Παιδια δεν ειμαι και ο πιο έμπυρος γενικα σε αυτα τα θεματα απο εσας, αλλα θα προσπαθησω οσο μπορω να σας πω αυτα που ειδα απο τη τηλεοραση. Ακομα φυσικα δεν τα εχω ψαξει ολα. Στη πορεια θα σας πω και περισσοτερα.
Αρχικα να πω οτι η τηλεοραση εχει γυαλια μεσα. 2 ζευγαρια. Και εκανα το λαθος και πηρα αλλα 4. Οποτε εχω 6 τωρα. LOL.
Εδω περα βλεπουμε το προγραμμα απο τα ψηφιακα καναλια! Στα ελληνικα ολα! Τι παιζει εκεινη την ωρα και τη θα παιξει μετα. Παρα πολυ καλο!
Δε ξερω πως να ξεκινησω και απο που. Γενικα οπως ειπα δεν κατεχω και παρα πολλα οσο εσεις εδω περα, οποτε δυσκολευομαι λιγο.
Ας παμε στα βασικα. Στα ψηφιακα και αναλογικα καναλια.
Η εικονα ειναι παρα πολυ καλη. Πρωτη φορα βλεπω LCD τηλεοραση να παιζει τοσο καθαρα τα καναλια. Τοσο τα αναλογικα οσο και τα ψηφιακα. Δεν υπαρχει ιχνος απο crosstalk, ghosting κτλ. Στις προηγουμενες τηλεορασεις που ειχα (μια Sony και μια Toshiba) τα καναλια ηταν απλα απαίσια. Δε μπορουσες να δεις τηλεοραση και να το ευχαριστηθεις (φυσικα ηταν και πολυ παλια μοντελα. Η Sony 5 χρονων περιπου και η Toshiba 3 χρονων).
Φυσικα τα ψηφιακα καναλια τα παιζει απευθειας χωρις τη χρηση καποιας καρτας η αποδικωποιητη.
Βρηκα λιγο σκουρα τα πραγματα στην ταξινομηση των προγραμματων. Δε βλεπω πιο καναλι ειναι πιο ετσι ωστε να το βαλω στο νουμερο που θελω. Πρεπει να τα θυμαμαι ολα απ'εξω κατι το οποιο ειναι δυσκολο
Μεσα στο μενου της τηλεορασης για την εικονα υπαρχει και ενα "guide" θα ελεγα οπου ακομα και ο πιο αρχαριος μπορει να κανει τις ρυθμισεις που θελει. Επισης να πω οτι οι ρυθμισεις που γινονται στα αναλογικα και ψηφιακα καναλια, οσων αφορα το χρωμα, φωτεινοτητα κτλ αποθηκευονται ολα ξεχωριστα. Δηλαδη οτι ρυθμισεις γινουν στη "κεραια" οπως ονομαζει και η τηλεοραση μεσα στο μενου δε θα γινουν στις ειδοσους HDMI. Εκει που γινονται οι ρυθμισεις εκει αποθηκευονται.
Επισης η τηλεοραση εχει και μια ρυθμισει με "αισθητηρα" οπου ρυθμιζει η τηλεοραση απο μονη της τη φωτεινοτητα κτλ αναλογος με τις συνθηκες του δωματιου. Φυσικα αυτο δε με βολεψε καθολου.
Τωρα οσων αφορα το HD περιεχομενο της τηλεορασης θα ελεγα οτι ειναι εξαιρετικο. Εχω PS3 και Xbox360. Το πρωτο που δοκιμασα φυσικα ηταν το PS3. Δεν υπαρχει ιχνος απο clouding και το μαυρο χρωμα ειναι "κατράμι" LOL. Πραγματικα αν ειναι τελειως μαυρο το φοντο δε ξερω αν η τηλεοραση ειναι αναμενει η κλειστεί.
Αψογη εικονα, φοβερη λεπτομερεια και το TruMotion δινει ρεσιταλ. Μεσα στις ρυθμισεις η εν λογο επιλογη οπου λεει juder (δε θυμαμαι καλα πως λεγεται) και blur, παρατηρησα οτι αν ειναι στο "υψηλό" αρχιζει και κανει "νερα" λιγο. Δηλαδη τα γραμματα στο μενου του PS3 οταν ειναι επιλεγμενα αρχιζουν και "τρεμοπαιζουν". Φυσικα οταν μπει η ρυθμισει στο "μεσο" η "χαμηλο" τα πραγματα στρωνουν.
Τωρα ας παμε λιγο στο 3D. Δε προλαβα να το δοκιμασω και παρα πολυ. Το δοκιμασα μονο στο wipeout hd το οποιο μπορει να παιξει 3D. Αρχικα τα γυαλια θα ελεγα οτι ειναι πολυ βολικα στο κεφαλι και δεν ενοχλουν. Το 3D δε ηταν εξαιρετικο θα ελεγα. Με αρκετο βαθος, χωρις crosstalk κτλ. Καθαροτατη εικονα! Μου αρεσε παρα πολυ.
Κατι αλλο για τον ηχο. Συνδεσα με οπτικη την τηλεοραση με τον ενισχυτή και το PS3 με HDMI. Αναγνωριζει κανονικα τον ηχο αν ειναι Dolby Digital αλλα αν ειναι DTS δε το αναγνωριζει. Τωρα φυσικα μπορει να εχω κανει λαθος και εγω στις ρυθμισεις της TV αλλα δυσκολο το βλεπω...
Το κοντρολ ειναι πολυ ομορφο και βολικο. Επισης το Magic Remote Control λειτουργει παρα πολυ καλα. Στην ουσια ειναι σα το κοντρολ του Wii. Εχει μεσα καποια παιχνιδακια κιολας προ-εγκατεστημενα η τηλεοραση που μπορεις να παιξεις για να σκοτωσεις λιγο την ωρα σου
USB ιτερντετ κτλ ακομα δεν εχω δοκιμασει!
Τωρα οπως ειπα και παραπανω δε κατεχω και παρα πολλα και ακομα δε τα εχω ψαξει ολα. Μπορειτε αν θελετε να με ρωτησετε μερικα πραγματα για να σας πω.