Ηρθαν σημερα απο την LG για ελεγχο της τηλέορασης....
Καθησαν στον καναπε μου, τους εβαλα τανια BlueRay 1080p και απλα μετα 1 λεπτο προβολης μου ειπαν.......
Κυριε εχετε την αρχικη συσκευασια της τηλεορασης ? Θα σας γινει αντικατασταση......
Αυτην την στιγμη δεν εχω την τηλεοραση σπιτι μου.
Μολισ μου την φερουν πολυ ευχαριστως....
Εχθές το βράδυ αναβάθμισα (online) σε 5.01.10 (από 4.04.10)
Δεν έψαξα διαφορές γιατί έβλεπα ταινία.
δε θελω να κανω το δικηγορο κανενος αλλα το οτι οι led ειναι καλυτερες απο τις απλες lcd ειναι ενα πολυ μετρησιμο γεγονος.
http://en.wikipedia.org/wiki/LED-backlit_LCD_display
Καλημέρα και από μένα, νέος στο φορουμ. Ενδιαφέρομαι και εγώ για την 42LW5500, οπότε πήγα να τη δώ χτες στο MediaMarkt του Γέρακα. Δίπλα είχε κάτι Samsung, και ομολογώ ότι το μαύρο της LG έδειχνε προς το γκρι, και γενικά η εικόνα φαινόταν πιο "ξεθωριασμένη". Ήθελα να σας ρωτήσω παιδιά όσους την έχετε, είναι θέμα ρυθμίσεων αυτό ?
Δεν ξέρω τι βλέπετε στα μαγαζιά ή τι διαβάζετε στα διάφορα φόρουμ από μη κατόχους. Η τηλεόραση μπορεί να έχει τα θεματάκια της, αλλά το πρόβλημα της σίγουρα δεν είναι το μαύρο..Καλημέρα και από μένα, νέος στο φορουμ. Ενδιαφέρομαι και εγώ για την 42LW5500, οπότε πήγα να τη δώ χτες στο MediaMarkt του Γέρακα. Δίπλα είχε κάτι Samsung, και ομολογώ ότι το μαύρο της LG έδειχνε προς το γκρι, και γενικά η εικόνα φαινόταν πιο "ξεθωριασμένη". Ήθελα να σας ρωτήσω παιδιά όσους την έχετε, είναι θέμα ρυθμίσεων αυτό ?
Έκανα και εγώ χθες την αναβάθμιση. Το μονο που παρατήρησα είναι πως απο τα app που είχε η τηλεόραση και συγκεκριμένα το 3d zone δεν παίζει πλέον. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό μετά την αναβάθμιση?
...Εγώ μετά το παραπάνω σχετικά με το 3d zone ΑΝ ισχύει δεν ξέρω σίγουρα αν θα το βάλω καθώς όσο και άθλιο αν είναι το 3d zone (που το έβαλα δηλώνοντας με δεύτερο account ότι είναι Αγγλία) θεωρώ ότι είναι κρίμα να χαθεί αφού τουλάχιστον μπαίνει εκεί λίγο content.
Αυτό ισχύει. Ως κάτοχος samsung & LG βλέπω τη διαφορά, πλην όμως το μαύρο της LG είναι ικανοποιητικό.Ό,τι ρυθμίσεις και να κάνεις, τα πάνελ της Samsung έχουν αρκετά μεγαλύτερη εγγενή αντίθεση από τα πάνελ της LG...
Το 3D της είναι όντως καταπληκτικό και φωτεινότατο. Κάνει τις samsung και γενικά τις ενεργές να ξεροκαταπίνουν, καθώς στην προσπάθεια τους να δείξουν 3D χάνουν τη μισή φωτεινότητα τους.εγω εχω την 55LW5500 και εχω να πω οτι η εικονα της ειναι καταπληκτικη και σε 2D και σε 3D...
To μονο που θα ηθελα να ρωτησω για οποιον ξερει ειναι πως γινεται να λειτουργησει το pvr απο την usb της TV.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.