LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικως πηρα το 32GB το οποιο και βλεπει κανονικα, αλλα τωρα οταν παω να τρεξω το mkv αρχειο λεει οτι δεν ειναι εγκυρο..και στο thumbnail δειχνει χρονο 00:00:00 ενω στο PC παιζει μια χαρα..
Εχει κανα περιορισμο στα mkv για να τα παιξει?

Παιδεια χρονια πολλα καλη χρονια!!!
Εχω συζητησει και πιο παλια για το θεμα του ιnput lag Δυστυχώς εκανα μια μετρηση ακριβειας με μετονομοσια του hdmi σε pc και ειναι
μεγαλυτερη απο 66 ms.Απαραδεκτο!!!
Ο τροπος που εκανα την μετρηση ηταν με 1 lcd samsung οθονη διπλα συνδεμενη με vga και ενα χρονομετρο να τρεχει απο το pc σε
dual view.Τραβοντας με μια καλη camera foto ειδα την διαφορα στο χρονομετρο.
Ο σωστος τροπος μετρησης ειναι με monitor crt και οχι με lcd που το εκανα γιαυτο λεω οτι ειναι μεγαλυτερο το input lag απο 66 ms
Mε την lg που μιλησα θεωρησαν και εμενα μεμονομενο περιστατικο!!! και μου ηπαν να στειλου τεχνικο να συνδεσει ενα blueray να δει το
προβλημα εαν υπαρχει.Απλα απο οτι καταλαβα μαλον γνωριζουν το προβλημα και κανουν τα κοροιδα!!!
βαρεθηκα πολυ με αυτο το θεμα.Καθε φορα που παω να παιξω racing games μου ερχεται να τη σπασω!!!!!!!!!!
Αν θελει καποιος να λυσει το προβλημα ας μαζευτουμε για να σταματησουνε να μας λενε οτι δεν το εχουν ξανακουσει αυτο το προβλημα!!!!

Last edited by a moderator:
Είναι πολιτική των εταιρειών να μην παραδέχονται τα προβλήματα των συσκευών τους ακόμα και αν τα γνωρίζουν.

Τα ίδια μου είχαν πει και εμένα για προηγούμενο μοντέλο τηλεόρασης ότι δηλαδή δεν τους έχει αναφερθεί το πρόβλημα και ότι είναι είναι η πρώτη φορά που το ακούνε κοκ

Παιδεια χρονια πολλα καλη χρονια!!!
Εχω συζητησει και πιο παλια για το θεμα του ιnput lag Δυστυχώς εκανα μια μετρηση ακριβειας με μετονομοσια του hdmi σε pc και ειναι
μεγαλυτερη απο 66 ms.Απαραδεκτο!!!!

Στο νήμα της 650 εμφανίστηκε "κάτοχος" (πραγματικός η όχι δεν ξέρω) που έγραψε ότι η τηλεόραση είναι άψογη στο gaming και επειδή του είπα ότι στο βίντεο που πόσταρε φαίνεται να υπάρχει lag και μάλιστα αρκετό με χαρακτήρισε και πράκτορα από πάνω...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...S-3D-LED-LCD-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page16

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι γνωστό στην LG (σε ξένα φόρουμ γίνεται χαμός από τα παράπονα) αλλά από ότι φαίνεται είτε δεν γίνεται να λυθεί μεσώ firmware είτε ασχολούνται οι μηχανικοί με τα μοντέλα 2012 και έχουν ξεγράψει την σειρά LW.

ο τεχνικος μου ειπαι οτο θα βγει καινουριο firmware μεσα στον μηνα χωρις να ξερει αν θα λυσει το προβλημα.Να το βαλω και να δουμε δεν μπορω να πω ο άνθρωπος ηταν πολυ εξυπηρετικος.Απλα δεν μπορουσε να μου πει απο οτι καταλαβα οτι η τηλεωραση ειναι πολυ κακη για παιχνιδια!!!!!!!!

θα ηταν νομιζω καλο να κανουμε ομαδικα παραπονα για να αναγκαστουνε να ασχοληθουν παραπανω και να δεχτουν επιτελους το προβλημα της τηλεορασης.Δεν εδωσα ουτε εγω ουτε κανεις 1000 ε για να εχουμε τετοια προβληματα.

θα ηταν νομιζω καλο να κανουμε ομαδικα παραπονα για να αναγκαστουνε να ασχοληθουν παραπανω και να δεχτουν επιτελους το προβλημα της τηλεορασης.Δεν εδωσα ουτε εγω ουτε κανεις 1000 ε για να εχουμε τετοια προβληματα.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν δεν ήξερα ότι έχει γίνει πολλές φορές. Όπως είπε και ο Yperion σε ξένα φόρουμ γίνεται χαμός. Η LG είναι πάντα εκεί να προωθήσει ένα νέο προϊόν με τα σούπερ χαρακτηριστικά αλλά όταν αρχίσει να φαίνεται η μούφα απλά κάνει τον Κινέζο.

Επίσης ποτέ δεν έχω διαβάσει ότι σε τηλεόραση λύθηκε έστω ένα θέμα με νέο firmware. Εκτός κι αν πρόκειται για πρόβλημα που δημιούργησε το προηγούμενο.

Είδα στο νήμα της LW650s ότι με το τελευταίο firmware δεν παίζουν λέει οι υπότιτλοι... για προστασία πνευματικών δικαιωμάτων...!!;;; Πρέπει να τους σώσεις σε UTF8. Ναι, αν θέλω να πετάξω στο φλασάκι τα 160 επισόδεια της τάδε σειράς, αυτή τη δουλειά θα κάνω... Με προσοχή τα νέα firmware!

Είπα να δοκιμάσω πιο διεξοδικά τον media player της τηλεόρασης και γέμισα το φλασάκι με διάφορα αρχεία βίντεο. Με εξέπληξε ευχάριστα. Avi, mp4, mkv, flv... τα έπαιξε όλα απροβλημάτιστα, ό,τι κι αν είχαν μέσα (εκτός DTS φυσικά). Το φλασάκι ήταν γεμάτο (60GB) οπότε βλέπει σίγουρα και πέρα από τα 32GB. Σε ταινίες με ήχο DTS και δεύτερο ήχο (πχ σχολιασμός) έπαιξε κατευθείαν τον δεύτερο ήχο. Αποκωδικοποιεί και AAC HE. Κρίμα που δεν υποστηρίζει DTS... μεγάλο μείον! Αλλιώς θα μιλάγαμε για κάτι πλήρες!

Πρόβλημα είχε με τους υπότιτλους sub. Ενώ παίζουν, σταδιακά αποσυγχρονίζονται, λες και τους παίζει με διαφορετικό framerate. Το ίδιο συμβαίνει και στο Power DVD 11, τρομάρα του...

Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις τις προχωρημένες ρυθμίσεις στην εικόνα, όπως πχ τη Δυναμική αντίθεση. Έτσι δε μπορείς να απενεργοποιήσεις όλα αυτά που "βελτιώνουν" την εικόνα στα Έντονο, Κανονική και Αθλητικά. Το Σινεμά δίνει πολύ θερμά χρώματα. Με την επιλογή Παιχνίδι φαίνεται ότι μπορεί να επιτευχθεί η πιο σωστή εικόνα.

Τελικως πηρα το 32GB το οποιο και βλεπει κανονικα, αλλα τωρα οταν παω να τρεξω το mkv αρχειο λεει οτι δεν ειναι εγκυρο..και στο thumbnail δειχνει χρονο 00:00:00 ενω στο PC παιζει μια χαρα..
Εχει κανα περιορισμο στα mkv για να τα παιξει?
Ίσως να έχει header compression; Άνοιξέ το με το Mkv merge και ξανά κάνε το mux βάζοντας το header compression σε none.

Γεια σας και παλι . Εχω να κανω δυο ερωτισεις . Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο . Αγορασα εναν σκληρο δισκο 1TB με δικη του τροφοδοσια , αλλα η τηλεοραση δεν τον αναγνωριζει. Ξερει κανεις γιατι ? Η δευτερη ερωτηση αφορα υποτιτλους. Ας πουμε οτι θα καταφερω να συνδεσω εναν δισκο τελικα. θα μπορει να παιξει τους 3d υποτιτλους (.idx / .sub ) ? Στο pc βλεπω αυτες τις ταινιες mkv και μετατρεπω τους srt υποτιτλους σε idx με το 3d subtitler . τα βαζω στο media player classic και παιζουν αψογα. Θα μπορω να δω λοιπον αυτους τους υποτιτλους στον ενσωματεμενο Player της τηλεόρασης ? το εχει δοκιμασει κανεις ?
Ευχαριστω εκ των προτέρων. Αν εχει ξανααπαντηθει αυτη η ερωτιση , συγχωρεστε αλλα δεν το βρισκω .

