Απο την απόδειξη αγοράς λεω εγώ τώρα?Και πως θα ήξερε δηλαδή η LG ότι η τηλεόραση ήταν εκθεσιακή αν δεν την ενημέρωνες εσύ;
Δεν είμαστε καλα. Δηλαδή στο δικό μου το μεταχειρισμένο πχ ενός έτους εχει τον έλεγχο? Η εγγύηση εννοείται θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον απο όταν ανοίχτηκε στο κατάστημα. Το λιγότερο...και ναι εννοείται δεν εμπιστεύομαι κανενα καταστημα εφοσον η ιδια η LG την κόβει. Το θεμα και η ιστορία ειναι οτι η συγκεκριμένη τηλέ εχει 2 έτη και 5 για το πάνελ. Ειτε ανοιχτηκε στο κατάστημα ειτε σε ένα σπίτι δεν ειναι σωστο να κοβει εντελώς την εγγύηση η LG. Εστω απο την στιγμή που ανοίχτηκε. Να στο πω πιο απλα. Αν εγω στην πούλαγα εσενα στην 3ετια δεν θα ειχες κανονικά εγγύηση ακόμα 2 έτη για το πάνελ? Παρόλαυτα για εσενα δεν υπάρχει τίποτα περίεργο εδω...Που ειναι το περιεργο δλδ;
Πως να δωσει η LG εγγυηση σε κατι μτχ του οποίου δεν έχει τον ελεγχο;
Προφανως την οποια εγγυηση την δίνει το καταστημα.
Τωρα, αν δεν εμπιστεύεσαι το κατάστημα, απλά δεν αγοράζεις.
Δεν είμαστε καλα. Δηλαδή στο δικό μου το μεταχειρισμένο πχ ενός έτους εχει τον έλεγχο? Η εγγύηση εννοείται θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον απο όταν ανοίχτηκε στο κατάστημα. Το λιγότερο...
Τι λες ποιος στο είπε αυτό? Μάλλον κατι εχεις μπερδέψει με τις εγγυήσεις. Πως προκύπτει? Για τσεκαρε λιγο καλύτερα το site του Κωτσόβολου. Και οποιο καταστήμα (επίσημο μεταπωλητή θελεις). Γράφει ξεκάθαρα 2 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉ. Εννοείται οτι ασχολείσαι με την LG και οχι με τον μπαρμπαμπρίλιο. Δηλαδή αν κλεισει ο Κωτσόβολος χάνω την εγγύηση μου?Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει για τις εγγυήσεις.
Εσένα τι σε πειράζει που δεν δίνει εγγύηση η LG; Έτσι κι αλλιώς από το κατάστημα είναι η εγγύηση, όπως όλες οι εγγυήσεις.
Τι λες ποιος στο είπε αυτό? Μάλλον κατι εχεις μπερδέψει με τις εγγυήσεις. Πως προκύπτει? Για τσεκαρε λιγο καλύτερα το site του Κωτσόβολου. Και οποιο καταστήμα (επίσημο μεταπωλητή θελεις). Γράφει ξεκάθαρα 2 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉ. Εννοείται οτι ασχολείσαι με την LG και οχι με τον μπαρμπαμπρίλιο. Δηλαδή αν κλεισει ο Κωτσόβολος χάνω την εγγύηση μου?
Προφανώς και δεν γνωρίζεις κανει μπαμ. Να μας στείλεις τον νόμο αν και δεν θα τον βρεις. Μαλλον τωρα σου ήρθε ο νόμος. Η εγγύηση παρέχεται απο την LG HELLAS. Προφανώς δεν εχεις αγοράσει ούτε σίδερο ωστε να δεις μεσα το χαρτι της εγγύησης που εχει και στοιχεία τα οποία τα στέλνεις στην μαμα εταιρεία και εισαι καλυμμένος. Πχ. Εχω laptop asus. Δεν ασχολούμαι με Κωτσόβολο. Ασχολουμαι με Asus service. Το ίδιο και για την LG. 2025 έχουμε πως γίνεται να μην τα ξέρεις αυτάΚαλά το είχα υποψιαστεί ότι δεν έχεις καταλάβει κάτι με τις εγγυήσεις, τώρα το επιβεβαίωσα κι όλας.
