την κουρτίνα 2panasonic 50g30 ή lg 60pk950 για 3.6 μετρα θεασης ?
panasonic 50g30 ή lg 60pk950 για 3.6 μετρα θεασης ?
την κουρτίνα 2
όντας πελάτης του πλαισίου από το 85 όπου αγόρασα τα πρώτα υλικά σχεδίου για το πολυτεχνείο λυπάμαι πραγματικά την κατάντια του συγκεκριμένου καταστήματος.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 15/4 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
Ρε παιδιά προσγειωθείτε...!
Πόσες LG INFINIA 60PK950 60" μπορεί να είχε διαθέσιμες το Πλαίσιο δηλαδή, καμιά καραβιά ολόκληρη? Λίγα κομμάτια θα τους είχαν μείνει και τα δώσανε σε μερικούς τυχερούς (και γρήγορους).
Φίλος μου πήγε πρωϊ-πρωϊ (στη Θεσ/νίκη) και πρόλαβε, εδώ μερικοί αναπτύσατε φιλοσοφικά ερωτήματα επί 2 μέρες (4 σελίδες!) αντί να τρέξετε με τις παντόφλες για να προλάβετε, τζάμπα πράμα ήταν και το κοιτούσατε στα δόντια...
:chinscratch:
1) μια σωστή προσφορά πρέπει να αναφέρει τον αριθμό των κομματιών. σαφώς και δεν μιλάμε για μια καραβιά.
2) οταν πάει κάποιος να ρωτήσει και έχει εξαντληθεί η προσφορά ο υπάλληλος οφείλει να είναι ενημερωμένος για την προσφορά και να του πεί είχαμε τόσα κομμάτια - τελείωσε (τελεία και παύλα). όχι τα γνωστά του πλαισίου πάρτε μια 55άρα lcd με μια μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και όταν πάω στο διπλανό ή πάνω όροφο και ζητήσω τροφοδοτικό και κάρτες για gaming θα με πάει κατευθείαν σε 1000άρη τροφοδοτικό και σε 2 ati 6χχχχ crossfire.
3) δεν ήμουν ενδιαφερόμενος. και να ήμουν δεν θα τσιμπούσα καν (τοχω φάει στη μάπα το πλαίσιο 25 χρόνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.