LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το μόνο που με έχει εκνευρίσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ είναι ότι στο site της LG δεν υπάρχει πλέον επιλογή για αναβάθμιση firmware σε καμία τηλεοραση από ότι βλέπω...

Και πως θα βάλουμε το νέο firmware ρε καρντάσια; Με δέηση στον Αη-Πόντ?

Κορέα σου λέει ο άλλος!

καλησπερα και παλι.αν σε ολα αυτα τα καλα που εχει η tv ειναι αληθεια και αθτο που βρηκα δλδ να βαλουμε netcast υπηρεσειες ιντερνετ με fw απο ενα σαιτ που ασχολείται με τετοια θα ειναι τελεια.ασ το κοιταξei καποιος site: http://openlgtv.org.ru/forum/

[18:32] <mmm4m5m> Get LGMOD 1.0.9 from forum. Read changelog.txt file. You need 1) enable debug in INSTART TV menu; 2) rs232 null modem cable and serial terminal (program)
[18:32] <mmm4m5m> Installation is quick - there is install script. It will do backup
[18:32] <mmm4m5m> http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LGMOD
[18:32] <mmm4m5m> For network - you need usb2lan adapter

Νίκο όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο πόστ, ήρθε σπίτι τεχνικός και είδε την τηλεόραση και μου είπε ακριβώς τα ίδια που αναφέρονται στα ξένα φόρουμ "η τηλεόραση έχει θέμα με καθυστέρηση της εικόνας απο την hdmi και περιμένουμε καινούριο fw διότι το προηγούμενο έφτιαχνε κάποια πράγματα άλλα χαλούσε άλλα και γι αυτό αποσύρθηκε απο το site!"

Bill24 καλή φάση να βάλεις υπηρεσίες internet άλλα σκέψου ότι θα χάσεις την εγγύηση για κάτι που μπορείς να το έχεις με λιγότερα απο 150 αγοράζοντας είτε το bluray της lg που το έχει είτε το καινούριο media player/smart tv enabler της lg που αν κατάλαβα καλά θα παίζει πάνω κάτω στο 150άρι κι αυτό!

Φίλε samniotis , πολύ φοβάμαι οτι η LG απέσυρε ΟΛΑ τα firmware από ΟΛΑ τα μοντέλα τηλεοράσεων της... Αλλαγή πολιτικής...

Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

για το media player/smart tv enabler μπορείς να δώσεις site.μήπως ενοεις το LG ST600?

Ναί, αυτό εννοώ κα το είχα δεί εδώ : http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-...00-smart-tv-upgrader-teardown-a-preview-.html

Nίκο τί εννοείς με αλλαγή πολιτικής?
Σε ρωτάω επειδή και ο τεχνικός μου τα είπε λίγο περίεργα...
Του είπα ότι μπορώ να κάνω και μόνος μου αναβάθμιση στο firmware όταν βγεί όπως έκανα και με το προηγούμενο και μου απάντησε ότι πρέπει να έρθει αυτός!!!
Φαντάστηκα ότι έχει να κάνει με προμήθειες εξωτερικών συνεργατών κτλ και εννοείται ότι "no problem - σε εγγύηση είμαι" άλλα τώρα με αυτό που αναφέρεις ίσως να παίζει και κάτι άλλο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναί, αυτό εννοώ κα το είχα δεί εδώ : http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-...00-smart-tv-upgrader-teardown-a-preview-.html

εγω που ρωτησα στην LG για αυτο μου ειπαν δεν θα ερθει ελλαδα.Στο ΑΜΑΖΟΝ το εχουν 80ε και ελεγα να το παρω.αλλα αμα δεν δουλευει ελλαδα τη να το κανω

