LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βλέπω κάτι, γράφω κάτι άλλο.
Βλέπω Masterchef που θέλει η καλή μου αλλά έχω και σε PIP το ποδόσφαιρο για να μπορώ ν’ αλλάξω μεταξύ τους στις φάσεις.
Να πω και άλλα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ειναι πολυ χρησιμο η αποψη μου. Η LG το βγαζει στα ακριβα μοντελα. Η Samsung το εχει σε ολες τις Qled της. Δεν το λες και "αχρηστη εφαρμογη".

Καλησπέρα σε όλους.Θελω να βελτιώσω τις συνθήκες που βλέπω σε σκοτεινό δωμάτιο καθώς έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω σαν μοναδικη πηγή φωτός ,το πάνελ μου φαίνεται κάπως κουραστικό παρόλο που βλέπω σε isf dark με 60 oled light.
Σκεφτόμουν να βάλω led ταινία γύρω γύρω.Αυτο που με προβληματίζει είναι ο φόβος μην ζεσταίνεται το πολύ λεπτό πανελακι της C9 από πίσω.
Η τβ μου είναι σε τοίχο και έλεγα να δώσω φως με έναν πιο gadget τρόπο από το να αγοράσω ένα μικρό φωτιστικό.
Εσείς έχετε καμία ιδέα?
Επίσης έχετε ένα προϊόν να μου προτείνετε για καθαρισμό οθόνης?
Φαίνεται ευαίσθητη σαν βούτυρο..

σε σκοτεινο δωματιο το 60αρι που εχεις ειναι παρα πολυ..!!
θα κατεβεις κοντα στο 40 και θα εισαι μια χαρα.
πανακι μικροινων ισα ισα νωπο.
περασμα και μετα με την στεγνη του πλευρα ενα στεγνωμα για να μην σου αφησει σταμπες.

σε σκοτεινο δωματιο το 60αρι που εχεις ειναι παρα πολυ..!!
θα κατεβεις κοντα στο 40 και θα εισαι μια χαρα.
πανακι μικροινων ισα ισα νωπο.
περασμα και μετα με την στεγνη του πλευρα ενα στεγνωμα για να μην σου αφησει σταμπες.

Προτείνεις δηλαδή να μην ασχοληθώ με ambient light και να βλέπω σε σκοτεινό δωμάτιο,κατεβάζοντας το oled light.
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προτείνεις δηλαδή να μην ασχοληθώ με ambient light και να βλέπω σε σκοτεινό δωμάτιο,κατεβάζοντας το oled light.
Ευχαριστώ

αλλο το ενα αλλο το αλλο.
καλο ειναι γιατι οντως βοηθαει,αλλα περισσοτερο για εφε ειναι.
εαν εχεις τοσο πολυ το oled light,λογικο ειναι σε σκοτεινο δωματιο με τοσα nits να στραβωνεσαι.

Σε αυτο που αναφερεται ο George7Byron, η λυση ειναι? Philips oled 854. Φοραει πανελ της C9 και εχει το υπεροχο Ambilight. Περιμενω να κατεβει η τιμη της, ή να βγει σε προσφορα λογω της ελευσης των νεων μοντελων, για να την "τσιμπησω". Σορυ για το off topic.

Πραγματικά απορώ με το επιχείρημα των qled που δίνουν τόσα παραπάνω nits και εμείς με τις oled ,έχουμε σκοτεινές τηλεορασεις.
Με γυαλιά ηλίου βλέπουν?
Μια ακόμα απορία..Καμια φορά η C9 κάνει HDMI handshakes με την ηχομπαρα (Yamaha Yas 207).
Πρόκειται για κάποια ασυμβατότητα που λύνεται η μόνιμο σκάλωμα που πρέπει να το συνηθίσω?
Η συχνότητα του είναι ένα διπλό στιγμιαίο σβήσιμο της οθόνης και άνοιγμα πάλι,σε περίπου 4-5 ώρες λειτουργίας

καλησπέρα.
Διάβασα εδώ στη νήμα οτι έχει βγει αναβάθμιση, κατι το οποιο το είδα και στην σελίδα υποστήριξης της LG.
Στην τηλεόραση που κάνω αναζήτηση για νεο firmware δεν βγάζει κάτι.
Να το περάσω χειροκίνητα ή να περιμένω καλύτερα πότε θα δει το νέο firmware η τηλεόραση;
ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα.
Διάβασα εδώ στη νήμα οτι έχει βγει αναβάθμιση, κατι το οποιο το είδα και στην σελίδα υποστήριξης της LG.
Στην τηλεόραση που κάνω αναζήτηση για νεο firmware δεν βγάζει κάτι.
Να το περάσω χειροκίνητα ή να περιμένω καλύτερα πότε θα δει το νέο firmware η τηλεόραση;
ευχαριστώ!

Μπορείς να περιμένεις και θα έρθει σε λίγο και στην τηλεόραση απευθείας μέσο ΟΤΑ.

Ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει/βελτιώνει;

04.80.03

Changelog για τα μέχρι τώρα updates:
[03.50.31]
1. Picture Quality Update.

[03.60.02]
1. Available Amazon Alexa service.
(need to download "Amazon Alexa" app from LG Contents Store)
2. Improving Youtube voice service
3. Adding sound bar to Home dashboard
4. Fixed minor bugs.

[03.60.04]
1. Fixed minor bugs

[03.60.19]
1. Apple AirPlay 2 & HomeKit service

[04.70.05]
1. 19Y B&O TV(V300) SW development (C9, E9 Only)
2. TV Voice assistant using mobile LG TV plus App
3. Adding Voice assistant feature in Netflix
4. Enhancement to Amazon Alexa service
5. Enhancement to Home Dashboard

[04.70.12]
1. Featuring NVIDIA G-SYNC Compatible (North America region only)

[04.71.05]
1. Featuring NVIDIA G-Sync Compatible (C9, E9 Only)

[04.71.25]
1. fix CP(Youtube or Netflix, etc.) missing after s/w Update
2. fix audio mute after s/w Update

[04.80.03]
1. Apple AirPlay improvements

H τηλεόραση έχει κάποιο ενσωματωμένο app που να μπορεί να παίξει 4k blu-ray rip?

Αν οχι, αυτό πρέπει αναγκαστικά να παιχτεί από κάποιο εξωτερικό blu-ray ή media player;

H τηλεόραση έχει κάποιο ενσωματωμένο app που να μπορεί να παίξει 4k blu-ray rip?

Αν οχι, αυτό πρέπει αναγκαστικά να παιχτεί από κάποιο εξωτερικό blu-ray ή media player;
ακριβως αυτο.
παιζει τα παντα εκτος απο blue ray iso και blue ray folder.

ακριβως αυτο.
παιζει τα παντα εκτος απο blue ray iso και blue ray folder.

Ευχαριστώ!

Έχεις υπόψη σου κάποιο καλό media player που να ταιριάζει με την συγκεκριμένη τηλεόραση;