Μάλλον μόνος σου παραπλανήθηκες φίλε μου. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν πήρα το μέρος της LG. Άλλωστε δεν εχω και λόγο για κάτι τέτοιο. Σταματά λοιπόν να κανείς τον καλό σαμαριτη με τα σχόλια σου και πρότεινε στον φιλο μας λύση. Και για το αν "θολωνω" τα νερα (!!!) σορυ αλλά πως σου ήρθε αυτό;; εγώ πήρα.την ίδια τηλεόραση από γνωστό μαγαζί που δουλεύει φίλος μια και η συσκευασία ήταν ξανακλεισμενη και μου είπε ότι την άνοιξαν για να μου βάλουν δώρο 10 γυαλιά και 2 ταινίες. Και στο κάτω κάτω φίλιες θα κάνω με όποιον θέλω. Δεν θα σου δώσω και λογαριασμό. Ποιος σε έκανε εσένα μπάτσο του forum δηλαδή;;
Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ, μάλλον εκεί το διάβασα κι εγώ.Το manual λεει σε συγκεκριμενες χωρες οχι σε ολες. Στο avforums καποιος το δουλεψε με χωρα ισπανια και κατι αλλα στο service menu.
Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ, μάλλον εκεί το διάβασα κι εγώ.
Είναι θέμα δικαιωμάτων και όχι δυνατοτήτων της τηλεόρασης. Η LG δεν έχει πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για κάποιες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Επίσημα στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει firmware με τέτοια δυνατότητα.
Ανεπίσημα, γίνεται ήδη με παρέμβαση του χρήστη στο service menu.[/QtUOTE]
το service menu που βρισκεται?
υπαρχει service menu να δεις ωρες λειτουργιας??
Από που την πήρες και πόσο?Τη παραγγειλα 47αρα ειμουν αναμεσα στη 46D8000 και αυτη την προτιμησα για το παθητικο 3δ και νοουμενου οτι η SAMSUNG αλλαζει πολιτικη και στρεφεται και αυτη απο του χρονου στο παθητικο με την ονομασια REAL3D
Παίδες, ποιο firmware "φοράει" η τηλεόραση σας?
Η δική μου φόρτωσε αυτόματα το 4.00.18 και αυτό παραμένει μέχρι σήμερα..
Απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κυπρου θυγατρικη Αθηνων 1490 ολοι οι αλλοι εδω και η επισημη αντιπροσωπεια ηθελαν ακατεβατα 2250Από που την πήρες και πόσο?
Ελπιζω να τηv ευχαριστηθω Αlex θα δουμε γιατι την πληρωσα ακριβαο.κ. καλές θεάσεις τώρα.
Θα την ευχαριστηθείς!
Καλά εδώ που ρωτάς περιμένεις να σου πουν οτι είναι οκ?Καλημερα! Να ρωτησω κατι off topic και ζητω συγνωμη, για αποσταση 2.5 μετρων θεασης ειναι οκ μια tv 40 ιντσων ή χρειαζομαι μεγαλυτερη? Και επισης ειδα πριν λιγες μερες σε καταστημα την LG και επαθα πλακα με το 3d... νομιζω ειναι απο τα καλυτερα 3d που εχω δει... Εδειχνε καποια τρεϊλερ αθλητικου περιεχομενου και καποια στιγμη νομισα οτι θα με χτυπησει η μπαλα που επαιζαν οι παικτες:a0210:
εχει δικιο ο Κωστας εγω για 3.5 μετρα πηρα 47 και αν ηταν πιο φθηνες εδω θα επαιρνα 55 η διαφορα ηταν 1000 ευρωΚαλά εδώ που ρωτάς περιμένεις να σου πουν οτι είναι οκ?
Όσο μεγαλύτερη σε παίρνει ο χώρος σου και η τσέπη σου τόσο το καλύτερο . Η λογική πάντως θέλει στα 2,5 μέτρα 50αρα +. Αν βάλεις 40αρα σε λίγο καιρό θα θέλεις μεγαλύτερη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.