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Αποφάσισα τελικά να συνδέσω ένα υπολογιστή που είχα με την 4500. Ο υπολογιστής έχει CPU Intel E2200 dual core 2,2Mxz, 2GB ram, κάρτα γραφικών Sapphire radeon HD6450 me 1GB DDR3(υποστηρίζει HDMI 1.4) & Windows 7 32bit. Η σύνδεση έγινε με HDMI καλώδιο στην HDMI1 της τηλεόρασης.
Επίσης συνέδεσα την έξοδο line της κάρτας ήχου του υπολ. με την είσοδο ΑUX, ενός στερεοφωνικού ενισχυτή που έχω
Όταν δοκίμασα να δω ταινίες με ανάλυση 720 και 1080 (με 3 διαφορετικούς players, που είχα εγκαταστήσει στον υπολογιστή)το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλο.
Πρόβλημα 1. Ο ήχος ακούγεται αποκλειστικά από τα ηχεία της τηλεόρασης και δεν υπάρχει επιλογή για να χρησιμοποιήσω τον ενισχυτή(η έξοδος είναι απενεργοποιημένη από το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών). Υπάρχει καμμια λύση? Κάποιος ποιό ψαγμένος μπορεί να βοηθήσει?
Πρόβλημα 2. Όταν επιχείρησα να δω 3d (Avatar), με τους ίδιους players το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο. Η οθόνη ήταν μισή και στις δύο διαστάσεις, οι υπότιτλοι σε δύο διαφορετικά κομάτια και δεν μπορούσες να τους διαβάσεις, η εικόνα τρισάθλια και τόσο ενοχλητική που δεν μπόρεσα να δω πάνω από 1 λεπτό. Υπόψη ότι την ίδια ταινία όταν την είδα μέσω USB της τηλεόρασης ήταν καταπληκτική.
Τι στο καλό έκανα στραβά. Να πάρω κάποιο ξεχωριστό player (p.x WD live TV ή κάποιο άλλο, να αλάξω κάρτα γραφικών?). Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι υποχρεωμένος
Ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
υπαρχη καποιο καλο εργο να δοκιμασω τα 3d γραφικα της tv μου?μου φαίνεται οτι τα δείχνει σε βαθος και τπτ προς τα εξω και εχω αριστερο/δεξι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

εγω που ρωτησα στην LG για αυτο μου ειπαν δεν θα ερθει ελλαδα.Στο ΑΜΑΖΟΝ το εχουν 80ε και ελεγα να το παρω.αλλα αμα δεν δουλευει ελλαδα τη να το κανω

Τί εννοείς να μήν δουλεύει ελλάδα? Μία συσκευή είναι με συγκεκριμένο software που συνδέεται μέσω ίντερνετ και κάνει ότι και ένα bluray player με ενσωματωμένη την πλατφόρμα της lg
δέν νομίζω να έχει θέμα λειτουργίας - ίσως απλά να μην έχει ελληνικά και να έχει τις επιλογές στα αγγλικά

ας πεί και κάποιος που έχει παραπάνω γνώσεις περί του θέματος την άποψη του...

BILL24 Avatar 3D και Under the Sea 3D (προσοχή να είναι οι αληθινά 3d εκδοχές όχι οι απλές 2d στις οποίες θα παίζει μονο το ψευτο3δ)

Samniotis, νομίζω ότι τουλάχιστον προς το παρόν firmware για τηλεοράσεις LG θα βρίσκουμε ΜΟΝΟ στα πειρατικά torrents. :-(

Παιδες να κάνω μια ερώτηση επειδη την έχω παραγγειλει.

Τα mkv 3d πως τα παίζετε μέσω αρχείου;
Για να τα βάλεις σε usb disk θα πρέπει αυτο να είναι ntfs.

Διαβάζει ntfs η 4500;

Απο pc μπορώ να δώ 3d;

Ευχαριστώ

το βάζω και εδώ πέρα απο το thread της 5500 μιας και θέλω να ξέρω αν τυχόν ισχύει και το ίδιο στις 4500

sos

επειδή μου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια,

οι τηλεοράσεις που παραλάβατε σε τί κατάσταση ήταν???

