LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι πίνουν εκεί στο hitech; 2ο review που χαντακώνει το 3Δ για το οποίο εκείνοι έγραψαν διθυράμβους...

Ελα μου ντε κουφαθηκα μ αυτα που διαβασα στο hitech, μακαρι η τηλεοραση να ειναι τοσο καλη οσο γραφει το hitech μαλιστα μου γεννηθηκε η απορια να δω ποσο καλο ειναι το 3D (βαθος - εικονα που πεταγεται εξω - εικονα free of crosstalk) σε σχεση με την samsung + panasonic.
Nikos

Απάντηση: Re: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

OK! Σε ευχαριστω! Sorry αν σας κουρασα! Θα ειστε οι πρωτοι που θα ενημερωσω :)

Μεσα στο μηνα θα την παραλαβω... το ποτε ακριβως δε ξερω. Οποτε κανω προς ωρας υπομονη.

Την έχεις παραλάβει??

Φίλε Ilise,
Ακριβώς την ίδια απόρία έχω κι εγώ με εσένα!! Και όπως θα δεις και σε post μου στο thread για τη Samsung C8000.Λέω να πάρω τη Samsung C8000 55" και διάβασα αυτά που διάβασες κι εσύ στο Hitech και τρώω τα κομμάτια μου!! Και το κακό είναι πως δεν μπορείς να πασ σένα μαγαζί να της έχουνε στειμένες όλες τους δίπλα δίπλα να παίζουνblu ray 3d ας πούμε, ώστε να μπο´ρεσεις να επιλέξεις σαν άνθρωπος!!!

Φιλικά,
Μάνος.

Υ.Γ Φίλε Νίκο (Ilise) σου έχω γράψει και σε άλλο post, an έχεις την καλοσύνη να μιλούσαμε σχετικά με το 3d από δυρυφόρους και το sky digital!

Φίλε Ilise,
Ακριβώς την ίδια απόρία έχω κι εγώ με εσένα!! Και όπως θα δεις και σε post μου στο thread για τη Samsung C8000.Λέω να πάρω τη Samsung C8000 55" και διάβασα αυτά που διάβασες κι εσύ στο Hitech και τρώω τα κομμάτια μου!! Και το κακό είναι πως δεν μπορείς να πασ σένα μαγαζί να της έχουνε στειμένες όλες τους δίπλα δίπλα να παίζουνblu ray 3d ας πούμε, ώστε να μπο´ρεσεις να επιλέξεις σαν άνθρωπος!!!

Φιλικά,
Μάνος.

Υ.Γ Φίλε Νίκο (Ilise) σου έχω γράψει και σε άλλο post, an έχεις την καλοσύνη να μιλούσαμε σχετικά με το 3d από δυρυφόρους και το sky digital!

Αγαπητε Μανο μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις, ευχαριστως να σου απαντησω σε οτι μπορω και γνωριζω. Οσο για την LG τι να πω. Για μια ακομα φορα ευχομαι πραγματικα να ειναι τοσο καλη οσο την παρουσιαζει το περιοδικο. Μου κανει ωστοσο εντυπωση που δεν βρισκουν crosstasl οταν αλλα τεστ παρουσιαζουν το ακριβως αντιθετο. Γι αυτο πιστευω μονο τα ματια μου πλεον.
Νικος

Τη παρέλαβα σήμερα! Περισσότερα νέα σύντομα!

4732870464_5abb9fcc97_b.jpg

4732871138_01fd1be51a_b.jpg

Παιδια δεν ειμαι και ο πιο έμπυρος γενικα σε αυτα τα θεματα απο εσας, αλλα θα προσπαθησω οσο μπορω να σας πω αυτα που ειδα απο τη τηλεοραση. Ακομα φυσικα δεν τα εχω ψαξει ολα. Στη πορεια θα σας πω και περισσοτερα.

Αρχικα να πω οτι η τηλεοραση εχει γυαλια μεσα. 2 ζευγαρια. Και εκανα το λαθος και πηρα αλλα 4. Οποτε εχω 6 τωρα. LOL.

36725_427351254046_762369046_5640180_4608841_n.jpg

Εδω περα βλεπουμε το προγραμμα απο τα ψηφιακα καναλια! Στα ελληνικα ολα! Τι παιζει εκεινη την ωρα και τη θα παιξει μετα. Παρα πολυ καλο!

