LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ταινίες που είναι σε side-by-side 3D τις παίζουν όλα τα media players.

Για τους υπότιτλους, ρίξε μια ματιά εδώ...

Πάντως όπως έχω ξαναγράψει πριν κάνα δίμηνο όταν πειραματιζόμουν, αν κάποιος έχει htpc για να βλέπει ταινίες υπάρχει πολύ πιο εύκολη λύση χωρίς καμιά μετατροπή με την χρήση του ffdshow.. αν και η παραπάνω λύση με την μετατροπή παίζει παντού..

Η τηλεόραση με ενημέρωσε ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση firmware.
Αναβάθμισα λοιπόν σε 04.04.06 (από 04.00.18)

Μια πρώτη παρατήρηση είναι πως στη ρύθμιση "cinema" που χρησιμοποιώ, απενεργοποιήθηκε η επιλογή ρύθμισης του local dimming.

Την εχει κανεις που παιζει fps online και μπορει να μας πει οτι δεν υπαρχει προβλημα με lag?( με game mode εννοειται)
οι γνωμες ειναι διχασμενες απ'οτι διαβαζω εξω

Το να μην υπάρχει changelog πάντως όταν βγαίνει ένα νέο firmware είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό... λες και ο χρήστης πρέπει να μυρίζει τα νύχια του ή να ψάχνει όλα τα μενού να δει αν άλλαξε κάτι.
Όπως και να χει η μόνη αλλαγή (εκτός απ αυτή που λέει ο AlexT) είναι ότι προστέθηκε το social networks σαν επιλογή στα shortcuts (που σε συνδέει σε facebook, twitter κτλ ενώ ταυτόχρονα βλέπεις tv), αν και έχω την εντύπωση ότι αυτή η προσθήκη είναι extra απ το firmware (ταυτόχρονη αναβάθμιση του "premium" ?).

ps έχω την 650s

Την εχει κανεις που παιζει fps online και μπορει να μας πει οτι δεν υπαρχει προβλημα με lag?( με game mode εννοειται)
οι γνωμες ειναι διχασμενες απ'οτι διαβαζω εξω

Δεν χρειαζεσαι γνωμες νουμερα χρειαζεσαι.

Οποιαδηποτε τηλεοραση κατω απο 30 ms ειναι καλη , 30-45 θα ενοχληθουν οσοι παιζουν online παιχνιδια (call of duty κτλ.) , πανω απο 45-50 ms ειναι ακαταλληλη για gaming.

Ψαξε να βρεις τις μετρησεις να δεις σε ποια κατηγορια ειναι.

Δεν χρειαζεσαι γνωμες νουμερα χρειαζεσαι.

Οποιαδηποτε τηλεοραση κατω απο 30 ms ειναι καλη , 30-45 θα ενοχληθουν οσοι παιζουν online παιχνιδια (call of duty κτλ.) , πανω απο 45-50 ms ειναι ακαταλληλη για gaming.

Ψαξε να βρεις τις μετρησεις να δεις σε ποια κατηγορια ειναι.

ε τοτε ας την κλεισουμε την κατηγορια αυτη
να βαλουμε μονο πινακες με νουμερα

Πολις πηρα κι εγω μια LG 3D, και θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.
Ενω στα demo κλιπακια που εβλεπα στα μαγαζια το βαθος ηταν εντυπωσιακο και η εικονα εβγαινε εγω απο την οθονη, στις ταινες που νοικιασα σπιτι να δω (tron - Πειρατες Καραιβικης , δεν ειχε την ιδια αισθηση).
To 3D ηταν σωστο (αριστερα-δεξια) και ξεκουραστο , αλλα πουθενα δεν ειδα την ιδια αισθηση.
Εχετε δει καποιες ταινιες, κλιπ κλπ , με εντονη τη 3D αισθηση ?

Εγω δεν ειπα αυτο το πραγμα.

Ειπα οτι το lag ειναι μετρησιμο και αρα ξεκαθαρο αν μια τηλεοραση κανει για gaming η οχι.

εχω διαβασει για lag apo 20 μεχρι 100 ομως

Κοιταξε τις μετρησεις εδω...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/category/reviews

Και συγκεκριμενα αυτη ειναι η αντιστοιχη της 5500...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-47lw550t-42lw550t-201107081247.htm

(Εχει Τ στο τελος επειδη ειναι το Αγγλικο μοντελο).

Επισης...

The 42LW550T's input lag of over 100ms makes it a potential no-go zone for console ...

http://www.techradar.com/reviews/au...d-lcd-tvs/lg-42lw550t-954985/review?artc_pg=5

Last edited:
Ενω στα demo κλιπακια που εβλεπα στα μαγαζια το βαθος ηταν εντυπωσιακο και η εικονα εβγαινε εγω απο την οθονη, στις ταινες που νοικιασα σπιτι να δω (tron - Πειρατες Καραιβικης , δεν ειχε την ιδια αισθηση).
To 3D ηταν σωστο (αριστερα-δεξια) και ξεκουραστο , αλλα πουθενα δεν ειδα την ιδια αισθηση.
Μην ανυσηχεις! Δεν εχει κατι η τηλεοραση. Καμια απο αυτες τις ταινιες δεν εχει τοσο προβολικες σκηνες.
Η μονη που εχω δει μεχρι τωρα και ειχε αρκετες τετοιες σκηνες ειναι το step up και καποια ντοκιμαντερ που κυκλοφορουν με ψαρια στο βυθο και τετοια.
Α! και κατι ψιλα ειχε και το resident evil 3d αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

αυτο ειναι εξυπναδα? η ξερεις κατι?
οπως και να χει δεν βοηθας κανεναν ετσι

απλα παρακολουθώ ένα forum που γράφει επώνυμα σας υπάλληλος της Lg ο οποίος απάντησε οτι επίσημα δεν θα έχουν τα μοντέλα 2011 αλλα τα επόμενα.

http://forums.plexapp.com/index.php/topic/29227-dts-pass-through/page__view__findpost__p__196686

ξερει κανεις πως μπορω να δω 3D ταινια mkv (Πειρατες της Καραιβικης) με ενα laptop ? o player vlc μου δειχνει την ταινια side by side και το ιδια και στη lw5500 .Αμα την βαλω σε sticκ μου την παιζει κανονικα ...

προτεινω το Resident Evil Afterlife.....