LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μήν ξεχνάμε ότι ο ενσωματωμένος player δεν παίζει τα πάντα και δεν παίζει και DTS....
κατ'εμέ ένας media player δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.
όσο για br ταινίες, μιά χαρά τις παίζει το ps3 και παίζεις και κάνα παιχνιδάκι.

εγώ προσωπικά έχω media player για ταινίες - ps3 για br και παιχνίδια και κάποια στιγμή ίσως να πάρω και br player άλλα πιο πολύ για την διαδικτυακή πλατφόρμα που εν γνώση μου δεν έχει η 4500 (δεν πήρα την 5500 ώστ ετην διαφορά να την δώσω σε br player που την έχει πάνω κερδίζοντας έτσι και το br!)

Οποτε ξεκιναμε με εναν media player.. Τα Χριστουγεννα ζηταμε απο τον Αγιο Βασιλη το PS3!!!! Αν χρειαστει να δουμε κανενα br 3d μια ενοικιαση κονσολας κοστιζει 3Ε τη μερα, οποτε οκ..

Ευχαριστω πολυ..
Λογικα θα χρειαστω καποια στιγμη τη βοηθεια σας και παλι οποτε θα τα ξαναπουμε...

καλησπερα κ απο μενα κ καλως σας βρηκα....εχω την LG Cinema LW4500 3D LED-LCD κ sony bluray palyer 3d BDP-S480 και ακομα δεν εχω καταφερει να δω μα ταινια.....βαζω την ταινια σε usb flash κ οταν το βαλω στη τηλεοραση εχω εικονα,υποτιτλους αλλα οχι ηχο..ενω αν το βαλω στο bluray player εχω εικονα και ηχο αλλα οχι υποτιτλους...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο μετατροπες ειτε ηχου ειτε υποτιτλων αλλα ματαια...εκτος αν κατι δε κανω καλα....μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερει τι πρπει να κανω για να δω μια ταινια?ειτε απο tv ειτε απο το bluray..οι ταινιες που κατεβαζω ειναι side by side αλλοτε με srt υποτιτλους κ αλλοτε με idx και sub...βοηθειστε αν μπορειτε...ευχαριστω πολυ κ συγνωμη αν εγινα κουραστικος

Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σε ολους σας!

Πριν απο 4 μερες αγορασα την 42LW4500 και απο τοτε αναζητω πληροφοριες για να την απολαυσω οσο το δυνατο περισσοτερο.. Το νημα αυτο με βοηθησε πολυ κ ευχαριστω πολυ ολα τα μελη!!

Επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι με αυτον το τομεα θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις κ ας φαινονται λιγο απλες..
Πρωτα απ'ολα, επειδη ηθελα να δω μια 3Δ ταινια νοικιασα ενα PS3 και τους Πειρατες της Καρα'ι'βικης για να τσεκαρω οσα διαβασα παραπανω.. Ολα πηγαν μια χαρα.. Ερχομαι τωρα σαν ασχετος να ρωτησω.. Προτεινετε να αγορασω το PS3 με 239Ε ή να προτιμησω το blu-ray LG BD670 με 158Ε; Οι δυο αυτες επιλογες ειναι χρησιμες μονο στην περιπτωση που θελω να χρησιμοποιω δισκους Blu-ray; Για αρχεια απο το internet, αν καποια στιγμη μπορεσω να κατεβασω ή βρω απο καποιον, θα χρειαστει να αγορασω εναν media player οπως αναφερονται παραπανω;

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας
Οπως πολύ σωστά απαντήθηκε, αν δεν παίζεις παιχνίδια προτίμησε ένα blu-ray player. Ειδικά το LG 670 παίζει τα πάντα.

Γεια σε ολους σας!

Πριν απο 4 μερες αγορασα την 42LW4500 και απο τοτε αναζητω πληροφοριες για να την απολαυσω οσο το δυνατο περισσοτερο.. Το νημα αυτο με βοηθησε πολυ κ ευχαριστω πολυ ολα τα μελη!!
Πρωτα απ'ολα, επειδη ηθελα να δω μια 3Δ ταινια νοικιασα ενα PS3 και τους Πειρατες της Καρα'ι'βικης για να τσεκαρω οσα διαβασα παραπανω..
Καταρχας Καλες θεάσεις!!! Μεγειες!!!
Και κατα δευτερον και συγνωμη για το off topic!!! Οταν λες τους πειρατες της Καρα'ι'βικης, εννοεις το τελευταιο σε 3d????? Βγηκε κιόλας???? Και αν ναι το video club της γειτονιας μου γιατι δε το εχει φερει??? ΕΕ???
Και παλι συγνωμη για το οff topic.

Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά γράφω στο forum με αφορμή την 32LW4500 που αγόρασα πριν από μία εβδομάδα περίπου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση εκτός από το κομμάτι του gaming. Έχω ένα ps3 και έμεινα άφωνος με το τεράστιο lag που είχε. Η παλιά μου Bravia δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ενώ στην LW4500 μέχρι τη στιγμή που άλλαξα την είσοδο σε PC τα παιχνίδια ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξουν όπως πρέπει. Η μετατροπή της εισόδου σε PC βελτίωσε αισθητά το πρόβλημα αλλά και πάλι παραμένει μία ελάχιστη καθυστέρηση. Σε επικοινωνία με την LG μου είπανε ότι δεν είχανε την παραμικρή ιδέα για το πρόβλημα αυτό.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαλειφθεί έστω και αυτό το μικρό lag που υπάρχει;

Υ.Γ. φίλε ChrisV έχουν βγει οι πειρατές της καραϊβικής σε 3d blu-ray, το είδα για να δοκιμάσω το 3d και προσωπικά μου άρεσε το εφέ.

[πινελίκι moment on]
βασικά τα παλικάρια της lg σε όλους έτσι λένε - εγώ πρίν να έρθει τεχνικός στο σπίτι άλλα και μετά μίλησα μαζί τους για το θέμα με την καθυστέρηση εικόνας-ήχου απο την hdmi 4-5 φορές και κάθε φορά μου λέγανε ότι δεν το έχουν ξανακούσει - βρε αδερφέ αφού μόνο απο μένα το άκουσες 5 φορές, πώς γίνεται να μήν το έχεις ξανακούσει? σε τοίχο μιλάω ή μόνος μου?
[πινελίκι moment off]

sorry for mine offtopic άλλα αμάν πιά!
εδώ τους πήρα την Δευτέρα να ρωτήσω πού μπορώ να βρώ το καινούριο firmware (4.60.24) και μού λένε δεν υπάρχει! και επίσης γιατί να κάνω αναβάθμιση!!!!Βρέ τους λέω, ήρθε τεχνικός σας και πιστοποίησε θέμα που διορθώνετε μόνο μέσω fw....ακόμα με πέρνουν τηλέφωνο αφού μετά απο μισή + ώρα δεν βγάζανε άκρη!!!

sorry for mine offtopic άλλα αμάν πιά!
εδώ τους πήρα την Δευτέρα να ρωτήσω πού μπορώ να βρώ το καινούριο firmware (4.60.24) και μού λένε δεν υπάρχει! και επίσης γιατί να κάνω αναβάθμιση!!!!Βρέ τους λέω, ήρθε τεχνικός σας και πιστοποίησε θέμα που διορθώνετε μόνο μέσω fw....ακόμα με πέρνουν τηλέφωνο αφού μετά απο μισή + ώρα δεν βγάζανε άκρη!!!

Η δικιά μου αυτό το firmware έχει, δεν ξέρω πως είναι το lag με παλαιότερα firmwares αλλά και με το 4.60.24 υπάρχει πρόβλημα.

αν κατά τύχη έχεις media player συνδεδεμένο με hdmi στην τηλεόραση και ενισχυτή με οπτική ίνα συνδεδεμένο στο media player, αν μπορείς βάλε να δείς μία ταινία και άνοιξε και τον ενισχυτή....
στην δικιά μου, έβαζα το xtreamer να παίξει ταινία απο hdmi και τον marantz απο οπτική να βγάζει τον ήχο και ο ήχος της τηλεόρασης με του ενισχυτή είχε τόση διαφορά που ήταν λές και είχες βάλει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!! μιλάμε για sec όχι αστεία!

