LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι συνδεδεμένο. Μπορείς να το τσεκάρεις και από την Optical θύρα η οποία παραμένει αναμένη για όσα λεπτά διαρκεί η διαδικασία, ή ακόμα και να βάλεις το αυτί σου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και να ακούσεις αμυδρά έναν ήχο. Επίσης δεν καταλαβαίνω προς τι το άγχος και το μέτρημα. Η τηλεόραση από μόνη της, όποτε συμπληρωθούν 4 ώρες συνεχόμενης ή και διακεκομμένης χρήσης, το πραγματοποιεί αυτόματα. Η μόνη περίπτωση να σταματήσει η διαδικασία είναι αν στη διάρκειά της την ξανα-ανάψεις (κάτι πρακτικά σπάνιο). Ακόμα και αυτό όμως να συμβεί δεν χάθηκε και ο κόσμος, θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο 4ωρο κύκλο...

Τέλος, το rtings αναφέρει γιατί το OLED Light setting σε HDR10 content πρέπει να είναι στο maximum: "This is recommended for HDR10 content, as it will permit the reproduction of the brightest highlights possible under HDR to create the 'Pop' normally seen with HDR content."
Πολλοί από εμάς την έχουμε τοίχο.Ειναι απλό να αντιληφθείς ότι πραγματοποιείται cc γιατι όταν την απενεργοποιείς δε ακούγεται το κλικ του του τροφοδοτικού.Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ακούγεται ο ήχος από αυτό.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα!

Θελω να ρωτήσω αν έχει συνδέσει κανείς την c8 με pc για ταινίες και browsing, και αν παρατήρησε καθόλου screen tearing (δεν με ενδιαφέρει το gaming).
Αυτή θα είναι και η μόνη χρήση της tv (άντε και κάνα netflix)
Έχω ένα παλιό pc που θα αναβαθμίσω μόλις βγουν οι κάρτες γρφικών με hdmi 2.1 αλλά επειδή το screen tearing ειναι πολύ ενοχλητικό σκέφτομαι μήπως περιμένω να πέσει η τιμή της C9
Υποθέτω το VRR θα κάνει δουλειά στις ταινίες και στο browsing σωστά;

Ευχαριστώ,

Για να απαλλαγείς απο το screen tearing θα πρεπει ολη η αλυσίδα να μπορει να ακολουθήσει τα fps. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για G-sync/freesync τότε δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μεγάλο ρόλο παίζει και το πισί(επεξεργαστής- κάρτα γραφικών). Δηλαδή τα τελευταία χρόνια που εχτισα ενα σχετικά δυνατό pc, ανεξάρτητα αν προβάλω σε οθόνη/προτζέκτορα/TV screen tearing δεν έχω παρατηρήσει σε συνθήκες browsing και video. Στα games βεβαια αλλάζει εντελώς το πράγμα.

Καλησπέρα!

Θελω να ρωτήσω αν έχει συνδέσει κανείς την c8 με pc για ταινίες και browsing, και αν παρατήρησε καθόλου screen tearing (δεν με ενδιαφέρει το gaming).
Αυτή θα είναι και η μόνη χρήση της tv (άντε και κάνα netflix)
Έχω ένα παλιό pc που θα αναβαθμίσω μόλις βγουν οι κάρτες γρφικών με hdmi 2.1 αλλά επειδή το screen tearing ειναι πολύ ενοχλητικό σκέφτομαι μήπως περιμένω να πέσει η τιμή της C9
Υποθέτω το VRR θα κάνει δουλειά στις ταινίες και στο browsing σωστά;

Ευχαριστώ,
Βασικά σύνδεση PC σε oled δε θα στο συνιστούσα. Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα γιατί παίζεις κορώνα γράμματα με το burn in.

Βασικά σύνδεση PC σε oled δε θα στο συνιστούσα. Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα γιατί παίζεις κορώνα γράμματα με το burn in.

Εγω το εκανα (Sony), ο χρονος θα δειξει. Εσβησα ολες τις συντομευσεις, εβαλα auto hide την μπαρα και αλλαζει το wallpaper αυτοματα καθε μερα. Ολα αυτα με low το peak luminance που εχουμε στις sony

απο περιεργια ξερουμε ποσο παει ενα πανελ γα την c8 σε 55?

