LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη τηλεόραση για το 3D καθώς έχω πειστεί ότι αξίζει (1η φορά αγοράζω 3D). Απλά έχω κάποιες απορίες..
1. Η σύνδεσή της μέσω HDMI με pc που διαθέτει bluray είναι εφικτή? Παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα?
2. Θα χρειαστεί να αγοράσω media player για ταινίες 3D?
3. Η απόσταση θέασης είμαι στα 3,5 μέτρα, ποια είναι η κατάλληλη? 42" ή 47"?
4. Μετατρέπει αυτόματα το 2D σε 3D? Όπως κάνουν κάποιες plasma 3D?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω σε άμεση απάντηση για να προλάβω την προσφορά στο πλαίσιο :)

Ειδα χθές την τηλεοραση στον ΑlexT_ και ειναι πολυ καλη. Δεν είδαμε μονο ψηφιακή, στο δορυφορικο ηταν σχεδον σαν bluray. Το 3d της μεσω του mediaplayer ειχε καποια προβληματακιαστην κινηση με το oppo μου ομως τ resident evil ηταν καταπληκτικό. Γενικα στα συγκεκριμένα χρηματα, 1400 ευρω, ειναι κελεπουρι.

Σε σχεση με την B650 πως την βλεπεις την εικονα της? Την b650 και τη c650 τις εχω σαν σημειο αναφορας.

Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη τηλεόραση για το 3D καθώς έχω πειστεί ότι αξίζει (1η φορά αγοράζω 3D). Απλά έχω κάποιες απορίες..
1. Η σύνδεσή της μέσω HDMI με pc που διαθέτει bluray είναι εφικτή? Παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω σε άμεση απάντηση για να προλάβω την προσφορά στο πλαίσιο :)

1. Συνδέεται κανονικά με οτιδήποτε διαθέτει έξοδο HDMI (PC, LAP TOP, DVD, BD, SAT κ.λ.π)

2. Οι κάτοχοι έχουν αναφέρει ότι ο ενσωματωμένος media player δεν αποκωδικοποιεί ήχο DTS.
Εσύ όμως άμα συνδέσεις PC ή LAP TOP, παίζεις τα αρχεία σου από εκεί, οπότε και το θέμα που έχουν αναφέρει οι κάτοχοι (ότι δεν αποκωδικοποιεί ήχο DTS) το λύνεις από τις ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου.
Kαι τα media player υπολογιστές είναι, ό,τι τους πεις/ρυθμίσεις να κάνουν, θα το κάνουν ;)

3. Για 3,5 μέτρα προτείνω όσο δυνατόν μεγαλύτερη γίνεται για το budget σου, ανάμεσα σε 42"-47" σαφώς την 47άρα, αλλά άνετα θα μπορούσες να πάρεις από 50" και πάνω, αν το επιτρέπει το οικονομικό.

4.Κάνει μετατροπή 2D σε 3D.

Καλησπέρα,

1. κανένα πρόβλημα
2. Εδώ θέλει σκέψη.

3D mkv παίζει απο τον ενσωματωμένο player και φτιάχνει και τους υπότιτλους srt έτσι ώστε να μην έχεις πρόβλημα, δυστυχώς δέν παίζει DTS ούτε τον περνάει απο την οπτική για να το βάλεις στον ενισχυτή και να δείς την ταινία.

αν θα πας σε media player θα πρέπει να προσέξεις έτσι ώστε να παίζει mkv 3D αλλά να μπορεί να φτιάχνει αυτόματα και τους υπότιτλους χωρίς να μπλέκεις με μετατροπές. αν είναι να κάνεις μια μετατροπή καλύτερα να φτιάξεις τον ήχο σε ac3 και να τον παίξεις απο το usb της tv

σε 2d ένας οποιοσδήποτε player θα σου κάνει την δουλειά σου.

3. σε τέτοια απόσταση θα πας σε 47 η 55. στα συν η 47 είναι ότι θα βλέπεις καλύτερα sd και 2d, στα συν της 55 καλυτερο 3d

4. μετατρέπει κανονικά το 2d και σου δίνει την ψευδαίσθηση του 3d δηλαδή σαν να κοιτάς μέσα απο παράθυρο.

επίσης ένα ακόμα θετικό είναι το plex

http://www.plexapp.com/

οργανώνει καταπληκτικά τις ταινίες που έχεις στον σκληρό του υπολογιστή σου και τις σειρές μιας και κατεβάζει αυτόματα απο το net εξώφυλλα, περιλήψεις κλπ.

καλησπερα.καθως εβλεπα τηλεοραση σημερα ξαφνικα αρχισε να τρεμοπαιζει και να εμφανιζει γραμμες.λεω θα φταιει το σημα.τα ιδια ομως κανει και στο μενου και στο youtube που μπηκα.τι λετε τα παιξε?

Εαν δεν σε ενδιαφερει το 3D δεν εχει νοημα να το σκέφτεσαι.