η δικιά μου είναι όπως φαίνεται στις φωτο παρακάτω

σπασμένο το φελιζόλ στο πάνω μέρος,

οι ταινίες ασφαλείας ξεκολλημένες και ξανά κολλημένες κοκ.

να σημειώσω ότι σήμερα παρέλαβα και δευτερη tv σε αντικατάσταση με τον ίδιο τρόπο

http://imageshack.us/g/706/imag0386y.jpg/

ειναι γενικό το φαινόμενο στις lg η απλά έτυχε δυο στα δύο σε εμένα?

κατάστημα πλαίσιο

Παιδες να κάνω μια ερώτηση επειδη την έχω παραγγειλει.

Τα mkv 3d πως τα παίζετε μέσω αρχείου;
Για να τα βάλεις σε usb disk θα πρέπει αυτο να είναι ntfs.

Διαβάζει ntfs η 4500;

Απο pc μπορώ να δώ 3d;

Ευχαριστώ

Διαβάζει ntfs, παιζει ματρόσκες παίζει ελληνικούς υπότιτλους , παίζει σωστά τους υπότιτλους όταν βλέπεις τρισδιάστατες ταινίες Side-by-Side (σημειωσε το αυτό ).. αλλά προτείνω να πάρεις ένα Media Player της προκοπής (xtreamer, WDTV LIVE κλπ) και να αφήσεις στην άκρη τα ενσωματωμένα player του Πόλου το Πι με Κάπα

Διαβάζει ntfs, παιζει ματρόσκες παίζει ελληνικούς υπότιτλους , παίζει σωστά τους υπότιτλους όταν βλέπεις τρισδιάστατες ταινίες Side-by-Side (σημειωσε το αυτό ).. αλλά προτείνω να πάρεις ένα Media Player της προκοπής (xtreamer, WDTV LIVE κλπ) και να αφήσεις στην άκρη τα ενσωματωμένα player του Πόλου το Πι με Κάπα

Ευχαριστώ πολύ !!!!!

Ποιόν προτείνεις και για αρχεία 3d (λογικα με hdmi 1.4);

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ !!!!!

Ποιόν προτείνεις και για αρχεία 3d (λογικα με hdmi 1.4);
πριν δωσεις λεφτα για media player παρέλαβε την με το καλό και μετά αποφάσισε ανάλογα τις ανάγκες σου.

το αδελφάκι της LW5500 δεν παιζει dts ουτε απο οπτικη ουτε απ το usb απ ευθείας. λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με την 4500.

οπότε θα πρέπει να βρείς ενα Player που υποστηρίζει dts αλλα και υποτιτλους για side by side ματρόσκες. δεν σου αρκει να παίζει srt αλλα να μπορεί και να τους προσαρμόζει σε side by side προβολή για να εκμεταλευτείς το 3d για να μην μπλέκεις με μετατροπές σε idx/sub κλπ.

ποιος ειναι αυτός δεν μπορω να σου πώ γιατί είμαι ακόμα στο διάβασμα για να αντικαταστήσω το πιστό μου popcorn hour a100

πριν δωσεις λεφτα για media player παρέλαβε την με το καλό και μετά αποφάσισε ανάλογα τις ανάγκες σου.

το αδελφάκι της LW5500 δεν παιζει dts ουτε απο οπτικη ουτε απ το usb απ ευθείας. λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με την 4500.

οπότε θα πρέπει να βρείς ενα Player που υποστηρίζει dts αλλα και υποτιτλους για side by side ματρόσκες. δεν σου αρκει να παίζει srt αλλα να μπορεί και να τους προσαρμόζει σε side by side προβολή για να εκμεταλευτείς το 3d για να μην μπλέκεις με μετατροπές σε idx/sub κλπ.

