LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Oποιαδήποτε βοήθεια παιδιά είναι ευπρόσδεκτη. Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα

Αν τύχει και σου πουν οτιδήποτε μπορείς ούτως η άλλως να την επιστρέψεις σαν υπαναχώρηση αγοράς, αρκεί να έχεις την αρχική συσκευασία.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσες ώρες λειτούργησε από το service menu, επίσης πόσο στην άφησαν σαν εκθεσιακό κομμάτι;

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τρέξε και ένα manual pixel refresher, μπορεί και να διορθώσει το burn in. Δεν χάνεις τίποτε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Costas Peraia4 Εάν εννοείς την 854, οι βασικές ελλείψεις σε σχέση με την c9 είναι το hdmi 2.1 και το earc και διαφορετικός τρόπος αντιμετώισης του burn in.Ίδιο πάνελ συν ampight συν hdr10+ συν καλύτερο (νομίζω) επεξεργαστή η Philips

Εκανα αλλα τζιφος. Παντως σε κανονικη ροη δε φαινεται καθολου το burn in. Μονο οταν ειναι κοκκινο ολο το πανελ φαινεται κι αυτο αρκετα αχνα. Σε περιπτωση που δεν καταφερω να την αλλαξω και την κρατησω, υπαρχει περιπτωση να μεγαλωσει το burn in;

Πως μπαινω στο service menu απο το magic remote; Απο 1800 μου την αφησαν 1400

Re: Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκανα αλλα τζιφος. Παντως σε κανονικη ροη δε φαινεται καθολου το burn in. Μονο οταν ειναι κοκκινο ολο το πανελ φαινεται κι αυτο αρκετα αχνα. Σε περιπτωση που δεν καταφερω να την αλλαξω και την κρατησω, υπαρχει περιπτωση να μεγαλωσει το burn in;

Κατά πάσα πιθανότητα το burn in που υπάρχει θα "απλωθεί" και σε άλλα σημεία.
Είχα κι εγώ την Ε6 εκθεσιακή και στην αρχή είχα πολύ μικρές σκιές, αλλά σε μικρό σχετικά διάστημα είχε γίνει της μουτζούρας το κάγκελο... οκ, δεν ήμουν και ιδιαίτερα προσεκτικός, δεν ξέρω αν εσύ τηρείς τα προβλεπόμενα. Την είχα συνολικά 1μιση χρόνο και μου την άλλαξε η LG με την C9, την οποία τη φυλάω σκοπιά κανονικά :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το burn in δέν μεγαλώνει απο μόνο του. Πρέπει να έχεις στατική εικόνα γιά ώρες συνέχεια (πχ στο κατάστημα στην περίπτωση σου). Η δική μου έχει 750 ώρες και είναι σαν καινούργια. Για να δεις ώρες πρέπει να έχεις service remote. https://www.aliexpress.com/item/330...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Θα πάρει κάνα μήνα για να το λάβεις αν παραγγείλεις
Δέν ξέρω τις τιμές τώρα για να κρίνω άν είναι ευκαιρεία.

Θα περασω απο ενα αλλο καταστημα της αλυσιδας στο οποιο συμφωνα με το σαιτ υπαρχει διαθεσιμη. Αν ομως ειναι η εκθεσιακη, και την κανω ενα τεστ απο το youtube και δεν εχει προβλημα να την παρω;

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα περασω απο ενα αλλο καταστημα της αλυσιδας στο οποιο συμφωνα με το σαιτ υπαρχει διαθεσιμη. Αν ομως ειναι η εκθεσιακη, και την κανω ενα τεστ απο το youtube και δεν εχει προβλημα να την παρω;

Γενικά oled που τις έχουν στην έκθεση και παίζουν να τις αποφεύγεις, γιατί παίζουν τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα για κάθε μέρα εκτός Κυριακής και για πολύ καιρό. Και το τεστ να κάνεις που λες μπορεί να σου ξεφύγει κάτι με τον πωλητή δίπλα και τον φωτισμό που θα έχει. Και εγώ είχα πάρει πριν ενάμιση χρόνο την LG c8 65 στα 1600 από γνωστό stock αλλά πέρα απο τα τεστ που της έκανα με usb stick που είχα μαζι μου, η tv δεν έπαιζε στην έκθεση αλλα ήταν στην αποθήκη με αλλαγή οθόνης. Υπήρχε ζελατίνα μπρος πίσω και έγραφε τον λόγο επισκευής. Ευτυχώς μέχρι τώρα είναι αψεγαδιαστη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραία, ουτε κουβεντα δεν εβγαλαν για την αλλαγη. Τη δεχτηκαν και παω να παραλαβω απο αλλο καταστημα.που υποτιθεται οτι την εχει κουτατη. Τωρα πως γινεται το τελευταιο κομματι τους να ειναι του κουτιου και οχι το εκθεσιακο... Θα τους βαλω να την ανοιξουν

Γιατί προσπαθείς να τη φτιάξεις; Πάρε τηλέφωνο να την πάρει το σέρβις και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρεις καινούρια.

Πως μπαινω στο service menu απο το magic remote; Απο 1800 μου την αφησαν 1400

Πήρε τα πάνω της πάλι ε; Εγώ την πήρα τέλη Μαϊου από Κωτσόβολο με 1399 ευρώ και πήρα μαζί προπληρωμένη Mastercard αξίας 100 ευρώ

Καλημέρα,

Στο Apple TV όταν βλέπω Dolby Vision περιεχόμενο, οι υπότιτλοι φαίνονται πολύ φωτεινοί σε σημείο που είναι ενοχλητικοί. Στο Netflix τους γύρισα σε γκρι για να απαλύνω το πρόβλημα αλλά στο Apple TV δεν έχει το εν λόγω χρώμα ούτε βρήκα δυνατότητα να χαμηλώσω την φωτεινότητα. Καμία ιδέα;

Ρε παιδες, την ρημαδα την οθονη πως την καθαριζετε?? Πηρα ενα πανι αντιστατικ (???) για τηλεορασεις, κανω κλασσικα την κυκλικη κινηση απαλα...αλλα 2-3 επιμονες σταμπες/πίκες/λερώματα που κατι ψιλο ειχε κολλησει πανω, δεν φευγουν, απλα μειωνονται ως εικονα.
Ξερω οτι νερο απαγορευεται, εστω σε βρεγμενο πανακι. Ουτε αλλα πραγματα τυπυ ΑΖΑΧ εχω βαλει. Αλλα? Τι κανω?