Δηλαδη δεν αξιζει για 2D? Καμμια σχεση με B650 Αυτο θελεις να πει?.Θελω μια τηλεοραση που να εχει την ποιοτητα της b650 και 3D παθητικο.Νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι η 5500

Δηλαδη δεν αξιζει για 2D? Καμμια σχεση με B650 Αυτο θελεις να πει?.Θελω μια τηλεοραση που να εχει την ποιοτητα της b650 και 3D παθητικο.Νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι η 5500

Εννοώ οτι δεν αξίζει να την παρεις σαν 2D τηλεόραση, δεν θα δεις καποια σημαντικη αναβαθμιση . Απο την στιγμη που σε απασχολει το 3D, πιστευω πως θα ικανοποιηθεις.

Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θελω μια τηλεοραση που να εχει την ποιοτητα της b650 και 3D παθητικο.Νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι η 5500
Ακριβώς. Η 55LW5500 αντικατέστησε σε μένα την Samsung LED B6000 με απόλυτη επιτυχία.

sos

επειδή μου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια,

οι τηλεοράσεις που παραλάβατε σε τί κατάσταση ήταν???

η δικιά μου είναι όπως φαίνεται στις φωτο παρακάτω

σπασμένο το φελιζόλ στο πάνω μέρος,

οι ταινίες ασφαλείας ξεκολλημένες και ξανά κολλημένες κοκ.

να σημειώσω ότι σήμερα παρέλαβα και δευτερη tv σε αντικατάσταση με τον ίδιο τρόπο

http://imageshack.us/g/706/imag0386y.jpg/

ειναι γενικό το φαινόμενο στις lg η απλά έτυχε δυο στα δύο σε εμένα?

κατάστημα πλαίσιο

Εγω που την πήρα (47LW5500) από το ίδιο κατάστημα δεν είχα τέτοια θέματα...

Κοίτα...αυτό που δεν μου άρεσε στις φωτογραφίες σου είναι τα αυτοκόλλητα με τα χαρακτηριστικά που είναι στραβα κολλημένα (σε εμένα ήταν στην τρίχα κολλημένα) και τα φελιζολ που είναι "φαγωμένα"...

Δεν ξέρω τι να σου πω... το ότι έγινε και δεύτερη φορά είναι παράξενο πάντως...

και η δεύτερη το ίδιο ακριβώς πράγμα. σπασμένα φελιζόλ και οι ζελατίνες με αέρα μέσα, και ακόμα χειρότερα στο κάτω μέρος ταινία του πλαισίου και όχι της lg

Κοίτα...οι ζελατίνες στο πλαίσιο της τηλεόρασης πρέπει να είχαν και σε μένα αέρα μέσα αν θυμάμαι καλά

τα άλλα τα δικά σου δεν τα είχα πάντως. Όλα ήταν άψογα.

Δεν ξέρω και κανένας άλλος τι έχει βρει ανοίγοντας το κουτί...ας μας το πει

τι να πώ δεν ξέρω ειλικρινά, δυο samsung Που είχα αγοράσει ήταν άριστα συσκευασμένες. lg πρωτη φορά παίρνω και αν τυχόν το θεωρήσουν λογικό το όλο θέμα δεν ξανά αγοράζω με τίποτα.
ειδικά στις γωνίες τα αυτοκόλλητα στην νέα που μου έστειλαν είναι εντελλώς ξεκολλημένα.

το γέλιο είναι ότι μου λένε για τα φελιζόλ ότι τα σπάει ο αντιπρόσωπος γιατί δεν βγάζει η lg ξεχωριστό τύπο για κάθε tv αλλά ενιαίο και τα σπάει για να την συσκευάσει.

το γέλιο είναι ότι μου λένε για τα φελιζόλ ότι τα σπάει ο αντιπρόσωπος γιατί δεν βγάζει η lg ξεχωριστό τύπο για κάθε tv αλλά ενιαίο και τα σπάει για να την συσκευάσει.

Αν είναι δυνατόν! Και στον αντιπρόσωπο πως πάνε οι τηλεοράσεις? Σε σκόνη?

χαχαχα δεν ξέρω τι να πω...

Πάντως έχουν δει πολλά τα μάτια μου... πήρε ένας φίλος μου ένα win7 tablet από το public και του είπαν ότι το κουτί είναι ανοιγμένο γιατί κάποιος το αγόρασε και το επέστρεψε αμέσως γιατί ήθελε την έκδοση με το android τελικά (και καλά...)...ΟΚ λέει ο φίλος μου κανένα πρόβλημα (δεν είχαν άλλο κομμάτι να του δώσουν) ...Μόλις όμως παει σπίτι και το ανοίγει είχε μέσα windows εγκατεστημένα από τον Μάρτιο (και είναι Αύγουστος τώρα...) μέχρι και SQL Server είχε μέσα εγκαταστήσει μια "Κατερίνα" πως την έλεγαν... Ζητησε τα λεφτά του πίσω (έκαναν λίγο το δύσκολο - ήθελαν να του δώσουν πιστωτικό) αλλά τα πήρε

Αν είναι δυνατόν! Και στον αντιπρόσωπο πως πάνε οι τηλεοράσεις? Σε σκόνη?