εννοείται ότι καταλάβαινες και καθυστέρηση μεταξύ εικόνας και ήχου! είναι γνωστό πρόβλημα το lipsynq που είχαν οι τηλεοράσεις lg απο παλιά και πάντα το διορθώνανε με firmware update - απλά εγώ προσωπικά πίστευα ότι λόγω εμπειρίας δεν θα το ξανακάνουν άλλα απ'ότι φαίνεται οι μάγκες εκεί στας ανατολάς δεν γνωρίζουν απο αρχαία ελληνικά ρητά (το δίς εξαμαρτείν κτλ κτλ) !!!

Last edited:
αν κατά τύχη έχεις media player συνδεδεμένο με hdmi στην τηλεόραση και ενισχυτή με οπτική ίνα συνδεδεμένο στο media player, αν μπορείς βάλε να δείς μία ταινία και άνοιξε και τον ενισχυτή....
στην δικιά μου, έβαζα το xtreamer να παίξει ταινία απο hdmi και τον marantz απο οπτική να βγάζει τον ήχο και ο ήχος της τηλεόρασης με του ενισχυτή είχε τόση διαφορά που ήταν λές και είχες βάλει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!! μιλάμε για sec όχι αστεία!
Tο ιδιο γινεται και με το ps3. Αλλα τουλαχιστον αυτο εγω το διoρθωσα απο το delay του ενισχυτη. Στο τερμα βεβαια(200ms).
Μια λυση για να συγχρονιστουν ειναι να πηγαινει και ηχος και εικονα στην tv μεσω hdmi, και απο την tv στον av με οπτικη.

εντάξει παιδιά, τελικά όντως υπάρχει θέμα με το service τους!!!
με πήρε σήμερα το παλικάρι με το οποίο συνομιλούσα την Δευτέρα για να μου πεί ότι και στην έκθεση που τους έστειλε ο τεχνικός έλεγε ότι η τηλεόραση είναι μιά χαρά!!!
-Μα αφού ο ίδιος πιστοποίησε ότι υπάρχει πρόβλημα και ανέφερε αναβάθμιση.....του λέω του ανθρώπου
-Αλλάξτε τον ήχο σε PCM μου λέει - σεόλα τα άλλα φορμάτ υπάρχει θέμα!!!

-Τί ώρα είναι? -2 κιλά ντομάτες παρακαλώ (γενικά συννενόηση μπουζούκι!)

εντάξει παιδιά, τελικά όντως υπάρχει θέμα με το service τους!!!
με πήρε σήμερα το παλικάρι με το οποίο συνομιλούσα την Δευτέρα για να μου πεί ότι και στην έκθεση που τους έστειλε ο τεχνικός έλεγε ότι η τηλεόραση είναι μιά χαρά!!!
-Μα αφού ο ίδιος πιστοποίησε ότι υπάρχει πρόβλημα και ανέφερε αναβάθμιση.....του λέω του ανθρώπου
-Αλλάξτε τον ήχο σε PCM μου λέει - σεόλα τα άλλα φορμάτ υπάρχει θέμα!!!

-Τί ώρα είναι? -2 κιλά ντομάτες παρακαλώ (γενικά συννενόηση μπουζούκι!)
εισε ευχαριστημενος με τη τηλ? εγω πηρα χθες την 47 5500 και σημερα την αλλαζω και παιρνω την D8000 η LF42 2510 που εχω παιζει πολλυ καλυτερα

να σου πώ, τώρα που πέρασε λίγο ο καιρός άρχισα να την συνηθίζω....άλλα σε 2D φαντάσου δίπλα δίπλα με την 42U10 δεν έπιανε μία!
απλά πουλάνε το passive 3d για να τσιμπήσεις, άλλα σαν 2D είναι άστα....για να μήν μιλήσω ότι έχει όλα τα κακά και ακόμα περισσότερα της edge led τεχνολογίας - δεν αναφέρομαι στα κόλπα της lg για κίνηση γιατί θα βρωμίσω το στόμα μου.

καλά που βλέπω κάνα 3D κάπου κάπου και ξεχνιέμαι!

όποιος δεν βιάζεται, ας περιμένει να βγάλει passive και καμιά απο τις σοβαρές εταιρίες - όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

να σου πώ, τώρα που πέρασε λίγο ο καιρός άρχισα να την συνηθίζω....άλλα σε 2D φαντάσου δίπλα δίπλα με την 42U10 δεν έπιανε μία!
απλά πουλάνε το passive 3d για να τσιμπήσεις, άλλα σαν 2D είναι άστα....για να μήν μιλήσω ότι έχει όλα τα κακά και ακόμα περισσότερα της edge led τεχνολογίας - δεν αναφέρομαι στα κόλπα της lg για κίνηση γιατί θα βρωμίσω το στόμα μου.

