LG Infinia LE8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το codec ειναι Η264/AAC_HAAC

τη συνδεσα στο internet και εκανε μονη της update. παρολο που το μοντελο παρασκευης ηταν ιουλιος του 10 ειχα version 6 και εχει φτασει version 20. μου εβγαζε not support audio. μετα απο την αναβαθμιση το επαιξε κανονικά.

οποτε αν εχετε παρομοια προβληματα προτείνω να τη συνδέσετε στο internet για αναβαθμιση.

μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει προβλήματα με την εικόνα. γενικα ευχαριστημενος με την τηλεόραση. τα ηχεία ειναι λιγο αδύναμα.

Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε μια LE 8500 47''.Παρατήρησα ότι τρεμοπαίζει το power led indicator(λευκό) όταν η tv είναι σε λειτουργία. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Aν αυτο ειναι το μονο προβλημα που αντιμετωπιζεις να θεωρεις τον εαυτο σου πολυ τυχερο.

Γιατί, τι άλλο πρόβλημα έχουν; (Κατάφερα να δω μια στο πλαίσιο Μαγούλας. Το halo είναι αρκετά έντονο, αλλά σίγουρα ήταν και στο δυναμικό...)

Αν διαβασεις λιγο τις προηγουμενες σελιδες θα δεις οτι εχουν αναφερθει διαφορα προβληματα με κινηση , γωνιες θεασης κτλ.

Το μεγαλυτερο ομως προβλημα ειναι το zone/horizontal banding λογω των πλακιδιων IOP.

ety4h3.jpg

Ε, εντάξει αυτό είναι γνωστό (το είχε αναφέρει και το fullhd). Δεν την είδα για πολλή ώρα, αλλά στις 0 μοίρες δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο πρόβλημα. Ήταν λίγο τετραγωνισμένο το halo, αλλά σε όλες τις local dimming καταλαβαίνεις τις ζώνες... Απλά αν είχαν λίγο μεγαλύτερη εγγενή ανάλυση τα IPS, θα ήταν λίγο καλύτερα...

(Άλλωστε και η φίλιπς δεν πέρασε από 40 κύματα; Στην 9803 είχε βάλει MVA, αφήνοντας τα πάνελ της Sharp, μετά έβαλε τα XGEN της Sharp, και κατέληξε φέτος στα UV2A, που αύξησαν την αντίθεσή τους. Εκεί είναι και η ένστασή μου με τα νανο-πασαλείμματα: αντί να βελτιώσει λίγο την αντίθεση, ασχολείται με πυροτεχνήματα...)

Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε μια LE 8500 47''.Παρατήρησα ότι τρεμοπαίζει το power led indicator(λευκό) όταν η tv είναι σε λειτουργία. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού?

Μπορει να ειναι προβλημα του LED.

Παντως δεν μου ακουγεται για κατι σοβαρο.

Αν θελεις να σιγουρευτεις πρεπει να την δει το σερβις.

Να συνεχίσω να βλέπω αυτές τις ημέρες ή να περιμένω από δευτέρα να μιλήσω με το service?

Δεν εχει νοημα να την κλεισεις και να μην βλεπεις επειδη τρεμοσβηνει ενα λεντακι.

Αλλος στην θεση σου μπορει και να μην ασχολείτο καν.

Καλησπέρα και από εμένα.
Εϊμαι κάτοχος μια LG 42SL9000 με την οποία τόσο ως προς την εικόνα όσο και με τον σχεδιασμό της έχω να πω τα καλύτερα. Βέβαια, την έχω ένα χρόνο τώρα, και μάλιστα μετά την πρόσφατη αναβάθμιση που της έκανα με το νεο firmware έχω την εντύπωση ότι έχει περιορισθεί το είδωλο γύρω από τα πρόσωπα που κινούνται καθώς και η θολώτητα στην κίνηση της μπάλας στο ποδόσφαιρο. Επίσης και η κίνηση σε κάλυψη ποδοσφαιρικού αγώνα είναι λιγότερο θολή.
Γενικώς για edge led μια χαρούλα νομιζω είναι.
Στο θέμα μας - και στο τι σχέση έχει με την 8500-.
Θέλω την γνώμη σας επειδή μου έγινε πρόταση με την καταβολή 400 ευρώ να αλλάξω την Sl9000 με την 8500.
Το ερώτημα είναι απλό, λοιπον: Αξίζει κατά την γνώμη σας μια τέτοια αλλαγή με αυτό το κόστος, ή να κρατήσω τα χρήματα μου ώστε στο μέλλον όταν θα προχωρήσει λίγο η τεχνολογία (πχ 3D νέας γενιάς κλτ) να "επενδύσω" εκεί?
Σημειωτέον ότι απευθύνομαι στο φόρουμ σας για πρώτη φορά αν και πολύ πολύ συχνά σας διαβάζω αφού διαπιστώνω ότι έχετε γνώσεις και άποψη και μάλιστα κάποιοι έχετε την τηλεόραση αυτή. Προσωπικά, την έχω δει ΜΟΝΟ από φωτογραφίες αλλα με εντυπωσίασε το bordless design της. Οχι πως η Sl δεν έχει άψογο design (ίσως να είναι και καλύτερο, δε ξέρω) αλλά παίζει και αυτό το ρόλο του...

