο που δεν είχε κουτί,τη συσκευασαν οι ίδιοι..

εγω ηλπιζα σε αλλαγη με C9 η τουλαχιστον σε πιστωτικο για να δωσω την διαφορα και να παω σε C9. εδω Κασοτιρα την περνει ο τεχννικος που εχει το service της lg και την φερνει ο ιδιος μαλιστα αυτος θα αλλαξει το πανελ. Αυτο για το κουτι ισχυει

Καλημέρα,

Εγω τελικά την εβαλα στον τοίχο όπως ήταν το αρχικό πλάνο.. Γιατί δεν με βόλευε ο χώρος για κατι διαφορετικό, εχω και τα ηχεία.

Μια χαρά έκατσε νομίζω το μόνο αρνητικό ειναι οτι δεν εχω πρόσβαση στα connections ουτε στα πίσω ουτε στο πλάι, αλλά έτσι κ αλλιώς ολα πανε μέσω του ενισχυτή.
Άλλη μια φορά θα χρειαστεί να την ξεκρεμασω μόνο για να βάλω μια προέκταση USB και να κατεβάσω τα καλώδια ολα μαζι απ το κέντρο γιατί τώρα ειναι το ρεύμα ξεμπαρκο στην μια πλευρά.

Η τηλεόραση με το λίγο που είδα χθες είναι πραγματικά απόλαυση.. Αλλα δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Θέλω τώρα να βρω settings κτλπ.
Εσεις χρησιμοποιείται τα έτοιμα προφίλ που έχει;;

afb11970f19941c521fed127852dc44e.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Μια χαρά σου έκατσε! Οι ρυθμίσεις είναι γούστο προσωπικό αλλά προς Θεού όχι τις default που έχει γιατί πας καρφί για burn in. Εγώ έχω τις ρυθμίσεις του rtings από εδώ https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8-oled/settings και σιγά σιγά τις αλλάζω και τις φέρνω στα δικα μου γούστα. Στο τηλεοπτικό έχω κρατήσει το default eco αλλά έχω βάλει το oled light στο 40 και το contrast στο 85. Σε dolby vision τις ρυθμίσεις του rtings με oled Light στο 40. Σε hdr ότι λέει το rtings αλλά το oled Light στο 56 και όχι στο 100 που προτείνει. Σε sdr περιεχόμενο (4κ, full HD κλπ) isf dark για σκοτεινό χώρο με oled Light στο 21 και για φωτεινό χώρο isf bright με oled Light στο 56. Επίσης επειδή κάτι στη κίνηση δε μου άρεσε έχω βάλει το dejudder στο 10 και το από πάνω στο 4. Τέλος τη ρύθμιση φωτεινότητας logo την έχω στο υψηλό καθώς πέρα από την προστασία που προσφέρει δε φαίνεται ότι αλλάζει κάτι στο μάτι μου.

Μια χαρά σου έκατσε! Οι ρυθμίσεις είναι γούστο προσωπικό αλλά προς Θεού όχι τις default που έχει γιατί πας καρφί για burn in. Εγώ έχω τις ρυθμίσεις του rtings από εδώ https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8-oled/settings και σιγά σιγά τις αλλάζω και τις φέρνω στα δικα μου γούστα. Στο τηλεοπτικό έχω κρατήσει το default eco αλλά έχω βάλει το oled light στο 40 και το contrast στο 85. Σε dolby vision τις ρυθμίσεις του rtings με oled Light στο 40. Σε hdr ότι λέει το rtings αλλά το oled Light στο 56 και όχι στο 100 που προτείνει. Σε sdr περιεχόμενο (4κ, full HD κλπ) isf dark για σκοτεινό χώρο με oled Light στο 21 και για φωτεινό χώρο isf bright με oled Light στο 56. Επίσης επειδή κάτι στη κίνηση δε μου άρεσε έχω βάλει το dejudder στο 10 και το από πάνω στο 4. Τέλος τη ρύθμιση φωτεινότητας logo την έχω στο υψηλό καθώς πέρα από την προστασία που προσφέρει δε φαίνεται ότι αλλάζει κάτι στο μάτι μου.

Ναι αυτο περιμενω κ εγω να βρω την ευκαρια να τη σεταρω λιγο πιο νορμαλ για καθημερινη χρηση..
Χθες εβαλα δοκιμαστικά ενα game στο ps4 να δω τι παιζει, μου πεταξε ενα μήνυμα για ενεργοποιηση του hdmi ultra HD deep colour πάτησα οκ και ξαφνικα άλλαξαν όλα, τα πήγε ολα τέρμα και είχε μια εικόνα απίστευτη φυσικά..

ειναι κρίμα που δεν μπορούμε να την δουλεύουμε έτσι άφοβα :p

Ναι αυτο περιμενω κ εγω να βρω την ευκαρια να τη σεταρω λιγο πιο νορμαλ για καθημερινη χρηση..
Χθες εβαλα δοκιμαστικά ενα game στο ps4 να δω τι παιζει, μου πεταξε ενα μήνυμα για ενεργοποιηση του hdmi ultra HD deep colour πάτησα οκ και ξαφνικα άλλαξαν όλα, τα πήγε ολα τέρμα και είχε μια εικόνα απίστευτη φυσικά..

