LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

elessar86 τιμή που την πείρες ??
Απο Public την πήρα είχαν μείνει κάτι τελευταία κομμάτια στην 65αρα (σφραγισμένα εννοείται) και μου την άφησαν 2179 απο 2300 και δώρο 5 χρόνια εγγύηση. Εντωμεταξύ εκεί που ήταν σε απόθεμα σε 3 μέρες εξαφανίστηκε στα μπαμ.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μας το ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο η lg με την υποστήριξη freesync.Το έδωσε μόνο στο νέο μοντέλο και δε θα το δώσει στα μοντέλα του 19.Παιρνεις premium προϊόν και δε σου δίνει κάτι βασικότατο.

Παιδιά ξέρει κανείς εάν υπάρχει καμια c9 του κουτιού 55αρα διαθεσιμη σε μεγάλο κατάστημα; δεν βρίσκω τίποτα

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Συνδέοντας εξωτερικό σκληρό δίσκο στη USB θύρα (έχω δει άπειρο υλικό έτσι ως τώρα), ενώ η τηλεόραση τον βλέπει και μου βγάζει το κλασσικό pop up για βίντεο / μουσική / φωτογραφίες, όταν επιλέγω να ανοίξει ο σκληρός με πετάει σε μαύρη οθόνη. Δοκίμασα το ίδιο και με ολοκαίνουριο εξωτερικό σκληρό και έγινε πάλι το ίδιο. Καμιά ιδέα;

Το κλασσικό την βγάζεις από την πρίζα θέλει το χρόνο της να ξεκουραστεί λίγο , αν δεν φτιάξει άλλαξε το καλώδιο USB με καινούργιο.

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κλασσικό την βγάζεις από την πρίζα θέλει το χρόνο της να ξεκουραστεί λίγο , αν δεν φτιάξει άλλαξε το καλώδιο USB με καινούργιο.

Δεν έχω καταλάβει, για γριά μιλάμε ή για τηλεόραση :operator:

Re: Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχω καταλάβει, για γριά μιλάμε ή για τηλεόραση :operator:

LG η αλλιως Last Grandmom needs restart or factory reset :behead:

Sorry Lost ήθελα να γράψω το κινητό φταίει..... Τι έγινε λύθηκε το πρόβλημα ?

Sorry Lost ήθελα να γράψω το κινητό φταίει..... Τι έγινε λύθηκε το πρόβλημα ?

Ήμουν εκτός τώρα θα το δοκιμάσω. Όταν λέμε εκτός ρεύματος, 1-2 λεπτά φαντάζομαι

Τέλεια συνήθως βγάζεις την πρίζα η αλλάζεις καλώδιο με τα USB καμία φορά δεν σηκώνει τα ρεύματα η θύρα όπου χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό.

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά. Για gaming με ps4 pro τι settings χρησιμοποιείτε;

Re: Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά. Για gaming με ps4 pro τι settings χρησιμοποιείτε;

Αλλάζει αυτόματα σε game mode μόλις το συνδέσεις οπότε ουσιαστικά δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, εκτός αν θέλεις να παίξεις με τα χρώματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

MH μπεις διοτι ετσι διακινδυνευεις την εγγυηση σου...

Δηλαδη κραταει μνημη η τηλεοραση καθε φορα που θα μπεις στο secret menu με το service τηλεκοντρολ ? για να δεις ωρες λειτουργιας και CC , χωρις να κανεις οποιαδηποτε παραμετροποιηση και αποθηκευση .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδη κραταει μνημη η τηλεοραση καθε φορα που θα μπεις στο secret menu με το service τηλεκοντρολ ? για να δεις ωρες λειτουργιας και CC , χωρις να κανεις οποιαδηποτε παραμετροποιηση και αποθηκευση .

Όχι βέβαια...

Για όσους έχουν Harmony φτιάξτε ένα Sequence με αυτά τα βήματα, για να μπαίνετε στο service πιο εύκολα/γρήγορα:

1. In-Start
2. Delay 1s
3. 0
4. 4
5. 1
6. 3