για το media player/smart tv enabler μπορείς να δώσεις site.μήπως ενοεις το LG ST600?
εγω που ρωτησα στην LG για αυτο μου ειπαν δεν θα ερθει ελλαδα.Στο ΑΜΑΖΟΝ το εχουν 80ε και ελεγα να το παρω.αλλα αμα δεν δουλευει ελλαδα τη να το κανω
sos
επειδή μου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια,
οι τηλεοράσεις που παραλάβατε σε τί κατάσταση ήταν???
η δικιά μου είναι όπως φαίνεται στις φωτο παρακάτω
σπασμένο το φελιζόλ στο πάνω μέρος,
οι ταινίες ασφαλείας ξεκολλημένες και ξανά κολλημένες κοκ.
να σημειώσω ότι σήμερα παρέλαβα και δευτερη tv σε αντικατάσταση με τον ίδιο τρόπο
http://imageshack.us/g/706/imag0386y.jpg/
ειναι γενικό το φαινόμενο στις lg η απλά έτυχε δυο στα δύο σε εμένα?
κατάστημα πλαίσιο
Παιδες να κάνω μια ερώτηση επειδη την έχω παραγγειλει.
Τα mkv 3d πως τα παίζετε μέσω αρχείου;
Για να τα βάλεις σε usb disk θα πρέπει αυτο να είναι ntfs.
Διαβάζει ntfs η 4500;
Απο pc μπορώ να δώ 3d;
Ευχαριστώ
Διαβάζει ntfs, παιζει ματρόσκες παίζει ελληνικούς υπότιτλους , παίζει σωστά τους υπότιτλους όταν βλέπεις τρισδιάστατες ταινίες Side-by-Side (σημειωσε το αυτό ).. αλλά προτείνω να πάρεις ένα Media Player της προκοπής (xtreamer, WDTV LIVE κλπ) και να αφήσεις στην άκρη τα ενσωματωμένα player του Πόλου το Πι με Κάπα
πριν δωσεις λεφτα για media player παρέλαβε την με το καλό και μετά αποφάσισε ανάλογα τις ανάγκες σου.Ευχαριστώ πολύ !!!!!
Ποιόν προτείνεις και για αρχεία 3d (λογικα με hdmi 1.4);
πριν δωσεις λεφτα για media player παρέλαβε την με το καλό και μετά αποφάσισε ανάλογα τις ανάγκες σου.
το αδελφάκι της LW5500 δεν παιζει dts ουτε απο οπτικη ουτε απ το usb απ ευθείας. λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με την 4500.
οπότε θα πρέπει να βρείς ενα Player που υποστηρίζει dts αλλα και υποτιτλους για side by side ματρόσκες. δεν σου αρκει να παίζει srt αλλα να μπορεί και να τους προσαρμόζει σε side by side προβολή για να εκμεταλευτείς το 3d για να μην μπλέκεις με μετατροπές σε idx/sub κλπ.
ποιος ειναι αυτός δεν μπορω να σου πώ γιατί είμαι ακόμα στο διάβασμα για να αντικαταστήσω το πιστό μου popcorn hour a100
Φίλε επειδή σε βλέπω προχωρημένο μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ και να μου πεις τη γνώμη σου? ευχαριστώDTS δεν παίζει το ενσωματωμένο ούτε στην 4500 (Αλλα και να έπαιζε δεν θα χρησιμοποιόύσα ποτέ αυτην την μπουρουχα)
εάν αμέτι-μουχαμέτι θέλεις srt σε 3d θα αρκεστείς στον ενσωματωμένο ή σε κανένα HTPC
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.