χαχαχα δεν ξέρω τι να πω...

εκεί είναι που μου την έδωσε.

δηλαδή της λέω ο προμηθευτής σας παίρνει σε άλλο κοντέινερ της τηλεοράσεις, σε άλλο την συσκευασία, σε άλλο τα εξαρτήματα και τα βάζει ο υπάλληλος σας εδώ στο κουτί και τα κλείνει?
και κολλάει. οχι μου λέει μόνο τα φελιζόλ σπάει... :worshippy:

μα καλά της λέω εφόσον τα σπάει τα πάνω, τα κάτω γιατί και στις δύο τηλεοράσεις είναι άθικτα? εκεί έχει για κάθε μοντέλο φελιζόλ και μόνο στα πάνω κάνει την πατέντα? :firstprize: τρελό μυαλό.

τι να πώ ειλικρινά δεν ξέρω.
ίσως γιαυτό έριξε τις τιμές το πλαίσιο γιατί βρήκε κομμάτια assemply by LakisGiannakis στα σούρμενα και τις δίνει φτηνότερα.

η πλάκα είναι οτι στην απόδειξη λέει εγγύηση αντιπροσωπείας.
η LG απο την άλλη μου είπε οτί γενικά δεν καλύπτει παρα εισαγωγές με εγγύηση.

οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι στον Μπέο συμβαίνει.

Το πλαίσιο αγοράζει απο τρίτους μεταπωλητές της LG?
Το πλαίσιο κάνει δικιά του εισαγωγή αλλα καλύπτεσαι απο εγγύηση βάση συμφωνίας με την LG?
Η LG συσκευάζει εδώ στην ελλάδα τις τηλεοράσεις και βγαίνουν τα κουτιά με σπασένα φελιζόλ οπότε την παίρνεις όπως είναι και γιαυτό έχει φτηνότερη τιμή. :BDBDG54:

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/7755-lg-42lw5500-review.html
Δοκιμασε και πες μας εντυπωσεις.
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι επιμενουν οτι η τηλεοραση ειναι χαλια σε 2D εικονα.Τοσο σε αυτο το review οσο και σε αυτο του Avforums
η εικονα της χαρακτηριζεται απο πολυ καλη ως εξαιρετικη.
Εσεις που εχετε την τηλεοραση ξερετε καλυτερα φυσικα Ο λογος σε σας

εγω την εχω και την θεωρω εξαιρετικη αγορα για τα λεφτα της. Ειδα χτες 720p Πειρατες της Καραιβικης και ηταν καταπληκτικο. Και το μαυρο ειναι παρα πολυ καλο, ασχετα με το τι λενε καποιοι.. ειδικα οταν εβαλα το AVATAR (2D) σε Blue Ray εμεινα με το στομα ανοικτο.!!!

sos

επειδή μου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια,

οι τηλεοράσεις που παραλάβατε σε τί κατάσταση ήταν???

η δικιά μου είναι όπως φαίνεται στις φωτο παρακάτω

σπασμένο το φελιζόλ στο πάνω μέρος,

οι ταινίες ασφαλείας ξεκολλημένες και ξανά κολλημένες κοκ.

να σημειώσω ότι σήμερα παρέλαβα και δευτερη tv σε αντικατάσταση με τον ίδιο τρόπο

http://imageshack.us/g/706/imag0386y.jpg/

ειναι γενικό το φαινόμενο στις lg η απλά έτυχε δυο στα δύο σε εμένα?

κατάστημα πλαίσιο

φιλε μου οι αντιπροσωπιες ανοιγουν τα κουτια ορισμενες φορες για να βαλουν μεσα στην συσκευασια διαφορα εξτρα δωρακια (πχ καμια 3D ταινια, εξτρα γυαλια κλπ). Αλλα στην περιπτωση σου πραγματικα ειμαι πολυ σκεπτικος γιατι φαινεται σαν να ξανακοληθηκε το προστατευτικο στο πλαισιο της τηλεορασης και μαλιστα πολυ προχειρα. Μηπως την ειχαν display μοντελο στο καταστημα??

φιλε μου οι αντιπροσωπιες ανοιγουν τα κουτια ορισμενες φορες για να βαλουν μεσα στην συσκευασια διαφορα εξτρα δωρακια (πχ καμια 3D ταινια, εξτρα γυαλια κλπ). Αλλα στην περιπτωση σου πραγματικα ειμαι πολυ σκεπτικος γιατι φαινεται σαν να ξανακοληθηκε το προστατευτικο στο πλαισιο της τηλεορασης και μαλιστα πολυ προχειρα. Μηπως την ειχαν display μοντελο στο καταστημα??
Ξέρει κανείς το service menu που να γράφει ώρες λειτουργίας στην LG