LG HELLAS Αναξιοπιστία στο μεγαλείο της

druuna

Senior Member
20 August 2006
504
AΘΗΝΑ
διαβαστε περιπτωση=στις 8/4.2008 πηγα το lg f3000 εντος εγγυησης στο σερβις της εταιρειας στη γλυφαδα omnitech με προβλημα οθονης.παροτι η lg αναφερει οτι κατα τη διαρκεια του service παρεχει αλλη συσκευη μου ειπαν οτι τελειωσαν οι συσκευες.μετα απο 1 μηνα χωρις καν τηλεφωνο τους να ενημεροθω τους παιρνω σποραδικα και ολο και μου βρισκουν διαφορες δικαιολογιες του τυπου αργει η εκτελωνιση,απεργουν τα τελωνεια,αυριο θα ειναι ετοιμο κλπ.στις 16/5/2008 αγανακτισμενος πλεον παω και παιρνω το κινητο πισω φυσικα ουτε που ειχε επισκευαστει.τα συμπερασματα δικα σας.εγω παντως προιον lg δεν ξαναπαιρνω:violent-smiley-030:

Απάντηση: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Επεσες στην περίπτωση ... Οντως υπήρχε πρόβλημα με τις μεταφορικές , εκτός αμα ζεις σε άλλο κόσμο ...

εκτός αμα ζεις σε άλλο κόσμο =δεν καταλαβα?

Τόσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί τώρα τελευταία ( απεργίες σε πολλούς κλάδους - κυρίως μεταφοράς) πιστεύεις ότι το service θα μπορούσε να κάνει δουλειά νωρίτερα;

Προβλημα με σερβις σε προιοντα της lg δεν ειχα ποτε. Ισως να επεσες στην περιπτωση. Παντως δικαιολογιες που λες οτι σου ειπαν ειναι γεγονος.

Τόσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί τώρα τελευταία ( απεργίες σε πολλούς κλάδους - κυρίως μεταφοράς) πιστεύεις ότι το service θα μπορούσε να κάνει δουλειά νωρίτερα;]
εγω κοιταω τι εισπρατω ως πελατης με την εγγυηση στα χερια

Re: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Μία οθόνη υπολογιστή είχε εξαρχής 2 καμμένα πίξελ. Τηλεφώνησα και σε 2 (!!!) ώρες είχε αντικατασταθεί. Αυτή την εμπειρία είχα, αυτή καταθέτω.

Τόσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί τώρα τελευταία ( απεργίες σε πολλούς κλάδους - κυρίως μεταφοράς) πιστεύεις ότι το service θα μπορούσε να κάνει δουλειά νωρίτερα;]
εγω κοιταω τι εισπρατω ως πελατης με την εγγυηση στα χερια

Και εγώ σου λέω έπεσες στην περίπτωση , και έπρεπε να το περιμένεις αφού είχε δειχθεί επανειλημμένως στις ειδήσεις ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα ...
Οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα είχες εξυπηρετηθεί πολύ πιο γρήγορα ...

Σίγουρα έπεσες στην περίπτωση και μάλλον η κακή εξυπηρέτηση οφείλεται στο κατάστημα που το πήγες.
Μίλησες με κάποιον στην εξυπηρέτηση πελατών της LG?

Αντιθέτως έχω τις καλύτερες εντυπωσεις απο LG.Πριν 3 μηνες με αγορα μιας οθονης PC,λογω καμμενων pixel μου αλλαξαν σε διαστημα 8 ημερων 3 οθονες.:SFGSFGSF:

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το service των οθονών από όσο ξέρω το έχει η Αlman.
Και τα κινητά αυτή τα έχει? Δεν είναι θέμα LG αλλά, καθαρά του μεταπωλητή.
Εκει ίσως υπάρχουν ευθύνες ή όχι.

και την δικια μου οθονη LG υστερα απο 2χρονια χρησης που καηκε pixel (είχα 3ετη εγγυηση) μου την άλλαξαν μέσα σε ελάχιστες μερες..πολυ ευχαρηστημένος

Και εμένα μου χάλασε το μπουζί, και στο συνεργείο το άλλαξαν αμέσως.:award:

το σερβισ ηταν το επισημο που συνεργαζονται omnitech λ.βουλιαγμενης 60 στη γλυφαδα.τι να λεμε ρε παιδια=ουτε ενα συγγνωμη δεν ζητησαν λεμε.αλλα τι να περιμενω στη μπανανια που λεγεται elada

Γιατί να ζητήσουν συγνώμη για κάτι που δεν φταίνε;

ΥΓ δεν γυρεύω καβγά , απλά μου κάνει εντύπωση πως μερικοί τα περιμένουν όλα τέλεια ...

φιλαρακι με φενεται πως δουλευεις για τη την lg η μας δουλευεις

πλακα με κανεις γεια.ε ρε σαλονικα

druuna εφόσον είχε απεργία, είναι λογικό να πηγαίνουν κάποια πράγματα πίσω...τι να κάνουμε δλδ που δεν στο άλλαξαν αμέσως ; Λογικό δεν είναι ; Κάνε λίγο υπομονή...
Το service της LG είναι από τα καλύτερα εν Ελλάδι...έπεσες σε κακή περίοδο προφανώς...

εσεις μπορειτε να λετε οτι θελετε.εγω απο την προσωπικη μου εμπειρια το service lg ειναι το χειροτερο και το προιον της χαλασε.κακες περιοδοι δεν υπαρχουν .αλλα στο elada βασιλευει η ανευθυνοτητα

Να σε ρωτήσω τι σχέση έχει το σέρβις της LG με το "elada" που αναφέρεις?
Ή μήπως πρέπει σύσσωμος ο ελληνικός λαός να απολογηθεί σε εσένα που δεν έσπευσε μία ιδιωτική εταιρία να σε εξυπηρετήσει ως πελάτη της?