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για το μη αυτόματο cc. Στο manual λέει ότι αν δεν ενεργοποιηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα θα ζητηθεί με μήνυμα να γίνει και πρέπει να το κάνουμε. Από την άλλη η Sony λέει μία φορά τον χρόνο ή αν παρατηρησουμε συγκράτηση εικόνας. Τι από όλα εσείς κάνετε; Μια φορά τον χρόνο ή περιμένετε μήνυμα;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για το μη αυτόματο cc. Στο manual λέει ότι αν δεν ενεργοποιηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα θα ζητηθεί με μήνυμα να γίνει και πρέπει να το κάνουμε. Από την άλλη η Sony λέει μία φορά τον χρόνο ή αν παρατηρησουμε συγκράτηση εικόνας. Τι από όλα εσείς κάνετε; Μια φορά τον χρόνο ή περιμένετε μήνυμα;

Το μη αυτοματο cc...ειναι και αυτο αυτοματο και πραγματοποιειται καθε 2000 ωρες.
Κραταει περισσοτερο χρονο σε διαρκεια για να ολοκληρωθει γιατι παιρνει μετρησεις σε καθε ενα pixel.

Να το κανεις με μη αυτοματο τροπο δεν χρειαζεται ΕΚΤΟΣ κι αν παρατηρησεις οτι απεκτησες καπου καποιο burn in.
(Eιδικα σε καποια κοκκινη/ματζεντα/γκρι καρτελα ως φοντο που γινεται ευκολοτερα αντιληπτο)
Σε αυτη την περιπτωση τρεχεις αμεσα αυτο το μεγαλο CC, ελπιζοντας να επιφερει διορθωση.
Μην το τρεχεις σποραδικα χωρις λογο (καλου κακου) γιατι ανεβαζει την ταση στο πανελ καθε φορα.
Αν το κανεις τακτικα ενδεχεται να γερασεις πιο γρηγορα το πανελ.

Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το μη αυτοματο cc...ειναι και αυτο αυτοματο και πραγματοποιειται καθε 2000 ωρες.
Κραταει περισσοτερο χρονο σε διαρκεια για να ολοκληρωθει γιατι παιρνει μετρησεις σε καθε ενα pixel.

Να το κανεις με μη αυτοματο τροπο δεν χρειαζεται ΕΚΤΟΣ κι αν παρατηρησεις οτι απεκτησες καπου καποιο burn in.
(Eιδικα σε καποια κοκκινη/ματζεντα/γκρι καρτελα ως φοντο που γινεται ευκολοτερα αντιληπτο)
Σε αυτη την περιπτωση τρεχεις αμεσα αυτο το μεγαλο CC, ελπιζοντας να επιφερει διορθωση.
Μην το τρεχεις σποραδικα χωρις λογο (καλου κακου) γιατι ανεβαζει την ταση στο πανελ καθε φορα.
Αν το κανεις τακτικα ενδεχεται να γερασεις πιο γρηγορα το πανελ.
OK! Σε ευχαριστώ οπότε αναμένω για μήνυμα αν και όποτε βγει ή αν χτυπά ξύλο δω burn in.

Καλημέρα,

έχει συμβεί σε κάποιον, ξαφνικά να κλείσει από μόνη της η τηλεόραση ? Μου το έχει κάνει κανά 5αρι φορές τις τελευταίες 15 μέρες περίπου. Αν δεν κάνω λάθος έχω παρατηρήσει να συμβαίνει μόνο στο native Netflix app κατά τη διάρκεια προβολής. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ??? Το περίεργο μάλιστα είναι ότι στο καπάκι την ξανανοίγω και ανοίγει πολύ πιο γρήγορα (ίσως βέβαια να ναι κι η ιδέα μου αυτό).

Απενεργοποίησε το HDMI/ARC. Αν έχεις συνδεδεμένο πάνω στο ARC Nvidia Shield ή ραδιοενισχυτή στέλνει εντολή να σβήσει η τηλεόραση.

www.reddit.com/r/OLED/comments/a6o840/my_new_c8_keeps_turning_itself_off/

www.reddit.com/r/OLED/comments/7368xz/lg_b7a_randomly_shutting_off/

Thanx. θα το δοκιμάσω αν και το βλέπω χλωμό. Επάνω έχω μία ηχόμπαρα η οποία λειτουργεί εκείνη τη στιγμή, οπότε σίγουρα δε στέλνει off command, κι επίσης ένα Wind Vision το οποίο είναι απενεργοποιημένο εκείνες τις φορές που συμβαίνει. Επίσης, εφόσον το κάνει μία φορά, μετά δε το ξανακάνει. Δλδ πρέπει να περάσει κάποιο power cycle μέχρι να το ξανακάνει. Εκτός αν συμβαίνει κάτι με το ρεύμα, παρότι είναι σε πολύπριζο με σταθεροποιητή. Αλλά αρχικά θα δοκιμάσω το CEC (βέβαια αν συμβαίνει αυτό τότε τρώω πακέτο γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιώ 3 χειριστήρια και δεν έχω καμία όρεξη σε τέτοια περίπτωση να χρησιμοποιήσω πάλι το Harmony μου)...