ποιος ειναι αυτός δεν μπορω να σου πώ γιατί είμαι ακόμα στο διάβασμα για να αντικαταστήσω το πιστό μου popcorn hour a100

DTS δεν παίζει το ενσωματωμένο ούτε στην 4500 (Αλλα και να έπαιζε δεν θα χρησιμοποιόύσα ποτέ αυτην την μπουρουχα)

DTS παίζουν μια χαρά και το WDTV και το xtreamer. Επίσης "της μόδας" είναι τον τελευταίο καιρό ο ήχος ΑΑC 5.1 τον οποίο επίσης υποστηρίζει το WDTV. (Δεν ξέρω για το xtreamer - είμαι σχεδόν σίγουρος πως ναι)

στο wdtv που έχω , σε side by side 3d βλέπω μια χαρά idx/sub υπότιτλους κατάλληλα προσαρμοσμένους με το 3d subtitler. Να πω εδώ ότι ο ενσωματωμένος Player , παίζει μεν τους υπότιτλους srt σε side by side αλλά ΔΕΝ τους προβάλει "εξω" από την οθόνη με αποτέλεσμα το μάτι να κουράζεται μια στον υπότιτλο "μεσα" και μία στη δράση "εξω". Τους υπότιτλους που μετρέπω εγώ σε idx sub τους βάζω να παίζουν περίπου 50 πόντους έξω απο την οθόνη για να είναι ξεκούραστοι....

Νομίζω ότι προς το παρόν κανένα από τα media player της αγοράς δεν παίζει srt σε side-by-side , έτσι , εάν αμέτι-μουχαμέτι θέλεις srt σε 3d θα αρκεστείς στον ενσωματωμένο ή σε κανένα HTPC

Last edited:
DTS δεν παίζει το ενσωματωμένο ούτε στην 4500 (Αλλα και να έπαιζε δεν θα χρησιμοποιόύσα ποτέ αυτην την μπουρουχα)

εάν αμέτι-μουχαμέτι θέλεις srt σε 3d θα αρκεστείς στον ενσωματωμένο ή σε κανένα HTPC
Φίλε επειδή σε βλέπω προχωρημένο μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ και να μου πεις τη γνώμη σου? ευχαριστώ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Αποφάσισα τελικά να συνδέσω ένα υπολογιστή που είχα με την 4500. Ο υπολογιστής έχει CPU Intel E2200 dual core 2,2Mxz, 2GB ram, κάρτα γραφικών Sapphire radeon HD6450 me 1GB DDR3(υποστηρίζει HDMI 1.4) & Windows 7 32bit. Η σύνδεση έγινε με HDMI καλώδιο στην HDMI1 της τηλεόρασης.
Επίσης συνέδεσα την έξοδο line της κάρτας ήχου του υπολ. με την είσοδο ΑUX, ενός στερεοφωνικού ενισχυτή που έχω
Όταν δοκίμασα να δω ταινίες με ανάλυση 720 και 1080 (με 3 διαφορετικούς players, που είχα εγκαταστήσει στον υπολογιστή)το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλο.
Πρόβλημα 1. Ο ήχος ακούγεται αποκλειστικά από τα ηχεία της τηλεόρασης και δεν υπάρχει επιλογή για να χρησιμοποιήσω τον ενισχυτή(η έξοδος είναι απενεργοποιημένη από το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών). Υπάρχει καμμια λύση? Κάποιος ποιό ψαγμένος μπορεί να βοηθήσει?
Πρόβλημα 2. Όταν επιχείρησα να δω 3d (Avatar), με τους ίδιους players το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο. Η οθόνη ήταν μισή και στις δύο διαστάσεις, οι υπότιτλοι σε δύο διαφορετικά κομάτια και δεν μπορούσες να τους διαβάσεις, η εικόνα τρισάθλια και τόσο ενοχλητική που δεν μπόρεσα να δω πάνω από 1 λεπτό. Υπόψη ότι την ίδια ταινία όταν την είδα μέσω USB της τηλεόρασης ήταν καταπληκτική.
Τι στο καλό έκανα στραβά. Να πάρω κάποιο ξεχωριστό player (p.x WD live TV ή κάποιο άλλο, να αλάξω κάρτα γραφικών?). Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι υποχρεωμένος
Ευχαριστώ πολύ.