LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μακάρι φίλε μου να δικαιωθούν οι προσδοκίες μου ,καθώς είναι η πρώτη μου oled.
Παραθέτω link από το τραπεζάκι το οποίο είναι ατσαλένιο αλλά το ράφι είναι λεπτό..

https://www.ikea.gr/domatia/kathist...leorasis/epipla-tv/vittsjo-epiplo-tv/70303428

Θελει πιο κοντο επιπλο σιγουρα. Με ενα μετρο πλατος θα ειναι ψηλα και θα προεξέχει η 65'' πχ https://www.ikea.gr/domatia/kathist...-tileorasis/epipla-tv/lack-epiplo-tv/20105341

Μακάρι φίλε μου να δικαιωθούν οι προσδοκίες μου ,καθώς είναι η πρώτη μου oled.
Παραθέτω link από το τραπεζάκι το οποίο είναι ατσαλένιο αλλά το ράφι είναι λεπτό..

https://www.ikea.gr/domatia/kathist...leorasis/epipla-tv/vittsjo-epiplo-tv/70303428
Όχι δεν κάνει σίγουρα πολύ λιλιπούτειο. Λογικά η βέργα είναι κούφια. Και δεν έχει καλή στήριξη όταν κουνιέται δεξιά αριστερά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πειράζει αν η τηλεόραση εξέχει του Σταντ?Το δικό μου που έχει πλάτος 1 μέτρο είναι μικρότερο από την 55 άρα μου αλλά είναι σταθερό.Ετσι όπως είμαι τώρα σαν διάφορα θα είναι ότι η C9 θα ξεφύγει από την κάθε πλευρά 10 πόντους,σύνολο 20.
Το βάρος με ανησυχεί εμενα..Εσείς σε τοίχο την έχετε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πειράζει αν η τηλεόραση εξέχει του Σταντ?Το δικό μου που έχει πλάτος 1 μέτρο είναι μικρότερο από την 55 άρα μου αλλά είναι σταθερό.Ετσι όπως είμαι τώρα σαν διάφορα θα είναι ότι η C9 θα ξεφύγει από την κάθε πλευρά 10 πόντους,σύνολο 20.
Το βάρος με ανησυχεί εμενα..Εσείς σε τοίχο την έχετε?

Οχι δεν πειραζει αλλα δεν θα ειναι ωραιο. Σκεψου οτι θα ειναι και διαγωνια μεγαλυτερη γι αυτο τα επιπλα ειναι κοντα για τις μεγαλες. Οχι 20εκ, 45εκ θα εξεχει.

Όχι δεν πειράζει αν εξέχει δεξιά αριστερά, αρκεί όλη η βάση να πατάει καλά και να αντέχει το βάρος της το έπιπλο.
Η δική μου πατάει σε έπιπλο το οποίο είναι βαρύ περίπου 100κιλα με ροδάκια μήκους 2 μέτρων ύψους 60εκ και πλάτος 50εκ.

Επίσης σκεφτομαι να βάλω μια επιφανεια εκεί που πατάει η βάση για να πάρει ύψος καθώς δεν μπορώ να έχω την soundbar μπροστά της καθώς έχει πολύ χαμηλό frame

Αν την παίρνει την επιπλέον βάση και δεν έχει σίγουρα πρόβλημα να γλυστρίσει το οτιδήποτε, κυρίως η τηλεόραση, κάνε το.

Από την στιγμή που το έπιπλο θα είναι από μέταλλο, δεν έχεις πρόβλημα να μην αντέχει (ο σκελετός).
Το αν εξέχει στα πλαϊνά, είναι θέμα γούστου αν ενοχλεί ή όχι.
Αυτό που θέλει προσοχή, είναι το τι υλικό θα έχει στο πάνω ράφι που θα πατάει η τηλεόραση και αν υπάρχει πιθανότητα να λυγίσει.
Το ίδιο και αν έχει ροδάκια. Μπορεί όλο το έπιπλο να την αντέξει, αλλά όχι τα ροδάκια.

Πρόσεξε όμως, με επιπλέον δική σου βάση, αυξάνεις και το συνολικό βάρος του επίπλου.

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά.Ειναι ατσαλένιος ο σκελετός αλλά το ραφι δεν ειναι και επίσης δεν είναι πολύ χοντρό.Εχει μέγιστο βάρος 40 κιλά και τα ξεπερνάω για λιγο.
Ελπίζω να μου πάνε όλα καλά.Να τοποθετηθεί με το καλό και να σας πω εντυπωσεις

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

https://www.ikea.gr/domatia/kathist...leorasis/epipla-tv/gettorp-epiplo-tv/60266756

Αυτό αν σου αρέσει σηκώνει έως 50κιλα

αυτό μοιάζει πιο σίγουρη λύση για τον φίλο μας και πιστεύω πως αν βλέπει από σχετικά μακρυά (3 μέτρα και άνω) τότε τα 50εκ. ύψος είναι μονόδρομος, δεν θέλει πιο χαμηλό έπιπλο.

Παιδες πουλησα την 65C8 και αγορασα καπακι την 65C9! Την περιμενω μεχρι δευτερα ερχεται σπιτι. Την πηρα με 5ετη εγγυηση μου την εδωσαν 150 προσφορα. Απο κωτσοβολο

Καλορίζικη! :music-smiley-006:
Περιμένουμε εντυπώσεις για τα + αλλά και τα - , αλλά και σύγκριση μεταξύ των δύο. :popcorn:

Καλησπέρα την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω και εγω!Το panel lottery από τι εξαρτάται και πως διαπιστώνεις ότι ήσουν άτυχος η τυχερός?
Άντε να τις χαρούμε!

Καλησπέρα την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω και εγω!Το panel lottery από τι εξαρτάται και πως διαπιστώνεις ότι ήσουν άτυχος η τυχερός?
Άντε να τις χαρούμε!

Αρχικα απο το αν εχεις καμμενα πιξελς απο την αρχη και αν εχεις καθετες γραμμες που φαινονται η οχι, κυριως στις γκρι και σκοτεινες ληψεις. Τρεχεις αν θελεις τα πατερνακια και τσεκαρεις. Εγω το κανω παντα και αν εχει κατι τους παιρνω πρωτη μερα τηλεφωνο και ζηταω αλλαγη ή σέρβις...

Αυτο με τα καμμένα pixel ,το διαβαζα και σε ένα ξένο forum.Αρχικα εάν έχεις είναι γκαντεμια και ζητάς αλλαγή ,οκ το καταλαβαίνω αλλά μετά μπαίνεις σε μόνιμο ocd τρυπακι να τσεκαρεις μήπως κάηκε κάποιο.
Σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής της τηλεόρασης δεν ειναι πιθανόν να κάνει pixel,άνευ ευθύνης χρήστη?
Δηλαδή αν καεί στο δίμηνο πάλι τρέχεις με εγγυήσεις?
Οι γραμμές που αναφέρεις έχουν να κάνουν με το uniformity των χρωμάτων?Αυτά δεν στρώνουν με CC?

Οι γραμμές που αναφέρεις έχουν να κάνουν με το uniformity των χρωμάτων?Αυτά δεν στρώνουν με CC?

Ναι στρώνουν, στο 5% Gray scale έχω κάθετες γραμμές περίπου τρεις,
μετά από ένα μήνα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Re: Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο με τα καμμένα pixel ,το διαβαζα και σε ένα ξένο forum.Αρχικα εάν έχεις είναι γκαντεμια και ζητάς αλλαγή ,οκ το καταλαβαίνω αλλά μετά μπαίνεις σε μόνιμο ocd τρυπακι να τσεκαρεις μήπως κάηκε κάποιο.
Σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής της τηλεόρασης δεν ειναι πιθανόν να κάνει pixel,άνευ ευθύνης χρήστη?
Δηλαδή αν καεί στο δίμηνο πάλι τρέχεις με εγγυήσεις?

Οχι ειναι το λεγομενο vertical banding