Ο νόμος το λέει. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.
Προφανώς και δεν γνωρίζεις κανει μπαμ. Να μας στείλεις τον νόμο αν και δεν θα τον βρεις. Μαλλον τωρα σου ήρθε ο νόμος. Η εγγύηση παρέχεται απο την LG HELLAS. Προφανώς δεν εχεις αγοράσει ούτε σίδερο ωστε να δεις μεσα το χαρτι της εγγύησης που εχει και στοιχεία τα οποία τα στέλνεις στην μαμα εταιρεία και εισαι καλυμμένος. Πχ. Εχω laptop asus. Δεν ασχολούμαι με Κωτσόβολο. Ασχολουμαι με Asus service. Το ίδιο και για την LG. 2025 έχουμε πως γίνεται να μην τα ξέρεις αυτά![]()
Μα πως να μου τον δωσεις τον νομο αφού μόνος σου τον εβγαλες. Ελα εδω σε εχωΞαναδιάβασε τι έγραψα. Και όχι, δεν θα σου δώσω εγώ τον νόμο. Να ψάξεις να τον βρεις. Αυτό ισχύει πάντως νομικά.
Μα πως να μου τον δωσεις τον νομο αφού μόνος σου τον εβγαλες. Ελα εδω σε εχω
![]()
LG Electronics | LG Eλλάδα
LG Electronics : Καταναλωτικές Ηλεκτρονικές Συσκευές από την LGwww.lg.com
Προφανώς η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς ειναι ειναι αν την αγοράσουμε σε LG store της Κορέας?![]()
Έγινε εχεις εσυ τα νομικά έγγραφα και μας τα κρύβειςΑυτά δεν είναι νομικά έγγραφα.
Κι εγω το ίδιο. Διαβασα τι έγραψες και υπάρχει ξεκαθαρα και η εμπορική εγγύηση που έχει οριστεί από την LG. Με λιγα λόγια ο κατασκευαστής την χορηγεί την συγκεκριμένη εγγύηση. Δωρεαν. Και το διαφημίζει (2 ετη και 5 στο πάνελ)Βασικά θα επιμείνω. Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Κι εγω το ίδιο. Διαβασα τι έγραψες και υπάρχει ξεκαθαρα και η εμπορική εγγύηση που έχει οριστεί από την LG
Θες να ξαναδιαβασεις τι έστειλες? ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ είναι. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ μονο προσδιορίζεται ελεύθερα. Και ναι θεωρητικά είναι προαιρετικό το αν θα χορηγηθεί. Εδω όμως την έχει χορηγήσει. Δωρεάν. Για 2 ετη και 5 ετη το πάνελ το διαφημίζει. Θα μπορούσε να μην την χορηγήσει καθόλου ή δωρεάν ή με πληρωμή απο τον πελάτη. Από την στιγμή όμως ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ. Μην ξεχάσουμε αυτά που διαβάζουμε τώραA, δεν διάβασες παραπάνω δηλαδή ότι η εμπορική εγγύηση είναι προαιρετική;
Πήγαινε λίγο πιο πίσω και ξαναδιάβαστο.
ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:Θες να ξαναδιαβασεις τι έστειλες? ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ είναι. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ μονο προσδιορίζεται ελεύθερα. Και ναι θεωρητικά είναι προαιρετικό το αν θα χορηγηθεί. Εδω όμως την έχει χορηγήσει. Δωρεάν. Για 2 ετη και 5 ετη το πάνελ το διαφημίζει. Θα μπορούσε να μην την χορηγήσει καθόλου ή δωρεάν ή με πληρωμή απο τον πελάτη. Από την στιγμή όμως ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ. Μην ξεχάσουμε αυτά που διαβάζουμε τώρα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.