LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ την έχω στήσει ήδη, δεν ξέρω πολλά αλλά εν καιρώ θα μοιραστώ εντυπώσεις! Καλορίζικες..!

Μάλλον μόνος σου παραπλανήθηκες φίλε μου. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν πήρα το μέρος της LG. Άλλωστε δεν εχω και λόγο για κάτι τέτοιο. Σταματά λοιπόν να κανείς τον καλό σαμαριτη με τα σχόλια σου και πρότεινε στον φιλο μας λύση. Και για το αν "θολωνω" τα νερα (!!!) σορυ αλλά πως σου ήρθε αυτό;; εγώ πήρα.την ίδια τηλεόραση από γνωστό μαγαζί που δουλεύει φίλος μια και η συσκευασία ήταν ξανακλεισμενη και μου είπε ότι την άνοιξαν για να μου βάλουν δώρο 10 γυαλιά και 2 ταινίες. Και στο κάτω κάτω φίλιες θα κάνω με όποιον θέλω. Δεν θα σου δώσω και λογαριασμό. Ποιος σε έκανε εσένα μπάτσο του forum δηλαδή;;

Ευχαριστώ για το μπάτσος αλλά δεν θα πάρω
Η λύση στον φίλο ειναι να γράψει κατ ευθείαν στην lg global
Το οτι πήρες την ιδια τηλεόραση και εσύ με συσκευασία ανοιγμένη δεν είναι στοιχείο γιά εμένα οτι η τηλεόραση που αγόρασες ήταν καινούργια και οτι αυτό το κάνουν οι αντιπροσωπείες ανα την υφήλιο της lg γιά να βάλουν απλά δώρα στο κουτί

τελικα ξερει κανεις τι παιζει με το PVR της LW5500 ?? το manual το αναφερει σαν DVR αλλα δεν μπορω να το κανω να παιξει. ρωτησα εναν εκπροσωπο της LG και μου ειπε οτι η τηλεοραση κανει Timeshift (δηλαδη μπορει να γραφει το live προγραμμα της TV μεχρι να πας στο ψυγειο να φερεις μια κρυα μπυρα) αλλα ακομα δεν εχει λειτουργια PVR (να μπορεις δηλαδη να προγραματησεις μια εγγραφη). Μου ειπε οτι η λειτουργια αυτη θα ερθει με μελλοντικο firmware upgrade. Σε αλλο μαγαζι αλλος εκπροσωπος μου ειπε οτι δεν εχει. Στο site του PLaisio γραφει οτι υπαρχει PVR. Στο fullhd.gr γραφει οτι δεν υποστηριζεται στην χωρα μας. Σε αδελφο forum καποιος που την εχει μου ειπε οτι του λειτουργει αλλα χωρις επιπλεον λεπτομερεις. Να μην πω καλυτερα για την τεχνικη υποστηριξη που πηρα να ρωτησω. Οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα Τελικα τι ισχυει απο ολα αυτα. το εχει κανει κανεις να παιξει??

Το manual λεει σε συγκεκριμενες χωρες οχι σε ολες. Στο avforums καποιος το δουλεψε με χωρα ισπανια και κατι αλλα στο service menu.

Το manual λεει σε συγκεκριμενες χωρες οχι σε ολες. Στο avforums καποιος το δουλεψε με χωρα ισπανια και κατι αλλα στο service menu.
Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ, μάλλον εκεί το διάβασα κι εγώ.
Είναι θέμα δικαιωμάτων και όχι δυνατοτήτων της τηλεόρασης. Η LG δεν έχει πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για κάποιες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Επίσημα στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει firmware με τέτοια δυνατότητα.
Ανεπίσημα, γίνεται ήδη με παρέμβαση του χρήστη στο service menu.

Re: Απάντηση: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ, μάλλον εκεί το διάβασα κι εγώ.
Είναι θέμα δικαιωμάτων και όχι δυνατοτήτων της τηλεόρασης. Η LG δεν έχει πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για κάποιες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Επίσημα στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει firmware με τέτοια δυνατότητα.
Ανεπίσημα, γίνεται ήδη με παρέμβαση του χρήστη στο service menu.[/QtUOTE]

το service menu που βρισκεται?