Δε ξερω πως να ξεκινησω και απο που. Γενικα οπως ειπα δεν κατεχω και παρα πολλα οσο εσεις εδω περα, οποτε δυσκολευομαι λιγο.

Ας παμε στα βασικα. Στα ψηφιακα και αναλογικα καναλια.

Η εικονα ειναι παρα πολυ καλη. Πρωτη φορα βλεπω LCD τηλεοραση να παιζει τοσο καθαρα τα καναλια. Τοσο τα αναλογικα οσο και τα ψηφιακα. Δεν υπαρχει ιχνος απο crosstalk, ghosting κτλ. Στις προηγουμενες τηλεορασεις που ειχα (μια Sony και μια Toshiba) τα καναλια ηταν απλα απαίσια. Δε μπορουσες να δεις τηλεοραση και να το ευχαριστηθεις (φυσικα ηταν και πολυ παλια μοντελα. Η Sony 5 χρονων περιπου και η Toshiba 3 χρονων).

Φυσικα τα ψηφιακα καναλια τα παιζει απευθειας χωρις τη χρηση καποιας καρτας η αποδικωποιητη.

Βρηκα λιγο σκουρα τα πραγματα στην ταξινομηση των προγραμματων. Δε βλεπω πιο καναλι ειναι πιο ετσι ωστε να το βαλω στο νουμερο που θελω. Πρεπει να τα θυμαμαι ολα απ'εξω κατι το οποιο ειναι δυσκολο :P

Μεσα στο μενου της τηλεορασης για την εικονα υπαρχει και ενα "guide" θα ελεγα οπου ακομα και ο πιο αρχαριος μπορει να κανει τις ρυθμισεις που θελει. Επισης να πω οτι οι ρυθμισεις που γινονται στα αναλογικα και ψηφιακα καναλια, οσων αφορα το χρωμα, φωτεινοτητα κτλ αποθηκευονται ολα ξεχωριστα. Δηλαδη οτι ρυθμισεις γινουν στη "κεραια" οπως ονομαζει και η τηλεοραση μεσα στο μενου δε θα γινουν στις ειδοσους HDMI. Εκει που γινονται οι ρυθμισεις εκει αποθηκευονται.
Επισης η τηλεοραση εχει και μια ρυθμισει με "αισθητηρα" οπου ρυθμιζει η τηλεοραση απο μονη της τη φωτεινοτητα κτλ αναλογος με τις συνθηκες του δωματιου. Φυσικα αυτο δε με βολεψε καθολου.

Τωρα οσων αφορα το HD περιεχομενο της τηλεορασης θα ελεγα οτι ειναι εξαιρετικο. Εχω PS3 και Xbox360. Το πρωτο που δοκιμασα φυσικα ηταν το PS3. Δεν υπαρχει ιχνος απο clouding και το μαυρο χρωμα ειναι "κατράμι" LOL. Πραγματικα αν ειναι τελειως μαυρο το φοντο δε ξερω αν η τηλεοραση ειναι αναμενει η κλειστεί.

Αψογη εικονα, φοβερη λεπτομερεια και το TruMotion δινει ρεσιταλ. Μεσα στις ρυθμισεις η εν λογο επιλογη οπου λεει juder (δε θυμαμαι καλα πως λεγεται) και blur, παρατηρησα οτι αν ειναι στο "υψηλό" αρχιζει και κανει "νερα" λιγο. Δηλαδη τα γραμματα στο μενου του PS3 οταν ειναι επιλεγμενα αρχιζουν και "τρεμοπαιζουν". Φυσικα οταν μπει η ρυθμισει στο "μεσο" η "χαμηλο" τα πραγματα στρωνουν.

Τωρα ας παμε λιγο στο 3D. Δε προλαβα να το δοκιμασω και παρα πολυ. Το δοκιμασα μονο στο wipeout hd το οποιο μπορει να παιξει 3D. Αρχικα τα γυαλια θα ελεγα οτι ειναι πολυ βολικα στο κεφαλι και δεν ενοχλουν. Το 3D δε ηταν εξαιρετικο θα ελεγα. Με αρκετο βαθος, χωρις crosstalk κτλ. Καθαροτατη εικονα! Μου αρεσε παρα πολυ.

Κατι αλλο για τον ηχο. Συνδεσα με οπτικη την τηλεοραση με τον ενισχυτή και το PS3 με HDMI. Αναγνωριζει κανονικα τον ηχο αν ειναι Dolby Digital αλλα αν ειναι DTS δε το αναγνωριζει. Τωρα φυσικα μπορει να εχω κανει λαθος και εγω στις ρυθμισεις της TV αλλα δυσκολο το βλεπω...

