κριμα και ειταν ευκαιρια να παρεις αλλητελικά μόλις με πήρανε και μου είπανε ότι την φέρνουν πίσω - δεν ήταν τελικά πίξελ άλλα κάποιο σκουπιδάκι του πάνελ!
περιμένω να δώ!
Νίκο εγώ που είχα εξ'αρχής θέμα με το lipsynq, δυστυχώς δεν μπορώ να το τεστάρω ακόμα λόγω έλλειψης ενισχυτή - μόλις τον έχω στα χέρια μου (ο καινούριος θα έχει και hdmi 1,4) θα μπορώ να δώ και μέσω hdmi και μέσω οπτικής αν υπάρχει θέμα ή αν λύθηκε με το 26
Καλησπέρα επανέρχομαι όπως υποσχέθηκα με ένα review (το πρώτο στον κόσμο? :smile: ) του νέου firmware 04.60.26.
1. Περί gaming lag
Παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου το πρόβλημα ΔΕΝ λυθηκε.
Συγκεκριμένα μετά από ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ δοκιμές που έκανα με το guitar hero world tour, το gaming lag είναι περίπου 100 με 110 ms όπως και στα προηγούμενα firmware ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ pc port gaming Av mode κλπ
Ότι διαβάζετε σε φόρουμ είναι μπαρμπούτσαλα και ευσεβείς πόθοι ανθρώπων που ΔΕΝ δοκίμασαν το firmware και κάνουν copy/paste δελτία τύπου της LG
2. Περί ποιότητας εικόνας
Είμαι πλέον σίγουρος ότι το 04.60.13 ήταν ένα firmware με τεράστια bugs στην εικόνα και συγκεκριμένα στο gamma. Πιο συγκεκριμένα "εκαιγε" την εικόνα και ταυτοχρόνως την έκανε και λιγο πιο σκοτεινή. To ακόμα πιο παλιό 04.60.10 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Με το 04.60.26 επανερχόμαστε στην εικόνα του παλιού καλου 04.60.10 !!
3. Περί lip syncing .
Δυστυχως η ευτυχώς εγώ δεν είχα ποτέ μου το συγκεκριμένο πρόβλημα (ακόμα και όταν έχω όλα τα βελτιωτικά στο φουλ) και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι περι τουτου. (Ελπίζω ο περισσότερος κόσμος να μην θεωρεί τα lipsyncing προβλήματα που έχει μερικές φορές η εκπομπή προγράμματος της Digea ως πρόβλημα της LG)
4. Περί σπασιμάτων στην εικόνα με όλα τα βελτιωτικά στο full και σε 1080p .
Ναι, μου έχει συμβεί , αλλά μόνο σε ένα συγκεκριμένο documentary (EARTH 1080p) και μόνο σε κάποιες απαιτητικές σκηνές 3-4 φορές για δευτερόλεπτα στις 11 ωρες του documentary.... Δεν μου έχει συμβεί σε κάμια από τις 40 ταινίες που έχω σε High Def.
Με το νέο firmware ΔΕΝ είδα πρόβλημα ΟΥΤΕ στις συγκεκριμένες σκηνές αλλά θέλω να κάνω και επιπλέον δοκιμές για να είμαι σίγουρος - πιθανώς το πρόβλημα να ήταν πάντα στο player WDTV που έχω και ουδέποτε στην LG TV. Θα επανέλθω..
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : 04.60.26 = Καλύτερο του 04.60.13 αλλά μάλλον καμία βελτίωση σε σχέση με το 04.60.10 που είχα αρχικά (Ιούνιος 2011)
Στα ξενα forum οι αποψεις ειναι αντικρουομενες. Οι περισσοτεροι παντως δηλωνουν οτι το προβλημα ειναι ανεπαισθητο.
Φίλε subuteo δεν αμφισβητω το μάτι σου, απλά ήλπιζα ότι ήσουν άτυχος στην τηλεόραση σου. Μήπως ξέρεις το input lag στην αντίστοιχη passive της Philips, την pfl7606;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.