ειναι κρίμα που δεν μπορούμε να την δουλεύουμε έτσι άφοβα :p
Άφοβα τη δουλεύεις κι έτσι. Το oled light στο 100 για μένα είναι υπερβολή. Όταν έβλεπα Dolby vision περιεχόμενο σε σκοτεινό δωμάτιο με το oled light στο 50 στραβωνόμουν στην κυριολεξία. Με το που το πήγα στο 40 μου φάνηκε καλύτερο αλλά και πάλι έχει αρκετή φωτεινότητα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το cc (ανανέωση Ρυθμού pixel) που γίνεται αυτόματα κάθε 4 ώρες συσσωρευμένης χρήσης.

Άφοβα τη δουλεύεις κι έτσι. Το oled light στο 100 για μένα είναι υπερβολή. Όταν έβλεπα Dolby vision περιεχόμενο σε σκοτεινό δωμάτιο με το oled light στο 50 στραβωνόμουν στην κυριολεξία. Με το που το πήγα στο 40 μου φάνηκε καλύτερο αλλά και πάλι έχει αρκετή φωτεινότητα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το cc (ανανέωση Ρυθμού pixel) που γίνεται αυτόματα κάθε 4 ώρες συσσωρευμένης χρήσης.

Ναι κι εγω τυφλωθηκα στο game. δεν γινεται να το κρατησεις ετσι κ να παιξεις για ωρα σε κουραζει πολυ.
όσο για το cc καλό ειναι δηλαδή ότι και να κάνεις να την κλείσεις αμα συμπληρώσει 4ωρο.. να κάνει τα δικά της για κανα 10λεπτο και συνεχίζεις ε..;

Ναι κι εγω τυφλωθηκα στο game. δεν γινεται να το κρατησεις ετσι κ να παιξεις για ωρα σε κουραζει πολυ.
όσο για το cc καλό ειναι δηλαδή ότι και να κάνεις να την κλείσεις αμα συμπληρώσει 4ωρο.. να κάνει τα δικά της για κανα 10λεπτο και συνεχίζεις ε..;
Μετά από 4 ώρες συσσωρευμένης χρήσης και όχι απαραίτητα συνεχόμενες και αφού κλείσει η τηλεόραση διενεργείται το cc που στο δικό μας μοντέλο διαρκεί 6 με 7 λεπτά. Εγώ έχω την τύχη να έχω συνδεδεμένο στο USB της έναν μετατροπέα ψηφιακού ήχου(DAC) που μου χρειάζεται και μπορώ να ελέγχω ποτέ γίνεται το cc. Όταν γίνεται το DAC μένει αναμμένο για 6 λεπτά και αφού σβήσει ακούγεται και το ρελε της τηλεόρασης. Έτσι ξέρω για πόσο να την έχω σβηστη και να μην περιμένω άδικα. Βασικά επειδή είναι δύσκολο και αγχωτικό να μέτρας 4 ώρες αθροιστικά, κάθε φορα που τελειώνω κάτι την κλείνω και ελέγχω τον DAC.

Μετά από 4 ώρες συσσωρευμένης χρήσης και όχι απαραίτητα συνεχόμενες και αφού κλείσει η τηλεόραση διενεργείται το cc που στο δικό μας μοντέλο διαρκεί 6 με 7 λεπτά. Εγώ έχω την τύχη να έχω συνδεδεμένο στο USB της έναν μετατροπέα ψηφιακού ήχου(DAC) που μου χρειάζεται και μπορώ να ελέγχω ποτέ γίνεται το cc. Όταν γίνεται το DAC μένει αναμμένο για 6 λεπτά και αφού σβήσει ακούγεται και το ρελε της τηλεόρασης. Έτσι ξέρω για πόσο να την έχω σβηστη και να μην περιμένω άδικα. Βασικά επειδή είναι δύσκολο και αγχωτικό να μέτρας 4 ώρες αθροιστικά, κάθε φορα που τελειώνω κάτι την κλείνω και ελέγχω τον DAC.

Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι συνδεδεμένο. Μπορείς να το τσεκάρεις και από την Optical θύρα η οποία παραμένει αναμένη για όσα λεπτά διαρκεί η διαδικασία, ή ακόμα και να βάλεις το αυτί σου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και να ακούσεις αμυδρά έναν ήχο. Επίσης δεν καταλαβαίνω προς τι το άγχος και το μέτρημα. Η τηλεόραση από μόνη της, όποτε συμπληρωθούν 4 ώρες συνεχόμενης ή και διακεκομμένης χρήσης, το πραγματοποιεί αυτόματα. Η μόνη περίπτωση να σταματήσει η διαδικασία είναι αν στη διάρκειά της την ξανα-ανάψεις (κάτι πρακτικά σπάνιο). Ακόμα και αυτό όμως να συμβεί δεν χάθηκε και ο κόσμος, θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο 4ωρο κύκλο...

Τέλος, το rtings αναφέρει γιατί το OLED Light setting σε HDR10 content πρέπει να είναι στο maximum: "This is recommended for HDR10 content, as it will permit the reproduction of the brightest highlights possible under HDR to create the 'Pop' normally seen with HDR content."