καλά που βλέπω κάνα 3D κάπου κάπου και ξεχνιέμαι!

όποιος δεν βιάζεται, ας περιμένει να βγάλει passive και καμιά απο τις σοβαρές εταιρίες - όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα. Εχει ΟΛΑ τα μειον μιας edge led και μαλιστα ειναι ολα εντονοτατα. Καθε φορα που βλεπω ταινια σε 2d παρατηρω και κατι. Πραγματικα μονο στο 3d την απολαμβανεις. Και το ασχημο ειναι πως δεν υπαρχουν πολλοι τιτλοι για να βλεπω συχνα.
Και να φανταστειτε οτι οταν πηγα στο μαγαζι που την αγορασα πηγα να κλεισω μια panasonic plasma...

Last edited:
την ειδα προχθες στο mediamarkt. επαιζε τηλεοπτικό από το alter και συγκεκριμενα τη ταινία ρομπεν των δασων. εixε πρόβλημα στη κίνηση δεν ήταν ομαλή. εβαλα όλες τις ρυθμίσεις παιχνίδι, αθλητικά, απενεργοποιημενο, thx, αλλά το πρόβλημα παρεμενε. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ρύθμιση μεσα από το μενού που να το διορθωνει.

Καλησπερα σας..
Ξερω πως οι ρυθμισεις στην εικονα ειναι κατι το υποκειμενικο, αλλα μηπως μπορει καποιος κατοχος της 42LW4500 να αναφερει τις ρυθμισεις που πιστευει οτι δινουν το καλυτερο αποτελεσμα? Διαβασα προηγουμενα στο νημα για τις προτεινομενες για την 47" αλλα δεν βρηκα κατι για την 42"..
Ευχαριστω..

Καλησπερα σας..
Ξερω πως οι ρυθμισεις στην εικονα ειναι κατι το υποκειμενικο, αλλα μηπως μπορει καποιος κατοχος της 42LW4500 να αναφερει τις ρυθμισεις που πιστευει οτι δινουν το καλυτερο αποτελεσμα? Διαβασα προηγουμενα στο νημα για τις προτεινομενες για την 47" αλλα δεν βρηκα κατι για την 42"..
Ευχαριστω..
Βαλε τις ιδιες.

Νομίζω ότι και επίσημα μπορώ να νοιώθω και γώ ώς "παιδί ενός κατώτερου θεού!!!!"
θα μου πείτε -γιατί βρε Στρατή?
-ε, χάρη στην LG που ενώ έχει διαθέσιμο firmware update για όσους έχουν τηλεόραση με smart platform, εμάς που δεν έχει, μας αφήνει στην μοίρα μας!!!!!

τώρα, το ότι δώσαμε 1000+ ευρώπουλα.....έ, σιγά τα λεφτά βρε, σάμπως τα δουλέψαμε? στο δρόμο πεταμένα τα βρήκαμε και είπαμε να τα δώσουμε στην lg που τα 'χε κα ανάγκη!!!

Ευχαριστω..

Οι ρυθμίσεις είναι υποκειμενικές μόνο σε τηλεοπτικό σήμα το οποίο δεν είναι 'σταθερό' για να μπορέσει να γίνει μέτρηση και ρύθμιση, όλα αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με το κανάλι, το video κ.λ.π...εκεί ρυθμίζεις όπως σ'αρέσει με το μάτι....

.... για θέαση από κάποια πηγή με 'σταθερή' απόδοση πχ. BD, DVD κ.λ.π.... Περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης ..........

Βαλε τις ιδιες.

Αν του αρέσουν σε τηλεοπτικό μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο είναι ανούσια η αντιγραφή, αυτό ισχύει ακόμα και για ίδια μοντέλα και πολύ περισσότερο για διαφορετικά όπως είναι η 47άρα με τη 42άρα ;)

Υ.Γ.: Καλύτερα αποτελέσματα θα δει κάποιος αν κατεβάσει το δισκάκι AVCHD από το link http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496 και κάνει μια υποτυπώδη ρύθμιση contrast και φωτεινότητας, παρά να αντιγράψει ρυθμίσεις άλλης τηλεόρασης.

Last edited: