Μηπως την αγόρασες ήδη ;;
Κοιτα φιλος , πέραν του γεγονοτος πως και εγω δεν θα αγόραζα μτχ tv που παίζει 24 ωρες το 24ωρο για κανα χρόνο σίγουρα , συν τις σκονες που σιγουρα θα εχει φαει , όπως τοποθετηθηκαν κ καποιοι εδώ... ακομα και εαν την έβρισκα στο 1/5 της τιμης της....η δική μου τοποθετηση βαση λογικης είναι πως αν παρεις εγγραφο με υπογραφη σφραγιδα του Κωτσοβολου για την εγγυηση που θα σου παρεχει ο ίδιος για την συσκευή καθαρισες κ σε ευχαριστούν οι όροι του.
Ακομα και αν η LG αρνηθεί στον Κωτσοβόλο επισκευη ή αντικατασταση ο Κωτσοβολος θα πρέπει να τιμήσει το δικό του εγγυητικό έγγραφο ικανοποιώντας αυτος μετα τον πελατη με το ίδιο μοντελο καινουργιο ή πιστωτικό πισω...ισχύει αυτο που γράφω...;;; Για όχι ?
Επίσης φαινονται φανταζομαι και οι ώρες χρήσης της απο το service menu κ δεν μηδενιζονται υποθετω για σου εδινε αποδειξη κ καλα που να μην εγραφε εκθεσιακο προιον...
Επίσης επειδή καποια ατομα εδώ δεν τα ξέρω δυστυχώς απο κοντά... αλλα μονο μεσα από τα κείμενα τους τα μαθαινω...διαπιστώνω την εμμονική τάση του Pleo να συνεχίζει να απαντά σε users που έχουν ένα οχι κ τόσο ευγενικό στυλάκι και ειδικα users που ειδαν φως κ μπηκαν που λεμε κ προς τιμην του βεβαια
συνεχιζει να ασχολείται!!
Εδω ειμαστε για να βοηθησουμε κ να καταθεσουμε ελευθερα τις αποψεις μας σεβόμενοι τις αποψεις των αλλων μελων χωρις να ειμαστε αγενεις.