Το κοντρολ ειναι πολυ ομορφο και βολικο. Επισης το Magic Remote Control λειτουργει παρα πολυ καλα. Στην ουσια ειναι σα το κοντρολ του Wii. Εχει μεσα καποια παιχνιδακια κιολας προ-εγκατεστημενα η τηλεοραση που μπορεις να παιξεις για να σκοτωσεις λιγο την ωρα σου :D

USB ιτερντετ κτλ ακομα δεν εχω δοκιμασει!

Τωρα οπως ειπα και παραπανω δε κατεχω και παρα πολλα και ακομα δε τα εχω ψαξει ολα. Μπορειτε αν θελετε να με ρωτησετε μερικα πραγματα για να σας πω.

Last edited:
Re: Απάντηση: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο design σκιζει παντως...:grinning-smiley-043

Πολυ εξυπνη ιδεα και το δευτερο κοντρολ με τα παιχνιδια...μπραβο στην LG που μας εκπλησει ευχαριστα...

Σας ευχαριστω ολους παιδια!

Αν εχετε αποριες σε κατι και μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως!

Καλορίζικη φίλε! Είμαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή.

Περιμένουμε περαιτέρω εντυπώσεις σου.... Ειδικά από 3D!!!

καλορίζικη κι από εμένα. κι εγώ την περιμένω πως και πως και πιστεύω πως σε 3 εβδομάδες θα είναι στα χέρια μου.

3D ταινια δε μπορω να βρω. Ουτε καν ενα ντεμο δεν ειχε μεσα δυστηχως. Ψαχνω και στο ιντερνετ να βρω τιποτα κλιπακια για 3D αλλα ματαια :p

απο οτι βλεπω ειναι και 400z.ειχα διαβασει σε ενα review,σε γενικο googlarisma που εκανα,οτι τα 400hz αποδιδουν σε 3d απεικονιση πολυ πολυ καλυτερα απο τα 200.οτι δλδ το 200αρη ειναι σχετικο bottleneck στις 3dtv.Αληθευει?
Φιλε wolf καλοριζικη η υπερtv σου,και αγωνιστικους χαιρετισμους μιας κ γνωριζομαστε χρονια και απο αλλους "αγωνιστικους στιβους" του κυβερνοχωρου(xrest)

:D

Σε ευχαριστω πολυ φιλε!

Να προσθεσω τωρα καποια αλλα πραγματα.

Ψαχνοντας τις ρυθμισεις στην τηλεοραση. Παρατήρησα οτι αν βαλεις καποια απο τα preset που εχει (σινεμα, αθλητισμος, παιχνιδι κτλ) αλλαζουν και οι ρυθμισεις που εχει μεσα στις επιλογες! WOW!

Δηλαδη το εβαλα στο "παιχνιδι", ναι μεν απενεργοποιει καποια πραγματα, οπως το tru motion και το local dimming (τοπικο φωτισμο, και επισης το κακο ειναι οτι δε μπορεις να τα ενεργοποιησεις) αλλα οι ρυθμισεις που εχει μεσα ειναι διαφορετικες. Φυσικα μπορεις να βαλεις ενα δικο σου preset (το expert) και να κανεις οτι ρυθμισεις θες εσυ, αλλα και παλι δεν εχει τις ιδιες που εχουν τα αλλα preset οπως το "παιχνιδι". Εχει super white μεσα επιλογη (που υποστηρίζει το PS3), ευκρινεια, αποχρωση κτλ κτλ (οσα ξερετε και εσεις δηλαδη) και ενα αλλο που μου εκανε εντυπωσει ειναι το "Eye Care" LOL!!!! Προστασια για τα ματια αν παιζεις για πολλες ωρες.

WOW απλα.... τι να πω. Δε ξερω τι να ενεργοποιησω και τι να βαλω ακομα! Εχω χασει το μπουσουλα. Ακομα ψαχνομαι στις ρυθμισεις μεσα.

Παντως σε ενα Demo της LG που επαιζε στην 9500 στο media markt ανατολικης Θεσ/νικης εβλεπα σε καποιες στιγμες crosstalk.Aντιθετα ενα demo απο παιχνιδι ps3 σε sony 3d tv ηταν αψογο.