AlexT_
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Που?βλεπω παιζουν κατι firmware για τις lg.
Που?βλεπω παιζουν κατι firmware για τις lg.
Επίσης σε αυτο το φορουμ
http://forums.plexapp.com/index.php/topic/29227-dts-pass-through/page__st__20
βλεπουμε οτι με τα τελευταια επισημα firmware μερικες τηλεορασεις πλεον υποστηριζουν το dts passthrough. Υπαρχει κανενας με τη δυνατοτητα να μπει στο μενου και να το ενεργοποιησει και να μας πει αν γινεται?
Επισης υπάρχει κανενας με αυτο το remote κοντα στα ανω πατησια να μου το δανεισει να το δοκιμασω και εγω?. Ρωταω γιατι λυπαμαι να δωσω 50ευρω για ενα logitech remote μονο και μονο για αυτη τη δουλεια. Κερναω και καφε![]()
τελικα βρηκα remote και ενεργοποιησα το dts. Μονο που δεν περναει το dts σε 5.1 αλλα σε στερεο. ειναι μια προοδος και αυτο![]()
μενδιαφερει και μενα....σχετικα με το θεμα των επιστροφων δεν εχω ακουσει κατι ,λετε να υπαρχει περιπτωση?αν και δεν νομιζω...παντως αυριο θα καλεσω τα κεντρικα ...για να δουμε...Παιδιά ο Κωτσόβολος έριξε ξαφνικά, πριν λίγες μέρες, την τιμή της 55LW5500 στα 1299 . Όσο έχουν οι άλλοι την 55LW4500 δηλαδή. Και ο ίδιος ο Κωτσόβολος έχει την 4500 ακριβότερη στα 1315 .
'Ημουν έτοιμος να παραγγείλω την 55LW4500 αλλά αν στα ίδια λεφτά υπάρχει η 5500 τότε γιατί όχι; Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πρόκειται για τίποτα κομμάτια επεστραμένα/επισκευασμένα και πέσω σε καμιά φόλα...... Ξέρετε τι πολιτική επιστροφής έχει το συγκεκριμένο κατάστημα; Μην ξεμείνω με καμιά 5500 που δε βλέπεται...
Μολις παρελαβα και εγω σημερα την 47LW5500........
Μια βοηθεια για προτεινομενες ρυθμισεις ???? Μπορει καποιος να τις ποσταρει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.