Γιώργη το Link σου δε δουλευει
σε μενα δουλευει Κωστα δοκιμασε παλι απο δω και αν οχι μπες απο το googleΓιώργη το Link σου δε δουλευει
ρωτησα εναν εκπροσωπο της LG και μου ειπε οτι η τηλεοραση κανει Timeshift (δηλαδη μπορει να γραφει το live προγραμμα της TV μεχρι να πας στο ψυγειο να φερεις μια κρυα μπυρα) αλλα ακομα δεν εχει λειτουργια PVR (να μπορεις δηλαδη να προγραματησεις μια εγγραφη). Μου ειπε οτι η λειτουργια αυτη θα ερθει με μελλοντικο firmware upgrade. Σε αλλο μαγαζι αλλος εκπροσωπος μου ειπε οτι δεν εχει.Οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα Τελικα τι ισχυει απο ολα αυτα. το εχει κανει κανεις να παιξει??
Μια χαρά δουλεύει το λινκ, η τιμή είναι χάλια.Γιώργη το Link σου δε δουλευει
Ποια η διαφορα παιδια με αυτην LG 47LW650S?Αξιζει να δωσει κανεις τα παραπανω λεφτα που απαιτουνται για την αγορα της ή δεν εχει μεγαλη διαφορα με την 5500?
παιδια τη παρελαβα χαλια δε μου αρεσει καθολου στο 2δ κριμα αλλα ειχα ακουσει αλλα ειδα
Ευχαριστω για το καλωσορισμα.Να σαι καλα για τη βοηθεια!Το παρόν θέμα αφορά αποκλειστικά την LW5500 και τις πληροφορίες που συζητάμε για αυτή.
Για έρευνα αγοράς τηλεόρασης, τιμές και συγκρίσεις μοντέλων, ανοίγονται νήματα στην κατηγορία 'Αγορά νέας τηλεόρασης', με τα ερωτήματα που σας απασχολούν.
Το ερώτημα έγινε θέμα στη παραπάνω κατηγορία ( LG 47LW5500 ή LG 47LW650S ? ) οπότε μπορεί η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί
Καλώς ήρθες στη παρέα μας.
Kανένα πρόβλημα με την LW5500.Ξερεις μήπως αν δουλευει η διαδικάσια και σε passive 3D τηλεοράσεις;
Γιατι γραφει μονο για active γυαλια.
Ευχαριστώ.
Παίδες, ποιο firmware "φοράει" η τηλεόραση σας?
Η δική μου φόρτωσε αυτόματα το 4.00.18 και αυτό παραμένει μέχρι σήμερα..
Καλημερα! Να ρωτησω κατι off topic και ζητω συγνωμη, για αποσταση 2.5 μετρων θεασης ειναι οκ μια tv 40 ιντσων ή χρειαζομαι μεγαλυτερη? Και επισης ειδα πριν λιγες μερες σε καταστημα την LG και επαθα πλακα με το 3d... νομιζω ειναι απο τα καλυτερα 3d που εχω δει... Εδειχνε καποια τρεϊλερ αθλητικου περιεχομενου και καποια στιγμη νομισα οτι θα με χτυπησει η μπαλα που επαιζαν οι παικτες:a0210:
Συγγνώμη για το EKTOS THEMATOS, αλλά γιατί τελικά θεωρούμε τον κάθε πωλητή στα σημεία πώλησης εκπροσώπους τον εταιρειών; Πραγματικοί εκπρόσωποι είναι τα παιδιά που κάθονται πάνω απο ένα τηλέφωνο , (call center, help desk, γραμμή εξυπηρέτησης πελατών... )και περιμένουν εμάς με τις απορίες μας ή τα προβλήματά μας.
Οι υπόλοιποι συνάνθρωποί μας ,στα καταστήματα απλά είναι "η ελενη μενεγακη στον τροχο της τυχης που γυρίζει τα γράμματα".
Μόνο αν ενδιαφέρεσαι προσωπικά και διαβάσεις θα ξέρεις να μιλήσεις για το προϊον στους πελάτες. Εκπαίδευση μηδεν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.