LG INFINIA 60PK950 60"

στο topoffer η προσφορα ειχε ανεβει απο το Σαββατο 9/4 και κομματια υπηρχαν για οποιον ενδιαφεροταν, τετοιες προσφορες δε κρατανε πανω απο μια μερα βαρια δευτερη οποτε δε το σκεφτεσαι και πολυ, εχεις κανει την ερευνα αγορας σου και εισαι ετοιμος να χτυπησεις την καταλληλη προσφορα. Η καταλληλη προσφορα δεν κραταει αιωνες

Χαιτερίζω τους φίλους συν-φορουμίτες σαν νέο μέλος, παρότι παλιός στα οπτικο-ακουστικά.
Καθώς είμαι από τους λίγους που πρόλαβαν την προσφορά ( είμαι ο φίλος που αναφέρει ο Apollonios πιο πάνω) θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου.
Καταρχάς, εδώ και καιρό ψάχνω για μια plasma 60’’ λόγω απόστασης θέασης ( 3,0-5,0 μ). Είχα σχεδόν καταλήξει στο συγκεκριμένο μοντέλο λόγω συνδυασμού μεγέθους-χαρακτηριστικών-τιμής: καλή εικόνα, αντιανακλαστικό φίλτρο (και η «ζελατίνα» καλύτερη από το τίποτα, βλέπε PK250/550), άφθονες ευκολίες και συνδέσεις σε σχέση με τις «μικρότερες» LG και –κυρίως- πολύ φθηνότερη από τις αντίστοιχες Samsung και Panasonic.
Λόγω αλλαγής μοντέλου και έλλειψης 3D (δεν με ενδιαφέρει, αν και στις 60’’ αποκτά νόημα) περίμενα περαιτέρω πτώση τιμής ή κάποια προσφορά. Βλέποντας λοιπόν την προσφορά του πλαισίου (Σάββατο μεσημέρι) την παρήγγειλα στο λεπτό! Πέραν της τιμής «χώμα» («ναυαρχίδα» 60άρα στα 1.150 ), το newsletter «φώναζε» ότι επρόκειτο για προσφορά… «όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε» (μόνο για μέλη, σειρά προτεραιότητας, περιορισμός ενός τεμαχίου). Σε τηλεφωνική μου δε συνομιλία με υπάλληλο του πλαισίου (Σάββατο 16:30) μου ανέφερε ότι υπήρχε τρομερή ζήτηση! Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα τη γρήγορη εξάντληση των αποθεμάτων.
Δεν ξέρω για παλαιότερες προσφορές αλλά η συγκεκριμένη ήταν φανερό ότι αφορούσε λίγα κομμάτια (κοινώς ξεστοκάρισμα ενόψει νέων αφίξεων). Όσοι ψάχναμε για ένα τέτοιο μοντέλο και κινηθήκαμε αστραπιαία την προλάβαμε. Όσοι δεν ήταν αποφασισμένοι και το σκεφτόταν (αν τους έκανε η τηλεόραση φαντάζομαι γιατί τα -600 δε σηκώνανε σκέψη!) ατύχησαν.
Απομένει να αποδειχθεί αν είμαι όντως εγώ ο τυχερός με τη συγκεκριμένη αγορά, όταν με το καλό παραλάβω την tv. Aναμένετε εντυπώσεις σύντομα!

Υ.Γ. Το newsletter μου απεστάλη ξημερώματα Σαββάτου, οπότε υπήρχε χρόνος για την παραγγελία. Καταλαβαίνω απόλυτα τα παράπονα όσων το λάβανε την Κυριακή. Εκεί κατά τη γνώμη μου βρίσκεται το μεμπτό του θέματος, όχι στα λίγα κομμάτια και τη γρήγορη εξάντλησή τους.

και εγω Κυριακη πρωι το ελαβα λιγο πριν αρχισει η F1...
θα την επαιρνα Δευτερα μεσημερι αλλα....

Σε τηλεφωνική μου δε συνομιλία με υπάλληλο του πλαισίου (Σάββατο 16:30) μου ανέφερε ότι υπήρχε τρομερή ζήτηση! Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα τη γρήγορη εξάντληση των αποθεμάτων.

εχει δικιο.....
http://www.youtube.com/watch?v=V3RVWA7uLmw

Μεγεια alex και καλες θεασεις.