υπαρχει service menu να δεις ωρες λειτουργιας??

service menu Υπαρχει που δειχνει τις ώρες. το πως μπαινεις θα σε γελάσω γιατι ο τεχνικός που μου τις έδειξε είχε το τηλεκοντρολ της lg.
αν καταφερεις να μπεις ειναι η ένδειξη UTT

Τη παραγγειλα 47αρα ειμουν αναμεσα στη 46D8000 και αυτη την προτιμησα για το παθητικο 3δ και νοουμενου οτι η SAMSUNG αλλαζει πολιτικη και στρεφεται και αυτη απο του χρονου στο παθητικο με την ονομασια REAL3D

Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τη παραγγειλα 47αρα ειμουν αναμεσα στη 46D8000 και αυτη την προτιμησα για το παθητικο 3δ και νοουμενου οτι η SAMSUNG αλλαζει πολιτικη και στρεφεται και αυτη απο του χρονου στο παθητικο με την ονομασια REAL3D
Από που την πήρες και πόσο?

Παίδες, ποιο firmware "φοράει" η τηλεόραση σας?
Η δική μου φόρτωσε αυτόματα το 4.00.18 και αυτό παραμένει μέχρι σήμερα..

η δικια μου φοράει ενα 3.07.07 το οποίο δεν εχω αναβαθμίσει ακόμα.

λεγανε οτι θα βγει firmware για dts αυτές τις μερες αλλά απο ότι διάβασα στο lg medialink δεν προκειται να βγεί. για του χρονου το dts όπως έλεγαν και πέρυσι

για τιμή μου ήρθε απο electroworld Newsletter στα 1089 με 24 ατοκες

Re: Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από που την πήρες και πόσο?
Απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κυπρου θυγατρικη Αθηνων 1490 ολοι οι αλλοι εδω και η επισημη αντιπροσωπεια ηθελαν ακατεβατα 2250

ο.κ. καλές θεάσεις τώρα.
Θα την ευχαριστηθείς!
Ελπιζω να τηv ευχαριστηθω Αlex θα δουμε γιατι την πληρωσα ακριβα

Καλημερα! Να ρωτησω κατι off topic και ζητω συγνωμη, για αποσταση 2.5 μετρων θεασης ειναι οκ μια tv 40 ιντσων ή χρειαζομαι μεγαλυτερη? Και επισης ειδα πριν λιγες μερες σε καταστημα την LG και επαθα πλακα με το 3d... νομιζω ειναι απο τα καλυτερα 3d που εχω δει... Εδειχνε καποια τρεϊλερ αθλητικου περιεχομενου και καποια στιγμη νομισα οτι θα με χτυπησει η μπαλα που επαιζαν οι παικτες:a0210:

Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα! Να ρωτησω κατι off topic και ζητω συγνωμη, για αποσταση 2.5 μετρων θεασης ειναι οκ μια tv 40 ιντσων ή χρειαζομαι μεγαλυτερη? Και επισης ειδα πριν λιγες μερες σε καταστημα την LG και επαθα πλακα με το 3d... νομιζω ειναι απο τα καλυτερα 3d που εχω δει... Εδειχνε καποια τρεϊλερ αθλητικου περιεχομενου και καποια στιγμη νομισα οτι θα με χτυπησει η μπαλα που επαιζαν οι παικτες:a0210:
Καλά εδώ που ρωτάς περιμένεις να σου πουν οτι είναι οκ? :flipout:
Όσο μεγαλύτερη σε παίρνει ο χώρος σου και η τσέπη σου τόσο το καλύτερο . Η λογική πάντως θέλει στα 2,5 μέτρα 50αρα +. Αν βάλεις 40αρα σε λίγο καιρό θα θέλεις μεγαλύτερη

Re: Απάντηση: Re: LG Cinema LW5500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά εδώ που ρωτάς περιμένεις να σου πουν οτι είναι οκ? :flipout:
Όσο μεγαλύτερη σε παίρνει ο χώρος σου και η τσέπη σου τόσο το καλύτερο . Η λογική πάντως θέλει στα 2,5 μέτρα 50αρα +. Αν βάλεις 40αρα σε λίγο καιρό θα θέλεις μεγαλύτερη
εχει δικιο ο Κωστας εγω για 3.5 μετρα πηρα 47 και αν ηταν πιο φθηνες εδω θα επαιρνα 55 η διαφορα ηταν 1000 ευρω