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας

Άμα ψάξεις και μέσα στο forum θα δεις ότι ειδικά για τη σειρά LE8500 είχε αναφερθεί αυξημένος αριθμός προβλημάτων.

Ευχαριστώ
Ναι το διάβασα και πολύ προβληματίστηκα...
Απλά μετά από τόσους μήνες μετά την κυκλοφορία του, είπα μήπως το διόρθωσαν το .... μαραφέτι :)....
Στην κατηγορία 1000 ευρώ/42'', τότε να δω... αλλού?

Αν ειναι να δωσεις 42αρα και να παρεις παλι 42αρα δεν ειναι αναβαθμιση αυτο.

Καλυτερα κρατα τα λεφτα για κατι καλυτερο και μεγαλυτερο.

Σωστή παρατήρηση..
Με δεδομένο ότι δεν είναι απαγορευτική η τιμή της 47αρας (στα 1300 βγαίνει με βάση το scroutz), αξίζει η 8500 σε αυτές τις ίντσες ή να δω κάτι άλλο? Και έαν ναι, τι. Είμαι σε μια πόλη που δύσκολα βρίσκεις καλές τηλεοράσεις για να συγκρίνεις.. Αναπόφευκτα, στηρίζομαι σε γνώμες και εμπειρίες πολύ πιο ειδικών από εμένα. Με αυτό το κόστος στο μυαλό, υπάρχει κάτι - όχι απαραίτητα LG- το οποίο να αξίζει την θυσία της SL ?
Με τα λίγα που ξέρω και τα πολλά που διάβασα, το 3D δεν είναι ακόμη ώριμο. Και, πράγματι, είμαστε σε κομβικό σημείο. Μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο, σαν τεχνολογία, αλλά όχι απαραίτητο. Ακόμη. :)

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας

Επειδη ειμαστε εκτος θεματος ανοιξε ενα νεο θεμα "αγορα τηλεορασης με Χ χρηματα για Α χρηση".

Συντομα θα βγουν και οι νεες LG. H LE8500 εχει ηδη αντικατασταθει δηλαδη.

Γεια σας και πάλη ….νέα προβλήματα με βρήκαν ….άνοιγα και έκλινα την τ.ν. και 2 φορές στης 10 που θα την άνοιγα μου έβγαζε κάθετες μπάρες με μαύρο πίνακα… όταν έκανα επιλογή από το pc να πάω στον ψηφιακό δέκτη πήγαινε στο home cinema!(αυτό το έκανε σχεδόν πάντα)και ένα ακόμα που μου έκανε όταν πήγαινα στην αναλογία οθόνης αντί 5-6 επιλογές να έχω διαθέσιμες μου είχε μόνο 4:3 και 16 :9....!!!βέβαια όταν έκανα reset όλα ήταν καλά μέχρι να ξανά χαλάσουν…. Μου είπαν αλλαγή ότι θα κάνουν τελικά και την περιμένω στης επόμενες μέρες…. Ελπίζω .όταν λήξει η εγγύηση να μην έχω τα ίδια ….όταν τη φέρουν θα σας ενημερώσω αν όλα καλά.

Μόλις τν παρέλαβα ….μετά από 16 μέρες αναμονής …για να δούμε θα είναι καλό κομμάτι? Μου είπε κάποιος τεχνικός ότι επιδή δε ξέρουμε σε τι θέση ήταν στην αποθήκη αν ήταν ξάπλα η γυρτή πρέπει κανονικά να την βάλω όρθια στην κανονικίτης θέση κάνα 24 άωρο για να κάτσουν τα..υγρά…!!!!!! ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά? όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί είμαι με το χαρτοκόπτη στο χέρι να ανοίξω το κουτί!!!

:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:

Υ.Γ. αν όντος είναι μεγάλη μπαρούφα αυτό που μου είπε παρακαλώ μη γελάσετε πάρα πολύ…..:vroam: