Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Κάηκε ένα πιξελάκι στη μέση και μόνο εγώ το βλέπω φυσικά!
Νομίζω ένα πίξελ δεν καλύπτει η LG σωστά; Θα ανατρέξω στην 5ετή επέκταση Mediamarkt να δώ τι παίζει...
Πόσες ώρες "πτήσης" έχω γραψει ?
Καλησπέρα σας.
Την έχω παραγγείλει την τηλεόραση εχθες, αύριο λογικά θα την παραλάβω. Εχω διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα.
Ηταν να πάρω μια samsung Q80 που ειχε προσφορά γνωστό πολυκατάστημα, άλλα δεν την πρόλαβα την προσφορά. Aπο προτροπή του αδερφού μου κατεληξα στην c9!
Τυχερός ήσουν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλες θεασεις!
Και λιγο προσοχη στην χρηση του πανελ, ειναι κριμα μετα απο καιρο να αρπαξεις αποτυπωματα λογο κακης χρησης.
Καλησπερα σας..εχοντας διαβασει κ δει αρκετα βιντεακια για την C9 εχω μια απορια..Βλεπωντας εδω στο ιντερνετ σε καποιες σκοτεινες σκηνες (ειτε παιχνιδια ειτε ταινιες,ενιοτε και σε αντιπαραβολη με qled) το πλανο της OLED (B8 πχ που βλεπω σε ενα βιντακι) ειναι μαυρη μαυριλα πλακωσε (black crush) σε σημειο να μη διακρινεται σχεδον η πληροφορια κ οι διαβαθμισεις του μαυρου,και ενδεχωμενως να με κουραζει οπως το αντιλαμβανομαι αν τελικα την αγορασω.
Διορθωνεται αυτο σε περιπτωση που επιθυμω πιο "φωτεινο" μαυρο χωρις τυχον ασχημες επιπτωσεις στο πανελ?
Αντιλαμβανομαι οτι μπορει να παιζουν ρολο συνθηκες ληψης review καμερας κλπ,αλλα το εχω δει σε αρκετα βιντεο.
Ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.