LG INFINIA 60PK950 60"

Δίλημμα τέλος λοιπόν... Ίσως κ καλύτερα... Ήταν πολύ δελεαστική η τιμή όμως... Σας ευχαριστώ όλους! Keep searching λοιπόν...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 15/4 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

όντας πελάτης του πλαισίου από το 85 όπου αγόρασα τα πρώτα υλικά σχεδίου για το πολυτεχνείο λυπάμαι πραγματικά την κατάντια του συγκεκριμένου καταστήματος.

Απάντηση: Re: LG INFINIA 60PK950 60"

όντας πελάτης του πλαισίου από το 85 όπου αγόρασα τα πρώτα υλικά σχεδίου για το πολυτεχνείο λυπάμαι πραγματικά την κατάντια του συγκεκριμένου καταστήματος.

Εχεις απόλυτο δίκιο.

Εστειλα την αδελφή μου στο κατάστημα Συντάγματος ,σήμερα το πρωί και της είπαν οτι εξαντλήθηκαν οι 60άρες και οτι "υπάρχει μια LED στις 55" στην ίδια σχεδόν τιμή,με καλύτερα χρώματα και...τεχνολογία".!
Μόλις μου το είπε, δεν κρατήθηκα απ τα γέλια και φυσικά της είπα να φύγει άρον άρον..:BDGBGDB55:

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ 15/4 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

+1

:slapface::slapface::slapface:

Σε αυτο εχουν δικιο. Οντως ειναι μικροτερη η καταναλωση ρευματος.

Ξεχασαν να αναφερουν ομως το clouding , την μικρη γωνια θεασης και τα αλλα αρνητικα.

Ρε παιδιά προσγειωθείτε...!
Πόσες LG INFINIA 60PK950 60" μπορεί να είχε διαθέσιμες το Πλαίσιο δηλαδή, καμιά καραβιά ολόκληρη? Λίγα κομμάτια θα τους είχαν μείνει και τα δώσανε σε μερικούς τυχερούς (και γρήγορους).
Φίλος μου πήγε πρωϊ-πρωϊ (στη Θεσ/νίκη) και πρόλαβε, εδώ μερικοί αναπτύσατε φιλοσοφικά ερωτήματα επί 2 μέρες (4 σελίδες!) αντί να τρέξετε με τις παντόφλες για να προλάβετε, τζάμπα πράμα ήταν και το κοιτούσατε στα δόντια...
:chinscratch:

Ρε παιδιά προσγειωθείτε...!
Πόσες LG INFINIA 60PK950 60" μπορεί να είχε διαθέσιμες το Πλαίσιο δηλαδή, καμιά καραβιά ολόκληρη? Λίγα κομμάτια θα τους είχαν μείνει και τα δώσανε σε μερικούς τυχερούς (και γρήγορους).
Φίλος μου πήγε πρωϊ-πρωϊ (στη Θεσ/νίκη) και πρόλαβε, εδώ μερικοί αναπτύσατε φιλοσοφικά ερωτήματα επί 2 μέρες (4 σελίδες!) αντί να τρέξετε με τις παντόφλες για να προλάβετε, τζάμπα πράμα ήταν και το κοιτούσατε στα δόντια...
:chinscratch:

1) μια σωστή προσφορά πρέπει να αναφέρει τον αριθμό των κομματιών. σαφώς και δεν μιλάμε για μια καραβιά.
2) οταν πάει κάποιος να ρωτήσει και έχει εξαντληθεί η προσφορά ο υπάλληλος οφείλει να είναι ενημερωμένος για την προσφορά και να του πεί είχαμε τόσα κομμάτια - τελείωσε (τελεία και παύλα). όχι τα γνωστά του πλαισίου πάρτε μια 55άρα lcd με μια μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και όταν πάω στο διπλανό ή πάνω όροφο και ζητήσω τροφοδοτικό και κάρτες για gaming θα με πάει κατευθείαν σε 1000άρη τροφοδοτικό και σε 2 ati 6χχχχ crossfire.
3) δεν ήμουν ενδιαφερόμενος. και να ήμουν δεν θα τσιμπούσα καν (τοχω φάει στη μάπα το πλαίσιο 25 χρόνια.

1) μια σωστή προσφορά πρέπει να αναφέρει τον αριθμό των κομματιών. σαφώς και δεν μιλάμε για μια καραβιά.
2) οταν πάει κάποιος να ρωτήσει και έχει εξαντληθεί η προσφορά ο υπάλληλος οφείλει να είναι ενημερωμένος για την προσφορά και να του πεί είχαμε τόσα κομμάτια - τελείωσε (τελεία και παύλα). όχι τα γνωστά του πλαισίου πάρτε μια 55άρα lcd με μια μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και όταν πάω στο διπλανό ή πάνω όροφο και ζητήσω τροφοδοτικό και κάρτες για gaming θα με πάει κατευθείαν σε 1000άρη τροφοδοτικό και σε 2 ati 6χχχχ crossfire.
3) δεν ήμουν ενδιαφερόμενος. και να ήμουν δεν θα τσιμπούσα καν (τοχω φάει στη μάπα το πλαίσιο 25 χρόνια.

Πόσες φορές έχω τσακωθεί με δ'αύτους, για τέτοιους λόγους, όχι για μένα, αλλά για "προσφορές" που δίνουν σε άλλους όχι τόσο σχετικούς με το θέμα...

Αν μπορώ να πω κάτι, απλά για να μη λέμε διάφορα, η προσφορά δε βγήκε την Κυριακή (όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ποστ) αλλά την Παρασκευη 8 Απριλίου το βράδυ... τουλάχιστον τότε εγώ έλαβα το σχετικό e-mail...

Κατά τ' άλλα το σκέφτηκα για λίγο, σοβαρά ομολογώ, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτην την εποχη στις προτεραιότητες μου...:furious3:

ΕΜΕΝΑ ΤΟ Ε-ΜΕΙΛ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 11/4 ΕΙΧΕ "ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ?

ΙΔΟΥ

άνοιξε και πρόλαβε high-tech BEST BUY'S για νονούς και βαφτιστήρια!Κυριακή, 10 Απρίλιος 2011, 7:12

Last edited:
Φίλε μου τότε είσαι όντως... ριγμένος κι έχεις κάθε δίκιο να διαμαρτύρεσαι...-bye-

Είναι πράγματι γελοίο να το λάβεις Κυριακή και Δευτέρα να μη υπάρχει η προσφορά...