Είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω τη lw4500 55" . Εχω μονο την εξής απορία. Καθότι θα τη χρησιμοποιώ αρκετά για gaming, το input lag (που ομολώ σαν ορολογία το ακούω πρώτη φορά) σε σύγκριση με μια lcd full hd sony του 2008 που έχω τώρα, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο? Γιατι μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Καλησπέρα και από εμένα. Θέλω και εγώ να αγοράσω μια 3d της LG...
Εκτός κι αν η απόσταση θέασης είναι μικρότερη από 2 μέτρα, γνώμη μου είναι να επιλέξεις το μεγαλύτερο μέγεθος. Σε 2D και περισσότερο ίσως σε 3D, θα απολαμβάνεις μεγαλύτερη μέθεξη στις ταινίες. Οι 47'' με τις 55'' έχουν μεγάλη διαφορά! Και για να το δεις με νούμερα, η 47άρα έχει εμβαδόν οθόνης 6089,7 cm2 και η 55άρα 8339,2 cm2.
Απ την άλλη, οι διαφορές που έχει το trumotion της 650s (200Hz) με αυτό της 4500 (100Hz) μπορεί και να μην εντοπίζονται καν με το μάτι.
Παίδες, καλημέρα καλή εβδομάδα και καλές γιορτές.
Ενδιαφέρεται ένα φιλαράκι να πάρει την 55LW4500 από Πλαίσιο. Σε αυτή την τιμή πιστεύται ότι είναι καλή λύση αυτή η τηλεόραση ή υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που θα μπορούσε να πάει αυτή την στιγμή...;
Σας ευχαριστώ πολύ,
Τόλης
καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!!Το μόνο που γνωρίζω είναι ο εσωτερικός Player δεν παίζει ήχο DTS.
Απο πλευράς μεγέθους εγώ έχω παίξει μεγάλα αρχεία ~9GB χωρίς πρόβλημα.
Με την ευκαιρία :
Επειδή πολλές τηλεοράσεις (αλλα και πολλά φθηνα media players) δεν παίζουν πολυκάναλο DTS η λύση είναι η εξής :
Α. Κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα "Free Video to audio converter"
http://download.cnet.com/Free-Video-to-Audio-Converter-2010/3000-2140_4-10909427.html
Β. Κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα MKV GUI
http://www.free-codecs.com/download/MKVtoolnix.htm
Συνεχίζουμε :
1. Πρώτα ανοίγουμε το Video to Audio Converter
2. Επιλέξτε το αρχείο με το προβληματικό ήχο
3. Στις επιλογές βάλτε MP3 Output
4. Sample Rate στο Auto - Adjust Volume Τσεκαρισμένο,
5. Audio Channel Stereo <-ΠΡΟΣΟΧΗ
6. Audio Bit Rate 256 <-ΠΡΟΣΟΧΗ
7. Παράγουμε το mp3 με τον ήχο της ταινίας
8. Ανοίγουμε τώρα το mkv merge gui και φορτώνουμε το προβληματικό ματρόσκα (ή το προβληματικό mp4 video)
9. Πατάμε add και φορτώνουμε το mp3 που φτιάξαμε στο προηγούμενο βήμα
10. Πατάμε START MUXING
Η ταινία πλέον θα έχει δυο μπάντες ήχου , την ασύμβατη πολυκάναλη και την στερεοφωνική
Εάν θέλουμε ξετσεκάρουμε ΠΡΙΝ πατήσουμε Start Muxing την πολυκάναλη DTS μπάντα για να έχει το αρχείο τον στερεοφωνικό ήχο μονο
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ MP3 ΗΧΟ!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.