Οντως η τιμη ηταν "χωμα" και το value for money χτυπαει κοκκινο.

Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.

Για στάκα λίγο βρε παίδες.

Και εγώ μέλος είμαι και ΔΕΝ μου ήρθε ειδοποίηση (ενώ κάθε τόσο με γεμίζουν με e-mails).

Το μαθαίνω από εσάς Σάββατο μεσημέρι,ενώ βρισκόμουν στο Ξυλόκαστρο.
Την Δευτέρα έστειλα την αδελφή μου με τα παραπάνω αναφερόμενα αποτελέσματα.

Ποιός δουλεύει ποιόν τελικά ???

Υ.Γ. με γειά και καλοθέατες στους "τυχερούς".

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Η tv παραδόθηκε σήμερα στο εξοχικό μου στην Καστοριά (δυστυχώς δεν προβλέπεται να τη δω πριν τη Μ. Πέμπτη…) Συνυπολογίστε λοιπόν στα 1.150 και γρήγορη παράδοση συσκευασίας-«τέρατος» βάρους 58,4 kg στην άκρη της Ελλάδας!
Για τη ζελατίνα είμαι ενήμερος καθότι διαβάζω τακτικά το φόρουμ και δεν γράφτηκαν και λίγα για το θέμα. Για την ίδια την τηλεόραση όμως, δυστυχώς δεν γράφτηκε σχεδόν τίποτα...Την όποια γνώμη έχω, την σχημάτισα από ξένα φόρουμ και user reviews (τα «τεστ» τα αγνοώ εδώ και…δεκαετίες).
Εύχομαι οι λίγοι «τυχεροί» να ανταλλάξουμε σύντομα απόψεις για την tv στις σελίδες του φόρουμ!

εγω παντως που εχω μπροστα μου την τηλεοραση αυτη τη στιγμη δε βλεπω καμμια ζελατινα που να μπορει να αφαιρεθει...

Re: Απάντηση: LG INFINIA 60PK950 60"

Για στάκα λίγο βρε παίδες.

Και εγώ μέλος είμαι και ΔΕΝ μου ήρθε ειδοποίηση (ενώ κάθε τόσο με γεμίζουν με e-mails).

Το μαθαίνω από εσάς Σάββατο μεσημέρι,ενώ βρισκόμουν στο Ξυλόκαστρο.
Την Δευτέρα έστειλα την αδελφή μου με τα παραπάνω αναφερόμενα αποτελέσματα.

Ποιός δουλεύει ποιόν τελικά ???

Υ.Γ. με γειά και καλοθέατες στους "τυχερούς".

Απο τα λιγα που ξερω, δεν στελνουν ολα τα email σε ολους τους πελατες.
Μερικα mail πανε μονο στους "καλους" πελατες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG INFINIA 60PK950 60"

Απο τα λιγα που ξερω, δεν στελνουν ολα τα email σε ολους τους πελατες.
Μερικα mail πανε μονο στους "καλους" πελατες.

Ωραία..
Τώρα είναι που με καθησύχασες !:smash:

Εχω αφήσει τόσα χρόνια περιουσίες στο Πλαίσιο (απ το '98).
Τι πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ "καλός" πελάτης?

Να τους γράψω το πατρικό μου και το αμάξι μου ????

Τεσπα, δεν έχει νόημα να γκρινιάζω άλλο.
Οτι έγινε,έγινε..

Αυτο ισχύει.

Όσο πιο πολλά τους έχεις δώσει, τόσο καλύτερος πελάτης είσαι :Ρ

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΜΕΙΛ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.....:music-smiley-005:

Σημερα παραγγιλα απο πλαισιο καμια γνωμη για στρωσιμο το DVD για την ΡΚ 550 κανει για την ΡΚ 950.......

Βαλε την στο "κανονικο" και με zoom ωστε να μην φαινονται λογοτυπα απο καναλια τις πρωτες 200 ωρες και εισαι Ok.

Δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.

Καλο ειναι επισης να αποφυγεις μαυρες μπαρες και υποτιτλους απο ταινιες τις πρωτες 200 ωρες.

Σιγα σιγα οσο γραφει ωρες το πανελ το image retention θα γινεται ολο και πιο αχνο.

Δες και το νημα της 550 για ρυθμισεις.