Γεια σας και παλι . Εχω να κανω δυο ερωτισεις . Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο . Αγορασα εναν σκληρο δισκο 1TB με δικη του τροφοδοσια , αλλα η τηλεοραση δεν τον αναγνωριζει. Ξερει κανεις γιατι ? Η δευτερη ερωτηση αφορα υποτιτλους. Ας πουμε οτι θα καταφερω να συνδεσω εναν δισκο τελικα. θα μπορει να παιξει τους 3d υποτιτλους (.idx / .sub ) ? Στο pc βλεπω αυτες τις ταινιες mkv και μετατρεπω τους srt υποτιτλους σε idx με το 3d subtitler . τα βαζω στο media player classic και παιζουν αψογα. Θα μπορω να δω λοιπον αυτους τους υποτιτλους στον ενσωματεμενο Player της τηλεόρασης ? το εχει δοκιμασει κανεις ?
Ευχαριστω εκ των προτέρων. Αν εχει ξανααπαντηθει αυτη η ερωτιση , συγχωρεστε αλλα δεν το βρισκω .

εχει αναφερθει φιλε μου και απο μενα και απο αλλους συφορουμιτες ότι ΔΕΝ παιζει σωστα υπότιτλους ακόμη και κατοπιν επεξεργασιας με το 3d subtitler ,ακόμη και μεσω του lg bd670 player με το tελευταιο firmware, το ψαχνουμε ...

Ίσως να έχει header compression; Άνοιξέ το με το Mkv merge και ξανά κάνε το mux βάζοντας το header compression σε none.

Σε ευχαριστώ θα το δοκιμασω γιατι δεν εχω καταφερει να παιξω κανενα 3D mkv..
Απο την τεχνικη υποστηριξη της LG παντως μου ειπαν οτι δεν παιζει 3D mkv μονο 2D:smash:

Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις τις προχωρημένες ρυθμίσεις στην εικόνα, όπως πχ τη Δυναμική αντίθεση. Έτσι δε μπορείς να απενεργοποιήσεις όλα αυτά που "βελτιώνουν" την εικόνα στα Έντονο, Κανονική και Αθλητικά. Το Σινεμά δίνει πολύ θερμά χρώματα. Με την επιλογή Παιχνίδι φαίνεται ότι μπορεί να επιτευχθεί η πιο σωστή εικόνα.
Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής θα πατήσεις το πλήκτρο "Q.MENU" και από εκεί μπορείς να κάνεις όποια ρύθμιση θέλεις.

Τελικα σκεφτομαι να παρω εναν media player να ησυχάσω..
Εχεις κανεις αντίστοιχη εμπειρία? Λεω για τον WD TV Live
Θα παιζει ολα τα 3D Format (mkv, blueray iso)??

Η δική μου παίζει κανονικά 3D mkv

Παιζει κανονικα υπότιτλους σε 3D MKV SBS ?? Γιατι με τους υπότιτλους ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ..,τα αρχεια 3D SBS τα παιζει τα περισσοτερα ...

Παιζει κανονικα υπότιτλους σε 3D MKV SBS ?? Γιατι με τους υπότιτλους ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ..,τα αρχεια 3D SBS τα παιζει τα περισσοτερα ...

Ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασης παίζει κανονικά τους υπότιτλους σε 3d sbs. Το πρόβλημα με την LG είναι ο ήχος DTS. Όπως σου είπαν και πιο πάνω με έναν εξωτερικό player ησυχάζεις.

Ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασης παίζει κανονικά τους υπότιτλους σε 3d sbs. Το πρόβλημα με την LG είναι ο ήχος DTS. Όπως σου είπαν και πιο πάνω με έναν εξωτερικό player ησυχάζεις.
μονο τους .srt παιζει. σε μορφη .sub και .idx οχι.

Re: Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής θα πατήσεις το πλήκτρο "Q.MENU" και από εκεί μπορείς να κάνεις όποια ρύθμιση θέλεις.
Δε βλέπω πουθενά τις ρυθμίσεις Δυναμική αντίθεση, Δυναμικό χρώμα, Χρωματική κλίμακα κτλ.