LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης σε αυτο το φορουμ
http://forums.plexapp.com/index.php/topic/29227-dts-pass-through/page__st__20

βλεπουμε οτι με τα τελευταια επισημα firmware μερικες τηλεορασεις πλεον υποστηριζουν το dts passthrough. Υπαρχει κανενας με τη δυνατοτητα να μπει στο μενου και να το ενεργοποιησει και να μας πει αν γινεται?

Επισης υπάρχει κανενας με αυτο το remote κοντα στα ανω πατησια να μου το δανεισει να το δοκιμασω και εγω?. Ρωταω γιατι λυπαμαι να δωσω 50ευρω για ενα logitech remote μονο και μονο για αυτη τη δουλεια. Κερναω και καφε :)

Επίσης σε αυτο το φορουμ
http://forums.plexapp.com/index.php/topic/29227-dts-pass-through/page__st__20

βλεπουμε οτι με τα τελευταια επισημα firmware μερικες τηλεορασεις πλεον υποστηριζουν το dts passthrough. Υπαρχει κανενας με τη δυνατοτητα να μπει στο μενου και να το ενεργοποιησει και να μας πει αν γινεται?

Επισης υπάρχει κανενας με αυτο το remote κοντα στα ανω πατησια να μου το δανεισει να το δοκιμασω και εγω?. Ρωταω γιατι λυπαμαι να δωσω 50ευρω για ενα logitech remote μονο και μονο για αυτη τη δουλεια. Κερναω και καφε :)

τελικα βρηκα remote και ενεργοποιησα το dts. Μονο που δεν περναει το dts σε 5.1 αλλα σε στερεο. ειναι μια προοδος και αυτο :)

τελικα βρηκα remote και ενεργοποιησα το dts. Μονο που δεν περναει το dts σε 5.1 αλλα σε στερεο. ειναι μια προοδος και αυτο :)

ποιο remote ειναι αυτο? δωσε πληροφοριες.... ευχαριστω

το remote ειναι αυτο
http://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria.html?keyphrase=meliconi+fully+8
το meliconi fully 8
ακολουθεις τις οδηγιες του manual και το προγραμματιζεις για την lg 5500.
Μετα ακολουθεις τις οδηγιες εδω για να μπεις στο service menu της τηλεορασης
http://www.insomnia.gr/topic/318095...770__hl__meliconi__fromsearch__1#entry3820770
και τελος κανεις αυτο που λεει εδω για να περασει ο ηχος

προσοχη το δευτερο λινκ ειναι για το πως να μπεις στο service menu με το συγκεκριμενο remote. Μην κανεις τις ρυθμισεις που λεει γιατι ειναι για αλλη τηλεοραση. Για αλλαγη ρυθμισεων δες αυτο http://forums.plexapp.com/index.php/topic/29227-dts-pass-through/page__st__20

Last edited:
παπαλα. σημερα που το δοκιμασα δεν τα επαιζε. σε ενα αρχειο με dts μου βγαζει παλι unsupported sound.

Παιδιά ο Κωτσόβολος έριξε ξαφνικά, πριν λίγες μέρες, την τιμή της 55LW5500 στα 1299 . Όσο έχουν οι άλλοι την 55LW4500 δηλαδή. Και ο ίδιος ο Κωτσόβολος έχει την 4500 ακριβότερη στα 1315 .
'Ημουν έτοιμος να παραγγείλω την 55LW4500 αλλά αν στα ίδια λεφτά υπάρχει η 5500 τότε γιατί όχι; Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πρόκειται για τίποτα κομμάτια επεστραμένα/επισκευασμένα και πέσω σε καμιά φόλα...... Ξέρετε τι πολιτική επιστροφής έχει το συγκεκριμένο κατάστημα; Μην ξεμείνω με καμιά 5500 που δε βλέπεται...

Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά ο Κωτσόβολος έριξε ξαφνικά, πριν λίγες μέρες, την τιμή της 55LW5500 στα 1299 . Όσο έχουν οι άλλοι την 55LW4500 δηλαδή. Και ο ίδιος ο Κωτσόβολος έχει την 4500 ακριβότερη στα 1315 .
'Ημουν έτοιμος να παραγγείλω την 55LW4500 αλλά αν στα ίδια λεφτά υπάρχει η 5500 τότε γιατί όχι; Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πρόκειται για τίποτα κομμάτια επεστραμένα/επισκευασμένα και πέσω σε καμιά φόλα...... Ξέρετε τι πολιτική επιστροφής έχει το συγκεκριμένο κατάστημα; Μην ξεμείνω με καμιά 5500 που δε βλέπεται...
μενδιαφερει και μενα....σχετικα με το θεμα των επιστροφων δεν εχω ακουσει κατι ,λετε να υπαρχει περιπτωση?αν και δεν νομιζω...παντως αυριο θα καλεσω τα κεντρικα ...για να δουμε...

Μολις παρελαβα και εγω σημερα την 47LW5500........

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αθλιες......

Η ποιοτητα σε Digital σημα για παρακολουθηση ψηφιακων καναλιων ειναι λες και εχω παρει τηλεοραση των 100 ευρω...... Η καθαροτητα της οθονης ειναι απαισια, και γενικοτερα δεν υπαρχει λεπτομερια στα πραγματα που απεικονιζει το Panel.. Tι να πω τα εχω παιξει με αυτα που βλεπω....
Παρατηρισα επισης οτι ενω εβλεπα ταινια σε BlueRay 2D η εικονα εκανε καποια καρε...... λες και η καρτα γραφηκων τραβουσε ζορια..... !!!!!! Τι ειναι παλι αυτο ρε παιδια ?? 1100 Ευρω εδωσα....
Τα χρωματα της ατονα και μουντα !!!!

Επισης το λογισμικο που εχει η τηλεοραση ειναι το 4.00.18.... και μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση λογισμικου...
Πως γινεται αυτο, μιας και διαβασα οτι εχουν περασει αλλοι χρηστες την εκδοση 04.04.10 ????????????

Παιδια, καποιος ο οποιος ειναι ευχαριστημενος απο την 47LW5500 ειλικρινα τον προσκαλω να ερθει σπιτι μου να πιουμε ενα ποτακι - καφεδακι και να παρακολουθησουμε μια ταινια BlueRay η να δουμε απλως τηλεοραση παρεα.. να μου πει εαν και η δικη του τηλεοραση εχει αναλογη ποιοτητα απεικονισης... Η εγω εχω πεσει σε ελλατωματικο κομματι !!!!!!!!

S.O.S.

Last edited:
Οι τηλεοράσεις της LG θέλουν ρύθμιση από τον χρήστη για να αποδόσουν τα μέγιστα. Όπως έρχονται απο το εργοστάσιο είναι ξερύθμιστες.

Μια βοηθεια για προτεινομενες ρυθμισεις ???? Μπορει καποιος να τις ποσταρει ?

Δηλαδη με τις καταλληλες ρυθμισεις αυτο το ενοχλητικο καρε που μου παρουσιαζει τωρα στα BlueRay θα εξαλιφθει ?

Εν ετη 2011 και αναλογιζοντας το ποσο των 1000+ ευρω..... δεν φανταστικα οτι θα υπαρχει τοσο ξεφτελιστικη ποιοτητα προιοντος.....

Τι να πω ρε παιδια !!!!! Παντως τα βιντεακια Demo που επαιζε στο μαγαζι οταν την ειδαστημενη ηταν κορυφεα η απεικονιση !!!

Στα demo και με φωτα 10,000 watt απο πανω ολες "κορυφαιες" φαινονται σε καποιον που δεν εχει εμπειρια.

Θα σου ελεγα να πας σε κανενα μελος να δεις την LG 50PV350 που για εμενα ειναι πολυ καλυτερη σε εικονα και φτηνοτερη μηπως και μπορεσεις να την αλλαξεις.

Ρε παιδια παντως εγω με την 650s που την εχω μια εβδομαδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει τοσο μεγαλη διαφορα?

Και το τελευταίο μήνυμα κατόχου (#103 / 14-11-2011 ) που έχει κατατεθεί στο νήμα LW605s ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056276887&viewfull=1#post1056276887 ), πάνω - κάτω τα ίδια παράπονα εκφράζει.

Έχουμε και για τα δύο μοντέλα νήματα με πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Την τηλεόραση προσπαθήσατε να τη ρυθμίσετε; Π.χ βάλατε στο off την εξοικονόμηση ενέργειας;