Έλεγξα την TV για banding με κάτι patterns που βρήκα στο YouTube και στο 5% φαίνονται αχνά 2 κάθετες λωρίδες. Στο 10% ακόμη πιο αχνά και όσο ανεβαίνει το ποσοστό εξαφανίζονται. Στο 30% δε φαίνονται σχεδόν καθόλου. Είναι normal αυτό για την lg c8 65; Σε συνθήκες προβολής δε φαίνεται κάτι αλλά μόνο στα patterns. Βελτιώνεται με τον καιρό ή μένει το ίδιο;

Βάλε να δεις ποδόσφαιρο. Αν δεν δεις banding μην ξαναασχοληθείς. Αυτά τα patterns αντί για καλό έχουν κάνει κακό γιατί αγχώνουν χωρίς λόγο τον αγοραστή.

Έλεγξα την TV για banding με κάτι patterns που βρήκα στο YouTube και στο 5% φαίνονται αχνά 2 κάθετες λωρίδες. Στο 10% ακόμη πιο αχνά και όσο ανεβαίνει το ποσοστό εξαφανίζονται. Στο 30% δε φαίνονται σχεδόν καθόλου. Είναι normal αυτό για την lg c8 65; Σε συνθήκες προβολής δε φαίνεται κάτι αλλά μόνο στα patterns. Βελτιώνεται με τον καιρό ή μένει το ίδιο;

Εγω την εχω αρκετο και καιρο με μια καθετη λωριδα δεξια αλλα δεν διορθωνεται. Κι εμενα ακριβως το ιδιο. Στο 5% γκρι φαινεται και οσο ανεβαινει μεχρι το 30% εξαφανιζεται. Δεν φαινεται σε μπαλα αλλα μονο σε σκοτεινες σκηνες με κινηση δεξια αριστερα της καμερας σε σειρες/ταινιες με μονοχρωμη αποχρωση στα πλανα. Πχ στα τρομου/θριλερ που εχει αρκετα σκοτεινα κινουμενα πλανα φαινεται συχνα. Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Εγω αλλαξα την B7 γιαυτο και μου εδωσαν C8 και παλι τα ιδια. Δεν με ενοχλει σχεδον καθολου πλεον...Βαρεθηκα να ασχολουμαι συνεχεια για κατι που φαινεται στο 5% των προβολων μου...

Μπορούμε κάπου να δούμε τις ώρες λειτουργίας που έχει γράψει η tv κ τα cc που έχουν γίνει;
έψαχνα για πληροφορίες για service menu αλλα δεν έβγαλα άκρη.

Μπορούμε κάπου να δούμε τις ώρες λειτουργίας που έχει γράψει η tv κ τα cc που έχουν γίνει;
έψαχνα για πληροφορίες για service menu αλλα δεν έβγαλα άκρη.
Αν έχεις κινητό με υπέρυθρες γίνεται με την εφαρμογή anymote από ότι λένε. Σε εμένα πάντως σε ένα κινέζικο leccο που έχω δεν τρέχει σωστά .

Μπορείς να πάρεις το ειδικό remote control της LG που μπαίνει στο service menu https://www.amazon.com/MKJ39170828-Replacement-Service-Remote-Control/dp/B075M91STG

ή ένα αντίγραφό του όπως το https://www.amazon.de/Superior-Ersatz-Fernbedienung-für-105-201M/dp/B00G1JTX5C/

Επίσης με Logitech Harmony

Αλλιώς με την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4 αλλά χρειάζεται κινητό με IR Blaster

Διάβασε περισσότερα εδώ https://avclub.gr/forum/showthread....Σχόλια?p=1058252362&viewfull=1#post1058252362

ok!

η γυναίκα μου έχει ενα LG G4, έχει υπέρυθρες. θα το δοκιμάσω.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ok!

η γυναίκα μου έχει ενα LG G4, έχει υπέρυθρες. θα το δοκιμάσω.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)
Με LG G4 δοκιμασα κι εγω στη δικη μου. Με την εφαρμογη AnyMote

Οταν τρεξεις την εφαρμογη θα σου εμφανισει το παρακατω.
Εσυ θα πατησεις το IN-START.

Θα δεις τις ωρες στην tv και υστερα απλα θα πατησεις exit απο το τηλεκοντρολ της tv για να βγεις απο το σερβις μενου.

Υ.Γ.
Η εφαρμογη anymote ειναι λιγο σπαστικη και δημιουργει ενα widget στο μενου κουρτινα του κινητου.
Για να την κλεισεις εντελως, ια πας στο μενου εφαρμογων στο κινητο και θα την βρεις να την κανεις force closed.

3141ce081afa76151eb4cbdcc9e7e703.jpg