Παιδεια χρονια πολλα καλη χρονια!!!
Εχω συζητησει και πιο παλια για το θεμα του ιnput lag Δυστυχώς εκανα μια μετρηση ακριβειας με μετονομοσια του hdmi σε pc και ειναι
μεγαλυτερη απο 66 ms.Απαραδεκτο!!!!
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν δεν ήξερα ότι έχει γίνει πολλές φορές. Όπως είπε και ο Yperion σε ξένα φόρουμ γίνεται χαμός. Η LG είναι πάντα εκεί να προωθήσει ένα νέο προϊόν με τα σούπερ χαρακτηριστικά αλλά όταν αρχίσει να φαίνεται η μούφα απλά κάνει τον Κινέζο.θα ηταν νομιζω καλο να κανουμε ομαδικα παραπονα για να αναγκαστουνε να ασχοληθουν παραπανω και να δεχτουν επιτελους το προβλημα της τηλεορασης.Δεν εδωσα ουτε εγω ουτε κανεις 1000 ε για να εχουμε τετοια προβληματα.
Ίσως να έχει header compression; Άνοιξέ το με το Mkv merge και ξανά κάνε το mux βάζοντας το header compression σε none.Τελικως πηρα το 32GB το οποιο και βλεπει κανονικα, αλλα τωρα οταν παω να τρεξω το mkv αρχειο λεει οτι δεν ειναι εγκυρο..και στο thumbnail δειχνει χρονο 00:00:00 ενω στο PC παιζει μια χαρα..
Εχει κανα περιορισμο στα mkv για να τα παιξει?
Γεια σας και παλι . Εχω να κανω δυο ερωτισεις . Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο . Αγορασα εναν σκληρο δισκο 1TB με δικη του τροφοδοσια , αλλα η τηλεοραση δεν τον αναγνωριζει. Ξερει κανεις γιατι ? Η δευτερη ερωτηση αφορα υποτιτλους. Ας πουμε οτι θα καταφερω να συνδεσω εναν δισκο τελικα. θα μπορει να παιξει τους 3d υποτιτλους (.idx / .sub ) ? Στο pc βλεπω αυτες τις ταινιες mkv και μετατρεπω τους srt υποτιτλους σε idx με το 3d subtitler . τα βαζω στο media player classic και παιζουν αψογα. Θα μπορω να δω λοιπον αυτους τους υποτιτλους στον ενσωματεμενο Player της τηλεόρασης ? το εχει δοκιμασει κανεις ?
Ευχαριστω εκ των προτέρων. Αν εχει ξανααπαντηθει αυτη η ερωτιση , συγχωρεστε αλλα δεν το βρισκω .
Ίσως να έχει header compression; Άνοιξέ το με το Mkv merge και ξανά κάνε το mux βάζοντας το header compression σε none.
Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής θα πατήσεις το πλήκτρο "Q.MENU" και από εκεί μπορείς να κάνεις όποια ρύθμιση θέλεις.Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις τις προχωρημένες ρυθμίσεις στην εικόνα, όπως πχ τη Δυναμική αντίθεση. Έτσι δε μπορείς να απενεργοποιήσεις όλα αυτά που "βελτιώνουν" την εικόνα στα Έντονο, Κανονική και Αθλητικά. Το Σινεμά δίνει πολύ θερμά χρώματα. Με την επιλογή Παιχνίδι φαίνεται ότι μπορεί να επιτευχθεί η πιο σωστή εικόνα.
Η δική μου παίζει κανονικά 3D mkv
Παιζει κανονικα υπότιτλους σε 3D MKV SBS ?? Γιατι με τους υπότιτλους ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ..,τα αρχεια 3D SBS τα παιζει τα περισσοτερα ...
μονο τους .srt παιζει. σε μορφη .sub και .idx οχι.Ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασης παίζει κανονικά τους υπότιτλους σε 3d sbs. Το πρόβλημα με την LG είναι ο ήχος DTS. Όπως σου είπαν και πιο πάνω με έναν εξωτερικό player ησυχάζεις.
Δε βλέπω πουθενά τις ρυθμίσεις Δυναμική αντίθεση, Δυναμικό χρώμα, Χρωματική κλίμακα κτλ.Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής θα πατήσεις το πλήκτρο "Q.MENU" και από εκεί μπορείς να κάνεις όποια ρύθμιση θέλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.